ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: átszervezés

Csökkent a győri Audi teljesítménye tavaly

Tavaly csökkent az Audi Hungaria Motor Kft. teljesítménye: 2015-höz képest 95 882 motorral és 37 231 járművel kevesebbet gyártott a cég – tájékoztatta a győri székhelyű vállalat szerdán az MTI-t. Az Audi a múlt nyár végén jelentette be: ideiglenesen, amíg nem kezdik el a Q3-as modellt gyártani, átcsoportosítja 850 munkatársát, decembertől három műszakról átállt a kétműszakos munkarendre, 550-en a pozsonyi gyárba járnak dolgozni, 300 dolgozó pedig a motorgyártásban kapott munkát.

Átszervezés után még jobban szárnyal a Lufthansa Technik

A Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (AHK Ungarn) adott otthont Dietmar Focke, a Lufthansa Technik Budapest vezetője „Szervezetfejlesztés a Lufthansa Techniknél – SixToONE, az európai karbantartó hálózat átszervezése” című előadásának. Az LH Technik európai légijármű-karbantartó cégcsoport azt a célt tűzte ki, hogy az európai hat – eddig teljesen különálló – leányvállalatából egy egységes új vállalatot hozzon létre, amely valamennyi, egymástól távoli telephelyén ugyanazt a magas szintű szolgáltatást nyújtja a megbízói számára.

Brüsszel nem függesztette fel a magyar kifizetéseket, de tisztázást igényel

Az Európai Bizottság nem függesztette fel a Magyarországnak szánt kifizetéseket, de választ vár a magyar hatóságoktól azokra az aggodalmaira, amelyek az uniós források felhasználásának magyarországi átszervezésével kapcsolatosak – közölte hétfőn az MTI-vel Shirin Wheeler, a regionális politikáért felelős Johannes Hahn EU-biztos szóvivője.

Winkler János távozik a Magyar Telekomtól – átszervezték a társaság vezetését Három képernyős vállalatként piacvezető szolgáltatóvá vált a Magyar Telekom, mobiltelefonon, számítógépen és tévéképernyőn keresztül elérhető számos terméket és szolgáltatást kínál lakossági ügyfeleinek. Szélessávú internetet mintegy 650 000 otthonba juttat eé, piacvezető a mobil szélessávú szolgáltatások területén, a tv-szolgáltatók között pedig a második nagy piaci szereplő. A képen: Winkler János.
Jó esztendőt zárt az Ericsson – derűs, lendületes évkezdés Erőteljes volt a teljesítményünk 2008-ban – jelentette ki Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. „Az árbevételünk 11%-kal növekedett, és a világ minden részén megfelelő kereslet tapasztalható teljes termékkínálatunk iránt. A valutaárfolyamok változásai csak nagyon kis mértékben érintették az egész éves növekedésünket.
Nagy léptékű átszervezés az LG-nél – teljes megoldás-központú változások Az LG Electronics (LG) igazgatótanácsa a vállalat felépítését érintő, január 1-jén érvénybe lépett stratégiai változásokat jelentett be. Az LG átszervezésének középpontjában az a törekvés áll, hogy teljes üzleti megoldásokkal válaszoljon a jövő kihívásaira. A vállalat termékkínálatának átszervezése a meglévő területeken maximalizálja a növekedési potenciált, egyúttal pedig teljesen új területek kialakítására teremt lehetőséget.

1 2   >