ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: összehasonlítás

Jogsértő összehasonlító reklámok miatt megbnüntették a Telekomot

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Magyar Telekom Nyrt. (Telekom) összehasonlító reklámjait, mert azokban a társaság nem tárgyilagosan hasonlította össze saját és versenytársai 4G mobilinternet-hálózatát. Az „A Telekom 4G mobilinternetet választják a legtöbben. Bízd rá magad!” jelszóval elkövetett jogsértésért 35 millió forint bírságot szabott ki a GVH a Telekomra.

FineReader 14 – az újdonság szerethetővé teszi a dokumentumkezelést

Interneten közvetített sajtótájékoztatón jelentette be a hazánkban is jól ismert ABBYY információ-technológiai szolgáltató, hogy megjelentette a FineReader 14 szoftverét, amelynek lényege, hogy a díjnyertes optikai karakter-felismerési technológiát (OCR) további fejlett PDF-kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja.

Összehasonlítható internetcsomagok a szolgáltatók honlapjain

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) Egyesület tagvállalatai valamennyi internetes díjcsomagjukra vonatkozóan feltöltötték honlapjaikra azt az egységes táblázatot, amelyben összehasonlíthatóan mutatják be a díjcsomagok legfontosabb elemeit – közölte az egyesület szerdán az MTI-vel.

Egységes ügyfél-tájékoztatás: összehasonlítható lakásbiztosítások

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének kezdeményezésére a Magyar Biztosítók Szövetsége elkészítette a lakásbiztosítási standard termékvázlat alkalmazásának szabályzatát. A termékvázlathoz önkéntesen csatlakozó biztosítók vállalják, hogy új termékeiket ennek megfelelően alakítják majd ki.