ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: üzleti élet

Davosi fórum: a negyedik ipari forradalom küszöbén

Itthon alig vesznek róla tudomást, de minden év elején egy hétig a világ figyelme Davosra összpontosul. A vendéglista idén is önmagáért beszélt: negyven állam- és kormányfő, tíz jegybanki vezér, sok száz kormánytag (köztük Joe Biden amerikai alelnök és John Kerry külügyminiszter), még több üzleti vezető a General Motorstól a Microsoftig.

Ismét üzleti coachképzés az ELTE-n

Az első évfolyam sikere után folytatódik az ELTE üzleti coachképzése a 2014/15. tanévben. Az üzleti coachképzés modern tudománya és gyakorlata tavaly kezdődött új irányként az ELTE-n felsőfokú végzettségű hallgatók posztgraduális képzéseként, a két féléves elméleti és egy féléves gyakorlati oktatásban 15 hallgató vesz részt.

Stílus az üzleti életben

A stílus az ember. Ezt a híres mondatot Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja mondta székfoglaló beszédében 1753-ban, amikor a Francia Akadémia tagjai közé választotta. A természettudós ezzel azt jelezte, hogy sokat megmutat az emberről az, miként nyilvánul meg. Erről lesz szó legközelebb a Budai Coaching Támogató Csoport szakmai programján, április 8-án a MOM Művelődési Központban.