ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: 4g mobilinternet

Jogsértő összehasonlító reklámok miatt megbnüntették a Telekomot

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Magyar Telekom Nyrt. (Telekom) összehasonlító reklámjait, mert azokban a társaság nem tárgyilagosan hasonlította össze saját és versenytársai 4G mobilinternet-hálózatát. Az „A Telekom 4G mobilinternetet választják a legtöbben. Bízd rá magad!” jelszóval elkövetett jogsértésért 35 millió forint bírságot szabott ki a GVH a Telekomra.

4G-s roaming a magyar és a norvég Telenor hálózatok között

Megelőzve a piaci trendeket, Magyarországon először a Telenor kínál ügyfeleinek szupergyors, negyedik generációs mobilinternetet roaming/ barangolás közben is. A magyar és a norvég Telenor együttműködésnek köszönhetően a hazai ügyfelek norvégiai látogatásukkor élvezhetik az anyavállalat 4G-hálózatát, a norvég előfizetők, ha hazánkba érkeznek, megtapasztalhatják a Hipernet 4G-t, Magyarország leggyorsabb 4G-hálózatát.

Az én tévém a te tévéd – a taxikban

A Telenor és a Budapest Taxi együttműködés részeként a főváros legmodernebb környezetkímélő autóiban a szórakozás új, kötetlen formája élhető át a mobiltelefon- és internetszolgáltató újszerű tv-szolgáltatása, a MyTV révén. A megjelenítőket, táblagépeket a Telenor bocsátotta a taxivállalat rendelkezésére.

Szupergyors internet 800 MHz-en

Egyelőre a főváros és száz másik település lakói élvezhetik a Hipernet 4G-t, az ország leggyorsabb 4G mobilinternet hálózatát. Az üzemeltető Telenor célja, hogy mielőbb az egész szolgáltatási területén legyen elérhető a villámgyors mobilinternet. Ebből a célból kísérleti rádióengedélyt kért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól (NMHH) a 800 MHz-es frekvenciasáv használatára.