Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: A38 Hajó

Palya Bea megismétli lemezbemutatóját az A38 hajón

Újra bemutatják Palya Bea „A Nő” című legújabb lemezét pénteken este a Duna budai partja mentén horgonyzó A38 hajón. Az áprilisi bemutató ugyanis olyan kirobbanó, teltházas sikert hozott, hogy értelemszerű volt a koncert prolongálása.

Orszáczky Jackie-emlékkoncert az A38 Hajón

Orszáczky Miklós, vagyis miként ismerői emnlegetik, Jackie, a Syrius együttes valamikori legendás vezetője, énekese, basszusgitárosa és zeneszerzője 66 esztendős lenne, ám hat évvel ezelőtt súlyos betegség következtében elhunyt. Születésnapján egykori zenésztársai, az örökségét vállaló zenészek szerepelnek május 8-án, csütörtökön az A38 Hajószínpadán.  

Budapest Bár az A38 hajón – új zenei irányok felé

Az immár tízesztendős A38 Hajó egyik legnépszerűbb koncertprogramja az időről időre visszatérő Budapest Bár zenekar műsora. Az együttes szeptember 26-án este lép fel ismét a népszerű dunai zene- és kulturális központban. A koncert azonban több szempontból más lesz, mint az eddigiek, mivel olyan új számokat mutatnak be a zenészek és énekesek, amelyek eltérnek az eddig megszokott  feldolgozásoktól. Emellett vendége is lesz a zenekarnak: Tania Saedi (a képen) énekesnő – tudta meg az Infovilág a Budapest Bár producerétől és menedzserétől. 

Folyamatosan megújul a tízéves A38 Hajó

Pontosan tíz éve, 2003. április 30-án Maceo Parker koncertjével nyílt meg Budapest egyik legfontosabb független kulturális intézménye, az A38 Hajó. Azóta csaknem ötezer koncert, kiállítás, irodalmi est és filmvetítés zajlott le az intézménnyé vált állóhajóban – több mint tízezer előadó részvételével. (A szerző felvételei.)

A Budapest Bár új lemeze Fényes Szabolcs slágereivel

Miközben március 26. és április 7. között a Budapest Bár Brazíliában és New Yorkban koncertezett, itthon megjelent a zenekar "Szerdán tavasz lesz" című új lemeze. Az új korong anyagával az öt év óta sikeres csapat hamarosan országos turnéra indul.Az albumot április 29-én Hévízen, május 2-án Budapesten, az Óbudai Társaskörben, 8-án Zalaegerszegen, 10-én, Gyöngyösön, 12-én Budapesten, Kőbányán, 14-én Dunaújvárosban, 16-án Sopronban mutatja be élőben az együttes. 

The GrandMothers Of Invention: sztárzenekar a hajón

A rocktörténelem lassan húsz esztendeje halott fenegyereke, Frank Zappa talán legismertebb zenekara, a The Grandmother of Invention ad koncertet az A38 Hajón április 8-án, hétfőn este. A mester nem sokkal halála előtt Budapesten járt a Tabánban, a Budapesti Búcsún lépett fel. Koncertezett Budapesten a Grandmothers of Invention is - 1994-ben, a Szigeten. Jövő hétfőn színpadra lép a magyar Zappa-Syrius Emlékzenekar is Pataki Lászlóval.


1 2 3 4   >