Címke: A38 Hajó

Kiemelkedően gazdag programot ígér a Hajó

A budai oldalon, a Petőfi-híd lábánál 12 év óta horgonyzó A38 Hajó újabb izgalmas koncertekkel, tárlatokkal és egyéb meglepetésekkel várja régi és új vendégeit. Évente átlagosan nyolcszáz (!) koncert, színházi előadás, kiállítás, fesztivál, irodalmi est és filmvetítés közül válogathatnak az érdeklődők. Emellett folytatódik a múlt években sikeresnek bizonyult közös programok sorozata. 

Az Újbuda Jazz-fesztivállal kezdődik az őszi évad

Rangos eseménnyel, a Random Trip koncertjével kezdődött ma este a 10. Újbuda Jazz Fesztivál. A budapesti Petőfi-híd tövében horgonyzó A38 hajón zenél ezen az őszön – mások mellett – az Airbourne, a Stereo MCS, a Triggerfinger és a skandináv popzene legfrissebb és legüdébb jelenségeként számon tartott dán Mø is.

Palya Bea megismétli lemezbemutatóját az A38 hajón

Újra bemutatják Palya Bea „A Nő” című legújabb lemezét pénteken este a Duna budai partja mentén horgonyzó A38 hajón. Az áprilisi bemutató ugyanis olyan kirobbanó, teltházas sikert hozott, hogy értelemszerű volt a koncert prolongálása.

Orszáczky Jackie-emlékkoncert az A38 Hajón

Orszáczky Miklós, vagyis miként ismerői emnlegetik, Jackie, a Syrius együttes valamikori legendás vezetője, énekese, basszusgitárosa és zeneszerzője 66 esztendős lenne, ám hat évvel ezelőtt súlyos betegség következtében elhunyt. Születésnapján egykori zenésztársai, az örökségét vállaló zenészek szerepelnek május 8-án, csütörtökön az A38 Hajószínpadán.  

Budapest Bár az A38 hajón – új zenei irányok felé

Az immár tízesztendős A38 Hajó egyik legnépszerűbb koncertprogramja az időről időre visszatérő Budapest Bár zenekar műsora. Az együttes szeptember 26-án este lép fel ismét a népszerű dunai zene- és kulturális központban. A koncert azonban több szempontból más lesz, mint az eddigiek, mivel olyan új számokat mutatnak be a zenészek és énekesek, amelyek eltérnek az eddig megszokott  feldolgozásoktól. Emellett vendége is lesz a zenekarnak: Tania Saedi (a képen) énekesnő – tudta meg az Infovilág a Budapest Bár producerétől és menedzserétől. 

Folyamatosan megújul a tízéves A38 Hajó

Pontosan tíz éve, 2003. április 30-án Maceo Parker koncertjével nyílt meg Budapest egyik legfontosabb független kulturális intézménye, az A38 Hajó. Azóta csaknem ötezer koncert, kiállítás, irodalmi est és filmvetítés zajlott le az intézménnyé vált állóhajóban – több mint tízezer előadó részvételével. (A szerző felvételei.)


1 2 3 4 5   >