ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: A38 Hajó

Az A38 Hajón zenél a Ten Years After

A budai Duna-part mentén horgonyzó A38 állóhajó vendége lesz (házigazda a Livesounds) szeptember 25-én, vasárnap a Ten Years After legendás brit blues rock együttes. Két eredeti tag – Chick Churchill billentyűs és Ric Lee dobos – a szintén legendás Colin Hodgkinsonn basszusgitárossal és a fiatal Marcus Bonfanti gitáros-énekessel áll színpadra. (A kép 1970-ben képszült.)

Ismét hajóra szállnak a fekete madarak

Hagyományos koncerthelyszíne a Beatles hagyományait ápoló The BlackBirds együttesnek a budai Duna-part mentén horgonyzó A38 hajó. A zenekar (Dobos László, Hajba Érion, Hajba Imre és Hoffmann György) rendre „tematikus” programmal örvendezteti meg rajongóit.

Kiemelkedően gazdag programot ígér a Hajó

A budai oldalon, a Petőfi-híd lábánál 12 év óta horgonyzó A38 Hajó újabb izgalmas koncertekkel, tárlatokkal és egyéb meglepetésekkel várja régi és új vendégeit. Évente átlagosan nyolcszáz (!) koncert, színházi előadás, kiállítás, fesztivál, irodalmi est és filmvetítés közül válogathatnak az érdeklődők. Emellett folytatódik a múlt években sikeresnek bizonyult közös programok sorozata. 

Az Újbuda Jazz-fesztivállal kezdődik az őszi évad

Rangos eseménnyel, a Random Trip koncertjével kezdődött ma este a 10. Újbuda Jazz Fesztivál. A budapesti Petőfi-híd tövében horgonyzó A38 hajón zenél ezen az őszön – mások mellett – az Airbourne, a Stereo MCS, a Triggerfinger és a skandináv popzene legfrissebb és legüdébb jelenségeként számon tartott dán Mø is.

Palya Bea megismétli lemezbemutatóját az A38 hajón

Újra bemutatják Palya Bea „A Nő” című legújabb lemezét pénteken este a Duna budai partja mentén horgonyzó A38 hajón. Az áprilisi bemutató ugyanis olyan kirobbanó, teltházas sikert hozott, hogy értelemszerű volt a koncert prolongálása.

Orszáczky Jackie-emlékkoncert az A38 Hajón

Orszáczky Miklós, vagyis miként ismerői emnlegetik, Jackie, a Syrius együttes valamikori legendás vezetője, énekese, basszusgitárosa és zeneszerzője 66 esztendős lenne, ám hat évvel ezelőtt súlyos betegség következtében elhunyt. Születésnapján egykori zenésztársai, az örökségét vállaló zenészek szerepelnek május 8-án, csütörtökön az A38 Hajószínpadán.  


1 2 3 4 5   >