ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Amilo

Fujitsu-ajánlat: Amilo-akkucsere A Fujitsu megkezdte akkumulátorcsere-programját; az akció kizárólag a 2007. április–2009. június között eladott Amilo Pa2510, Pi2512 és Pi2515 jelű noteszgép-modellekre vonatkozik. A Fujitsu azután határozott a csereprogramról, hogy ügyfelei jeleztéK: az akkuk túlmelegednek, és ez tűzveszélyt okozhat. Az ügyfelek biztonságát szem előtt tartva, a Fujitsu ingyen ad új akkumulátort. Addig is javasolja, hogy a felsorolt noteszgépeket hálózati adapterről működtessék.
Új csúcsgép: FSC Amilo Pi 2530 Filmek és a játékok futtatására is tökéletes rendszernek ígérkezik a Fujitsu Siemens Computers legújabb, Intel Core Duo processzorra épülő Intel Centrino Duo mobil technológiával készült Amilo Pi 2530 noteszgépe, amelyet 128 MB DDR2 dedikált Video RAM-memóriával láttak el tervezői. 
Az otthoni noteszgép-használók számára is egyre fontosabb szempont a csúcsteljesítmény és a legújabb technológia. Tökéletesen alkalmas a szórakozás és a multimédia minden formájának támogatására a Fujitsu Siemens Computers most megjelent noteszgépe, az Intel Santa Rosa platformjára épülő és 256 MB DDR2 dedikált Video RAM-memóriával ellátott, legújabb nVidia GeForce 8600M GS grafikus kártyával dolgozó Amilo Xi 2428.  
A Fujitsu Siemens Computers legújabb otthoni noteszgépeivel a használók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben. Szabadon dönthetnek a munkavégzés vagy a játékfuttatás helyszínéről: otthon, munkába menet, akár egy kávézóban ülve, vagy a strandon is nézhetnek DVD-filmeket, cseveghetnek barátaikkal az azonnali üzenetküldő programon (instant messenger) keresztül, vagy éppen megtekinthetik a legújabb videókat az interneten.