ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Audi Hungaria

Megkezdődött az RS 3 Limousine sorozatgyártása

Ma reggel legördült a gyártósorról az Audi RS 3 Limousine, a márka első RS változatú kompakt limuzinja. A győriek új, arakék modelljét egy új-zélandi (!) vásárló kapja. A sportos kocsit 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres, szintén az Audi Hungariánál készülő TFSI erőforrás hajtja.

Ezerötszázan sztrájkoltak az Audi győri motorgyárában

Az Audi Hungaria Zrt. tizenegyezer-ötszáz munkavállalója közül mintegy ezerötszázan vettek részt az Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ) által kezdeményezett figyelmeztető sztrájkban csütörtökön kilenc és tizenegy óra között - mondta az MTI megkeresésére a vállalat kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős vezetője.

Németül jól kell tudni: új szakma a duális képzésben

Új szakmai lehetőség nyílik az Audi Hungaria duális szakképzésében. A vállalat ugyanis különösen fontosnak tartja az érettségi utáni szakmai képzést is, idegen nyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző szakmával bővül a kínálat. Az oktatás nagyrészt német nyelven zajlik, középpontban az integrált szakmai készségek, tudás, személyes adottságok állnak.

Győrött elkészült a 30 milliomodik motor és az egymilliomodik autó

Az Audi Hungariánál legördült az egymilliomodik autó a gyártósorról, amelyet a harmincmilliomodik győri motor, egy 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajt.  A jubileumi autót, egy catalunya piros Audi TT RS modellt, a vállalat munkatársai közösen köszöntötték Borkai Zsolt győri polgármesterrel és Peter Kösslerrel, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatójával.

Audi Hungaria: az eddigi legjobb év a motorgyártásban

Rekordot ért el a motorgyártásban  az Audi Hungaria Motor Kft. a 2012. üzleti évben. Tavaly összesen 1 915 567 (2011-ben: 1 883 757) motor és 33 553 (39 518) jármű hagyta el a gyártósorokat. A győri Audi 2012. december 31-én 8663 munkatársat foglalkoztatott.

Naponta mintegy 200 nyolchengeres motor készül 250 és 382 kW közötti teljesítménnyel. A motorcsalád hat erőforrását az Audi Hungaria többek között az Audi RS 4, RS 5, S6, S7, A8, S8, Q7 és R8, valamint a Volkswagen Touareg és a Bentley Continental GT,  Porsche Cayenne modellekhez szállítja.  Jelenleg több mint 400 munkatárs dolgozik a nyolchengeres motorgyártás területén. A motorhoz a vezérműtengely, a hengerfej és a forgattyúsház mechanikai megmunkálása is Győrött történik Az Audi Hungaria 19 éve sikeres gyártója és szállítója a Volkswagen és az Audi Konszern csúcstechnológiájú motorjainak. 


1 2 3   >