ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Bosch Budapesti Fejlesztési Központ

Egyetemisták tüntették ki a magyar Boscht

„Az év együttműködő partnere” kitüntetésben részesítette ünnepélyes tanévnyitóján az Óbudai Egyetem hallgatói önkormányzata a Bosch Budapesti Fejlesztési Központját. A díjjal a világcég magyar munkatársainak felelősségvállalását, az oktatómunka közvetlen támogatását ismerték el a hallgatók, illetve az egyetem. A Bosch csoport évek óta támogatja az Óbudai Egyetemet.

Nem immunisak az önkéntesek, ha segíthetnek

A Bosch Budapesti Fejlesztési Központ szenzorfejlesztéssel, valamint elfordulás- és gyorsulásérzékelőkkel foglalkozó osztályának 80 munkatársa úgy döntött az idén, hogy a csapatépítést nem sárkányhajózással vagy tekézéssel teszi felejthetetlenné, hanem egy rászoruló szervezetnek segít. 

„Az év K+F beruházója” – csaknem 1500 mérnök a Bosch Budapesti Fejlesztő Központjában

„A 2015 év befektetője” hét kategóriában kiosztott díjátadó ünnepségén „Az év K+F beruházója” elismerést a Robert Bosch Kft. kapta. Az éppen évtizeddel ezelőtt alapított „az év befektetője” díjak célja, hogy elismerje azokat a vállalatokat, valamint az őket támogató szervezeteket és önkormányzatokat, amelyek az adott évben a legnagyobb mértékben járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez és a foglalkoztatottság növeléséhez. Tavaly háromszázzal bővült a Bosch fejlesztési központjának a létszáma; a cégcsoport második nagy, európai, autóipari fejlesztési helyén hamarosan már 1500 magyar mérnök folytat nemzetközileg élenjáró kutatást, fejlesztést.

Fantázia és valóság – tágra nyílt kapuk, szemek, fülek a születésnapon

Európai világcég magyarországi kutatóhelye hívta vendégségbe mára az érdeklődő nagyközönséget abból az alkalomból, hogy a magyar Bosch Budapesti Fejlesztési Központja ezen a napon ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját. Hihetetlen, de igaz: aki tudomást szerzett a széles körben meghirdetett jubileumról, az egyszerű internetes regisztrációval máris vendéggé léptethette elő magát.

Budapest a Bosch európai K+F tevékenységek fontos csomópontja

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bosch csoport a budapesti központja építésében, amiről bokrétaünnepségen emlékezett meg. Az építkezés 18 milliárd forintos beruházásból megvalósuló második üteme 2015-ben fejeződik be. Az új központ összterülete a két főépülettel együtt csaknem 32 ezer négyzetméter.

Oliver Schatz vezeti a Bosch budapesti fejlesztési központját

Ez év elején Oliver Schatz váltotta dr. Jan Peter Stadlert a Bosch budapesti fejlesztési központ élén. A műszaki területekért felelős új elnök 52 évesen vette át a stafétabotot a fővárosi központot csaknem négy és fél évig irányító elődjétől.


1 2   >