15. AV Trend & Hifi Show

Címke: Budapest

FLIRT-motorvonatokkal korszerűsödik a vasút – jórészt az Európai Unió pénzéből

Nemrég zárult le a Kelenföldet Székesfehérvárral összekötő vonal felújítása, és bár a tervezetthez képest jókora csúszással, de előbb-utóbb elkészül a főváros és Esztergom közötti pálya rekonstrukciója is. A hazai vasúti személyszállítás fejlesztésének mai híre, hogy vadonatúj FLIRT motorvonatokat adtak át az utasforgalomnak.

Richter Egészségváros: Radványi Dóri is csatlakozott

A Richter Egészségváros-program országjárása szeptemberben Pápára, Orosházára, október első szombatján a budapesi XIV. kerületbe érkezik. A családi rendezvény célja: a lakosság figyelmének felhívása a megelőzés fontosságára, egyben jótékonykodás a helyi kórházért a közösség erejével.

Nem mi költöztünk a vigalmi negyedbe, az költözött mibelénk!

Budapest belvárosa egyre élhetetlenebb azok számára, akiknek szerencsétlenségére ott a lakásuk, ahová egyre mohóbb vendéglátósok és más szolgáltatók telepedtek be a korrupt önkormányzatok asszisztálásával, maguk után vonva duhaj éjszakai életet élő „vendégek” zajongó siserahadát. Akiktől ablakot nyitni, éjszaka aludni nem lehet, mert nincs, aki rendet tartson, a törvénynek érvényt szerezzen…

Állatkertek élményes éjszakája: 11 településen, 14 helyszínen várják az érdeklődőket

Augusztus utolsó péntekén rendezik meg – immár harmadik alkalommal – az állatkertek éjszakáját. Augusztus 29-én az ország 11 településén, 14 helyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket. A legtöbb helyen kora estétől éjféltájig.

A válság évei után ismét többet használják autóikat a magyarok

A hazai autók átlagos futásteljesítménye16 400 kilométer, ami növekedés a válság évének számító 2010-i adattal összevetve; akkor átlagosan csak 12 500 kilométert gurultak évente a magyarországi autók. Még a két évvel ezelőttihez képest is látványos a növekedés, akkor15 500 kilométer volt az éves adat.

Arató András fotókiállítása a Cultiris Galériában

Rendszeresen új kiállításokkal várja Kossuth Könyvkiadó Cultiris Galériája a budapesti, Szent István körúti Örkény István Könyvesbolt emeletén a vendégeket. Mától augusztus 30-ig Arató András Kettes látás című tárlata tekinthető meg. A könyvesbolt pultján pedig vintage fotókat, azaz korlátozott számban nagyított, számozott Arató-képeket lehet megvásárolni, amivel a vevő a Klubrádió működését támogatja.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >