Címke: Budapest

A közfelháborodás napja – zengett az ország: „Orbán, takarodj!”

A korrupció és a kormány politikája ellen tüntettek hétfő este Budapesten, a Kossuth Lajos téren, ahol a felszólalók összefogásra, szerveződésre és új politikai rendszer létrehozására szólították fel a jelenlévőket  jelentette 20:39-kor a távirati iroda. A vidéki városokban és a külföldi nagyvárosokban lezajlott testvértüntetésekről 21:56-kor érkezett jelentés szerkesztőségünkbe.

Internetadó: minden eddiginél nagyobb tömegtüntetések – a kormány nem érti, mekkora a tét

A kormány által bevezetni tervezett internetadó ellen kezdődött újabb tüntetés Budapesten, az V. kerületi József nádor téren kedd este. A felszólalók a törvényjavaslat visszavonását követelték, majd a budai Clark Ádám térre indultak a tiltakozók. Az internetadó bevezetése ellen Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Győrött és Pécsett is sok ezren tüntettek kedd este.

FLIRT-motorvonatokkal korszerűsödik a vasút – jórészt az Európai Unió pénzéből

Nemrég zárult le a Kelenföldet Székesfehérvárral összekötő vonal felújítása, és bár a tervezetthez képest jókora csúszással, de előbb-utóbb elkészül a főváros és Esztergom közötti pálya rekonstrukciója is. A hazai vasúti személyszállítás fejlesztésének mai híre, hogy vadonatúj FLIRT motorvonatokat adtak át az utasforgalomnak.

Richter Egészségváros: Radványi Dóri is csatlakozott

A Richter Egészségváros-program országjárása szeptemberben Pápára, Orosházára, október első szombatján a budapesi XIV. kerületbe érkezik. A családi rendezvény célja: a lakosság figyelmének felhívása a megelőzés fontosságára, egyben jótékonykodás a helyi kórházért a közösség erejével.

Nem mi költöztünk a vigalmi negyedbe, az költözött mibelénk!

Budapest belvárosa egyre élhetetlenebb azok számára, akiknek szerencsétlenségére ott a lakásuk, ahová egyre mohóbb vendéglátósok és más szolgáltatók telepedtek be a korrupt önkormányzatok asszisztálásával, maguk után vonva duhaj éjszakai életet élő „vendégek” zajongó siserahadát. Akiktől ablakot nyitni, éjszaka aludni nem lehet, mert nincs, aki rendet tartson, a törvénynek érvényt szerezzen…

Állatkertek élményes éjszakája: 11 településen, 14 helyszínen várják az érdeklődőket

Augusztus utolsó péntekén rendezik meg – immár harmadik alkalommal – az állatkertek éjszakáját. Augusztus 29-én az ország 11 településén, 14 helyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket. A legtöbb helyen kora estétől éjféltájig.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >