Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Budapest

Richter Egészségváros: Radványi Dóri is csatlakozott

A Richter Egészségváros-program országjárása szeptemberben Pápára, Orosházára, október első szombatján a budapesi XIV. kerületbe érkezik. A családi rendezvény célja: a lakosság figyelmének felhívása a megelőzés fontosságára, egyben jótékonykodás a helyi kórházért a közösség erejével.

Nem mi költöztünk a vigalmi negyedbe, az költözött mibelénk!

Budapest belvárosa egyre élhetetlenebb azok számára, akiknek szerencsétlenségére ott a lakásuk, ahová egyre mohóbb vendéglátósok és más szolgáltatók telepedtek be a korrupt önkormányzatok asszisztálásával, maguk után vonva duhaj éjszakai életet élő „vendégek” zajongó siserahadát. Akiktől ablakot nyitni, éjszaka aludni nem lehet, mert nincs, aki rendet tartson, a törvénynek érvényt szerezzen…

Állatkertek élményes éjszakája: 11 településen, 14 helyszínen várják az érdeklődőket

Augusztus utolsó péntekén rendezik meg – immár harmadik alkalommal – az állatkertek éjszakáját. Augusztus 29-én az ország 11 településén, 14 helyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket. A legtöbb helyen kora estétől éjféltájig.

A válság évei után ismét többet használják autóikat a magyarok

A hazai autók átlagos futásteljesítménye16 400 kilométer, ami növekedés a válság évének számító 2010-i adattal összevetve; akkor átlagosan csak 12 500 kilométert gurultak évente a magyarországi autók. Még a két évvel ezelőttihez képest is látványos a növekedés, akkor15 500 kilométer volt az éves adat.

Arató András fotókiállítása a Cultiris Galériában

Rendszeresen új kiállításokkal várja Kossuth Könyvkiadó Cultiris Galériája a budapesti, Szent István körúti Örkény István Könyvesbolt emeletén a vendégeket. Mától augusztus 30-ig Arató András Kettes látás című tárlata tekinthető meg. A könyvesbolt pultján pedig vintage fotókat, azaz korlátozott számban nagyított, számozott Arató-képeket lehet megvásárolni, amivel a vevő a Klubrádió működését támogatja.

Carl Lutz: ein Film über den vergessenen Judenretter

Von Kathrin Lauer / dpa * Kaum jemand kennt Carl Lutz, obwohl der Schweizer Diplomat zahlreiche ungarische Juden vor dem Tod bewahrt haben soll. Jetzt gibt es erstmals einen Dokumentarfilm über ihn. Ob der Film in Ungarn größer gezeigt wird, dürfte von der Politik abhängen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >