ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: CES

Ma még föltörhetők az önjáró autók szoftverei

Az utóbbi években a technológia átalakította a gépkocsi-vezetést, az eddiginél biztonságosabbá tette a szállítást, hatékonyabbá és kényelmesebbé vált az utazás. Csakhogy: ezzel egyidejűleg számolni kell az új fenyegetésekkel és a biztonság sebezhetőségével. Néhány éven belül elterjedhetnek a vezető nélküli autók, amelyek nem csupán a közlekedést, de a gazdaságot és a várostervezést is megreformálhatják.

Vízmelegítőtől a motorkerékpárig: a Bosch a hálózatba kapcsolás éllovasa

Hétköznapjainkat minden eddiginél egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá tévő hálózatba kapcsolt technikákat mutat be a Bosch a CES 2017 kiállításon január 5–8. között. A technológiák és szolgáltatások nemzetközi szállítója merőben újszerrű megoldásokat vonultat föl az okosotthon, az okosváros, a hálózatba kapcsolt mobilitás, az Ipar 4.0 és az érzékelők területén.

Négy magyar cég a techvilág legnagyobb seregszemléjén

Néhány hét múlva kiderül, hogy milyen technológiai irányzatok, eszközök, újdonságok határozzák majd meg mindennapjainkat a jövő évben. Január 5–8. között ugyanis immár ötvenedik alkalommal rendezik meg a CES-t Las Vegasban, ahová 3800 kiállítót és 165 000 látogatót várnak a szervezők. A világ legnagyobb technológiai show-ján ezúttal négy cég képviseli kiállítóként hazánkat, köztük három, ígéretes startup vállalkozás is.

Életre tervezve: amikor az autó segít a konyhában

Teljesen mindegy, hogy otthon, a városban, az autóban vagy munka közben: a Bosch a holnap nyíló CES 2016 alkalmával Las Vegasban az „Életre tervezve” szlogen jegyében innovatív technikát mutat be. A technológiai és szolgáltató vállalat az internetes termékek keretében történő hálózatba kapcsolásra épít: „az a célunk, hogy az eddiginél biztonságosabb, kényelmesebb és hatékonyabb megoldásokat kínáljunk az intelligens ház, energia, mobilitás és ipar számára...

YOGA 900S: a világ legvékonyabb átalakítható laptopja

A Lenovo bemutatta hordozható eszközeinek legújabb generációját: a YOGA, az ideapad és az ideacentre márkanevek alatt nyolc új laptopot, asztali gépet és monitort mutatott be. Közöttük minden bizonnyal a legnagyobb figyelmet a YOGA 900S sokféleképpen átalakítható, használható laptop kelti föl a vásárlók figyelmét, különös tekintettel a készülék teljesítményére, küllemére.

Elbűvölő hálózat: Ericsson-élet a CES-en

Az „Élet a hálózatba kapcsolt társadalomban” élményét mutatja be az Ericsson az idei nemzetközi szórakoztató-elektronikai kiállításon. A CES Ericsson-standján bemutatott egyedülálló újítás a „Volvo Cars’ Sensus Connect” megoldás. A Sensus Connect kombinálja a Volvo fedélzeti élményt a csatlakoztatott, illetve szórakoztató és információs szolgáltatásokkal, navigációval és hangszolgáltatással.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >