ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Christopher Laska

Hipernetnek hála: emelkedő pályán

Az ügyfélélmény javítása végett a Telenor újabb befektetésekkel fejleszti hálózata minőségét és sebességét. A mobilinternet gyors ütemű terjedésének és a számlás előfizetések növekedésének köszönhetően, 2013 második negyedévében az esztendővel ezelőtti értékekhez képest nőtt a Telenor Magyarország árbevétele és bővült az ügyfélkör is.

Telenor, I. negyedév – az új adó csökkentheti az árbevételt

A Telenor Magyarország ma közzétette 2012 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az árbevétel, az EBIT és az egy előfizetésre jutó átlagos havi árbevétel (ARPU) is nőtt 2011 első negyedévéhez képest. Ezt a pozitív trendet azonban megakaszthatja a kormány által bevezetett, új, perc alapú telefonadó. Az adó jelenlegi formájában rendkívüli módon befolyásolhatja a használói szokásokat, negatív hatással lehet az árbevételre, továbbá csökkenti a távközlési szolgáltatásokból származó előnyöket Magyarországon.

Hiperneten száguldhatnak a Telenor-előfizetők – szupergyors hálózatfejlesztés

Biztosak lehetünk benne: nem csupán a szaksajtó munkatársait lepte meg mai bejelentésével Christopher Laska, a Telenor Magyarország Zrt. vezérigazgatója, hanem mobilszolgáltató vetélytársait is, amikor kiderült: jó fél évvel a tervezett határidő előtt, mostanra befejezte újgenerációs mobilhálózatának a kiépítését. A cég magyarországi történetében legnagyobb szabású hálózatfejlesztés megkezdésekor, tavaly szeptember végén  azzal számolt a társaság, hogy a munka akár a jövő nyári eltarthat.

Telenor: Hipernet és hipermodern boltok, bemutatótermek

Egyszerre két hálózatát is fejleszti a Telenor Magyarország. Miként az Infovilág is beszámolt róla, Budapesten és környékén 637 bázisállomás átállításával elérhetővé vált a 42 Mb/mp névleges maximális letöltési sebességű internetkapcsolat. A Hipernet – bár minden eddiginél szédületesebb sebességet kínál vezeték nélküli hálózaton – korántsem szédítette meg a mobiltelefon- és internetszolgáltatót, amely most újabb hálózatbővítésbe és korszerűsítésbe kezdett. Ma adta át a Telenor első, teljesen új arculatú üzletét a pesti Pólus Centerben.

Telenor: hálózat-korszerűsítés, okostelefonok

A Telenor Magyarország ma közzétette 2011 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A többi piaci szereplőhöz hasonlóan az utóbbi években a Telenor is megérezte a gazdasági recesszió, a csökkenő fogyasztói vásárlóerő és a távközlési különadó hatásait.

Telenor Klikk: mobilinternet mindenkinek – norvég összefogásból magyar haszon

Minden telenoros szívét megdobogtató szolgáltatást jelentett be ma délben a Telenor Magyarország: egyetlen, 
ingyenes sms-ben kérhető a Telenor Klikk aktiválása. Az új mobilinternet-csomagot ráadásul negyedévig ingyen adja 
a norvég társaság, hadd ismerkedjék vele a reménybeli előfizető. A "kattintós" internethez ugyancsak norvég 
böngésző dukál, az itthon is széles körben ismert és kedvelt Opera miniváltozata.


1 2   >