16. AV Trend & Hifi Show

Címke: Cisco

EriSCon: összefog az Ericsson és a Cisco

A hálózati eszközök, szoftverek, mobil kommunikációs hálózatok és felhőszolgáltatások területén vezető Ericsson és Cisco bejelentette: nagyszabású együttműködésbe kezd a jövő hálózatainak létrehozása végett. A kooperáció fő nyertesei az ügyfelek, ugyanis a két vállalat szellemi és anyag forrásainak egyesítése révén a legjobb szolgáltatásokból és megoldásokból részesülhetnek.

A Cisco csatlakozott a CERN openlab kezdeményezéséhez

A Cisco csatlakozott az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) openlab kutatóműhelyéhez, a CERN tudományos és iparági együttműködési platformjához. A Nagy Hadronütköztető (Large Hadron Collider - LHC) kísérletei során rendkívüli ütemben óriási mennyiségű adat keletkezik. Az együttműködésben a CERN openlab és a Cisco szakértői az adatfeldolgozás újszerű megközelítését lehetővé tevő számítástechnikai infrastruktúra fejlesztésén dolgoznak.

Tombolnak a digitális csirkefogók – terroristák vadásznak titkainkra

Bajban, finomabban szólva: gondban, nagy gondban vannak mindazok, akik az internetre kapcsolódnak. Mi több, még azok is, akik nem. Mert ha csupán egy ártalmatlannak látszó pendrive-ot, USB-tárolót csatlakoztatnak a számítógépükhöz, igen nagy valószínűséggel még akkor is megfertőződhetnek – derül ki a Ciscónak, az internetes hálózati piac vezetőjének a ma bemutatott éves biztonsági jelentéséből.

Tizennégyszeres mobilforgalom-növekedés várható térségünkben

Cisco® Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2014–19-i előrejelzése szerint az egyre nagyobb teljesítményű mobileszközök és M2M (machine to machine, azaz gép–gép) kapcsolatok, valamint a mostaninál gyorsabb mobilhálózatokhoz való szélesebb körű hozzáférés a mobil adatforgalom látványos növekedésének fő tényezői.

Új TelePresence-csúcsmodell

Meglett az eredménye a Cisco Collaboration megoldások megújításának. A hazánkban is otthonos világcég az idén már a harmadik új kollekcióval lép piacra: az új tárgyalótermi és asztali videokonferencia készülékek után további fejlesztéseket mutatott be.

Technológiai előrejelzés 2015-re

Tech Radar néven a Cisco évente összeállítja aktuális előrejelzését. Ebben több mint 80 szakértő bevonásával vizsgálja azokat a technológiai irányzatokat, amelyek a következő öt, tíz, illetve 25 év során nagy hatással lehetnek az informatika mindennapjaira. A jelentést ma ismertették a hazai szaksajtóval a Cisco Magyarország vezetői.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >