Címke: Cisco

Új TelePresence-csúcsmodell

Meglett az eredménye a Cisco Collaboration megoldások megújításának. A hazánkban is otthonos világcég az idén már a harmadik új kollekcióval lép piacra: az új tárgyalótermi és asztali videokonferencia készülékek után további fejlesztéseket mutatott be.

Technológiai előrejelzés 2015-re

Tech Radar néven a Cisco évente összeállítja aktuális előrejelzését. Ebben több mint 80 szakértő bevonásával vizsgálja azokat a technológiai irányzatokat, amelyek a következő öt, tíz, illetve 25 év során nagy hatással lehetnek az informatika mindennapjaira. A jelentést ma ismertették a hazai szaksajtóval a Cisco Magyarország vezetői.

WiFi-hálózati rekord Barcelonában

Csaknem 82 ezer eszköz kapcsolódott az ingyenes hálózathoz a barcelonai mobilkongresszus (MWC) 240 ezer négyzetméterén. A Cisco a világ talán legnagyobb vezeték nélküli internetes hálózatát hozta létre a a spanyolországi vásárvárosban.

Mobil mindenekelőtt: megsokszorozódik az adatforgalom

A világ mobil adatforgalma a következő négy évben a Cisco Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2013–18-i előrejelzése szerint majdnem 11-szeresére nő, és 2018-ra eléri az évi 190 exabájtot, ami a 2000-ben generált teljes – vezetékes és mobil – IP-forgalom 190-szerese.

Minden a hálón: munkahelyek sokaságát ígéri az internet új korszaka

A Cisco közzétette Internet of Everything értékindexét (IoE Value Index), amelynek tanulságai szerint az új „Minden a hálón” (Internet of Everything – IoE) irányzatot követő vállalatok látványos előnyökre tehetnek szert a mostaninál hatékonyabb üzleti működés, eredményesebb ügyfélkapcsolatok, illetve a sikeresebb innováció révén. Az IoE által eredményezett haszon 2013-ban világszinten mintegy 613 milliárd amerikai dollárra rúg.

Virtuális dívány: az internetre költözött a pszichológia – magyar kezdeményezés

Rosszkedvű világunk rossz közérzetű magyar polgárainak lelki életét javítandó, eredeti ötlettel állt elő a Netterápia Kft. A frissen alakult, lelkes és ifjú szakemberekből álló társaság az internet kínálta „képtelefon” által kívánja orvosolni a magyarok pszichéjét. Virtuális díványának sikere akár borítékolható is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >