Címke: Cisco

WiFi-hálózati rekord Barcelonában

Csaknem 82 ezer eszköz kapcsolódott az ingyenes hálózathoz a barcelonai mobilkongresszus (MWC) 240 ezer négyzetméterén. A Cisco a világ talán legnagyobb vezeték nélküli internetes hálózatát hozta létre a a spanyolországi vásárvárosban.

Mobil mindenekelőtt: megsokszorozódik az adatforgalom

A világ mobil adatforgalma a következő négy évben a Cisco Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2013–18-i előrejelzése szerint majdnem 11-szeresére nő, és 2018-ra eléri az évi 190 exabájtot, ami a 2000-ben generált teljes – vezetékes és mobil – IP-forgalom 190-szerese.

Minden a hálón: munkahelyek sokaságát ígéri az internet új korszaka

A Cisco közzétette Internet of Everything értékindexét (IoE Value Index), amelynek tanulságai szerint az új „Minden a hálón” (Internet of Everything – IoE) irányzatot követő vállalatok látványos előnyökre tehetnek szert a mostaninál hatékonyabb üzleti működés, eredményesebb ügyfélkapcsolatok, illetve a sikeresebb innováció révén. Az IoE által eredményezett haszon 2013-ban világszinten mintegy 613 milliárd amerikai dollárra rúg.

Virtuális dívány: az internetre költözött a pszichológia – magyar kezdeményezés

Rosszkedvű világunk rossz közérzetű magyar polgárainak lelki életét javítandó, eredeti ötlettel állt elő a Netterápia Kft. A frissen alakult, lelkes és ifjú szakemberekből álló társaság az internet kínálta „képtelefon” által kívánja orvosolni a magyarok pszichéjét. Virtuális díványának sikere akár borítékolható is.

Cisco-eszközökkel tévéznek a világ háztartásainak negyedében

Új megoldásokat mutatott be a kábeles, műholdas és IPTV-technológiákban két évtizede élen járó Cisco a Videoscape Unity televíziós szolgáltatói platformjához, miután jó 300 millió háztartásban televízióznak a világcég eszközeinek felhasználásával.

A Cisco új fejlesztései: egységben az erő

A Cisco a modern munkahelyeket támogató új együttműködési és kommunikációs megoldásokat mutatott be az idei Collaboration Summit rendezvényen. Igazodva a BYOD (Bring Your Own Device – Hozd a saját eszközödet!) és a távoli munkavégzés terjedéséhez, a vállalatoknál egyre nagyobb az igény arra, hogy integrálják a dolgozók saját eszközeit, és lehetővé tegyék az eszköztől független kommunikációt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >