ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Cisco

Cisco-jelentés a kiberbiztonságról: visszatérnek a klasszikus módszerek

Éppen évtized óta teszi közzé a Cisco az éves biztonsági jelentését, követvén a kiber-bűnözéssel kapcsolatos fejleményekeket. Az idei a kiber-biztonsági támadások üzleti hatásait is vizsgálta, és a többi között megállapította: a kiber-biztonsági incidensek következtében a vállalatok bevételeik és ügyfeleik akár egyötödét is elveszíthetik.  

Technológiai előrejelzés 2017-re

Kiterjesztett valóság, blockchain, vállalati drónok, autonóm járművek és új anyagok, mint a grafén vagy a szilicén: a 2020-as években egyebek között ezek a témák határozzák majd meg a technológia fejlődését. A közelebbi jövőre nézve a Cisco összegyűjtött 6 + 10 üzleti és technológiai trendet.

Robotot minden háztartásba! Itt a ZenBo

Az ASUS cég elnöke, Jonney Shih bejelentette, hogy piacra dobják saját fejlesztésű otthoni robotjukat. "A célunk az, hogy minden háztartásban legyen egy robot – jelentette ki". A ZenBo nevet viselő otthoni robot célja a "segítségnyújtás, a szórakoztatás és az, hogy társaságot kínáljon az embereknek."

Cisco-előrejelzés a mobil adatforgalomról

A Föld teljes népességének 70%-a lesz mobileszköz-használó 2020-ra. Öt év múlva több embernek lesz mobiltelefonja, mint autója vagy olyan olyan otthona, ahol van áram. Kelet-Közép-Európa teljes mobil adatforgalmának jó négyötödét az okostelefonok fogják gerjeszteni 2020-ra – áll a Cisco előrejelzésében, amelyet a Barcelonában hétfőn megnyíló GSMA Mobil Világkongresszus előestéjén tett közzé.

Gyerekek (is) kérik: legyen az internet biztonságos az év minden napján!

Súlyos traumákat okozhatnak az internetes zaklatások a fiataloknak, akik könnyen bűncselekmények áldozataivá válhatnak. Az FBI adatai alapján minden harmadik tinit zaklatták már az interneten. A szülők, a technológiai vállalatok és a civil szervezetek felelőssége, hogy a gyerekek számára az internet a tudás és a lehetőségek forrása maradjon, és ne a veszélyeké. A Microsoft ma, a biztonságos internet napján mutatta be a Windows 10-hez kapcsolódó biztonsági megoldásait.

EriSCon: összefog az Ericsson és a Cisco

A hálózati eszközök, szoftverek, mobil kommunikációs hálózatok és felhőszolgáltatások területén vezető Ericsson és Cisco bejelentette: nagyszabású együttműködésbe kezd a jövő hálózatainak létrehozása végett. A kooperáció fő nyertesei az ügyfelek, ugyanis a két vállalat szellemi és anyag forrásainak egyesítése révén a legjobb szolgáltatásokból és megoldásokból részesülhetnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >