ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: DK

Pártok támogatottsága: csökkenő Fidesz

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, február 9-14. között, 1050 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága két százalékpontot csökkenve 23 százalék. Az MSZP és Jobbik tábora nem változott, 13 és 10 százalék, így a pártok közt, a múlt hónapban kialakult különbség is megmarad.

Pártok támogatottsága: téli álom

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, november 11. és 15. között, 1000 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. A népszavazási kampány hatására már két hónapja megnövekedett a szavazói aktivitás, és ez erre a hónapra is megmaradt.

Kvótanépszavazás: csökkenő részvételi szándék – pártok támogatottsága

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, szeptember 24–28. között, 1000 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a kvótanépszavazás megítélését és a pártok támogatottságát. Az egy héttel ezelőtti kutatásunkhoz képest nyolc százalékponttal csökkent...

Az MSZP és a Jobbik újra fej-fej mellett

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 12–17. között 1050 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. A Fidesz szavazóinak száma lassú csökkenés után, a múlt három hónapban stagnál, majd erre a hónapra újra egy százalékpontot csökkent, és a párt támogatottsága 22 százalékon áll. 

A pártok támogatottsága: lejtőn a Fidesz?

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, február 9-11. között, 1000 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. Fidesz több hónapnyi növekedés után decemberben megtorpant, majd januárban egy százalékpontnyit vesztett támogatóiból, és februárra is újabb egy százalékpontnyit csökkent a támogatottsága. Erre a hónapra a Jobbik szavazók számának csökkenése megtorpant, és az MSZP sem szerzett új szavazókat, így a két párt 11-11 százaléknyi támogatóval továbbra is fej-fej mellett van.

Kormánykonferencia: a polgári berendezkedés megerősítése volt a fő téma – az ellenzék elégedetlen és bírál

A polgári berendezkedés megerősítése volt a keddi kormánykonferencia fő témája – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter az egész napos tanácskozás után. Lázár János a Parlamentben újságíróknak arról is beszámolt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedd estére összehívta a nemzetbiztonsági kabinet ülését a Szerbiából szerdán várható migránshullám miatt.


1 2 3   >