ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Együtt

Pártok támogatottsága: téli álom

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, november 11. és 15. között, 1000 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. A népszavazási kampány hatására már két hónapja megnövekedett a szavazói aktivitás, és ez erre a hónapra is megmaradt.

Kvótanépszavazás: csökkenő részvételi szándék – pártok támogatottsága

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, szeptember 24–28. között, 1000 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a kvótanépszavazás megítélését és a pártok támogatottságát. Az egy héttel ezelőtti kutatásunkhoz képest nyolc százalékponttal csökkent...

Az MSZP és a Jobbik újra fej-fej mellett

Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 12–17. között 1050 személy megkérdezésével készített reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a pártok támogatottságát. A Fidesz szavazóinak száma lassú csökkenés után, a múlt három hónapban stagnál, majd erre a hónapra újra egy százalékpontot csökkent, és a párt támogatottsága 22 százalékon áll. 

Nyissuk ki szívünket a menekültek iránt – Szégyelld magad, Orbán!

A Demokratikus Koalíció azt kéri, minden magyar választópolgár, valamennyi család vetkőzze le a menekültekkel szembeni félelmeit és nyissa ki a szívét – mondta a párt vasárnapi, budapesti rendezvényén Gyurcsány Ferenc. Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem megoldani, hanem felhasználni akarja... 

Kormánykonferencia: a polgári berendezkedés megerősítése volt a fő téma – az ellenzék elégedetlen és bírál

A polgári berendezkedés megerősítése volt a keddi kormánykonferencia fő témája – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter az egész napos tanácskozás után. Lázár János a Parlamentben újságíróknak arról is beszámolt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedd estére összehívta a nemzetbiztonsági kabinet ülését a Szerbiából szerdán várható migránshullám miatt.

Visegrádi együttműködés az idegenforgalom élénkítésében Budapesten találkoztak a nemzeti marketingszervezetek vezetői és a V4-ek turisztikai államtitkárai tegnap és ma a Visegrádi visegrádi országok együttműködésének soros magyar elnöksége alkalmából. A rendezvényt szervező magyar delegációt dr. Kovács Miklós, az Önkormányzati Minisztérium turisztikai szakállamtitkára vezette, a marketingszervezetek vezetői megbeszélésének házigazdája dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója volt.