Címke: Ericsson

Húszéves a magyar GSM – 155 ezer évnyi beszélgetés a Telekom-hálózaton

Éppen két évtizeddel ezelőtt, 1994 márciusában kezdődött meg hazánkban a GSM-szolgáltatás. A két évtized alatt csak a Telekom ügyfelei mintegy 155 ezer évnyit beszélgettek mobiltelefonjukon* és kilencmilliárd sms-t küldtek. A digitális térnyerés, a robbanásszerű adatforgalom-növekedés – okostelefonálás és internet – újabb pályája a 4G.

Europas erster Live-Test von LTE-Broadcast

Vodafone testet als europaweit erster Netzbetreiber gemeinsam mit dem Netzwerk- und Rundfunk-Ausrüster Ericsson sowie mit Samsung und Qualcomm Technologies, Inc. LTE-Broadcast im Live-Betrieb. Das Stadion des Bundesligisten Borussia Mönchengladbach wurde dafür mit der Streamingtechnologie der Zukunft ausgerüstet. 

Ericsson+Facebook – világközművé teszi az internetet

Az Ericsson és a Facebook közös innovációs labort hoz létre az Internet.org kezdeményezés támogatása végett. A kettejük együttműködésének eredményeképpen létrejövő Internet.org Innovációs Labor hálózati környezetet és szakértelmet teremt az alkalmazások, hálózatok, eszközök és szolgáltatások optimalizálásához a következő ötmilliárd internethasználó számára.

Követendő megoldás: közvilágítás és szélessávú mobilhálózat

Az Ericsson és a Royal Philips világítástechnikai vállalat az összekapcsolhatóság és a LED-es világítás előnyeit ötvözve, egyedülálló városi szolgáltatási modellt fejlesztett ki. Az új közvilágítási modell segítségével a városi hatóságok helyet adnak a mobil szolgáltatóknak, hogy szélessávú mobil infrastruktúráikat elhelyezhessék az összekapcsolt lámpaoszlopokban.

György László vezeti a hazai Symantecet

Január 17-től György László irányítja a Symantec hivatalos képviseletét ellátó MiTech Systems magyarországi tevékenységét – jelentette be a társaság. A kinevezés előtérbe állítja a cég elkötelezettségét a hazai piac iránt – Magyarország fontos szerepet játszik a Symantecet képviselő MiTech regionális terveiben. (Kép: it_business)

Elbűvölő hálózat: Ericsson-élet a CES-en

Az „Élet a hálózatba kapcsolt társadalomban” élményét mutatja be az Ericsson az idei nemzetközi szórakoztató-elektronikai kiállításon. A CES Ericsson-standján bemutatott egyedülálló újítás a „Volvo Cars’ Sensus Connect” megoldás. A Sensus Connect kombinálja a Volvo fedélzeti élményt a csatlakoztatott, illetve szórakoztató és információs szolgáltatásokkal, navigációval és hangszolgáltatással.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >