Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Európai Unió

Hajtás Pajtás: áruszállítás villanybiciklivel

A múlt évet 253 millió forintos bevétel mellett 15 millió forintos nyereséggel zárta a futárszolgáltató Hajtás Pajtás Kft., de ez még messze van a csúcsévnek számító 2007-i 450 millió forintos bevételtől – mondtaKürti Gáborügyvezető csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Tusványos után: Orbán példaképei az autokráciák és a diktatúrák

A kormányfő tusványosi beszéde hivatalosan vitathatatlanná tette azt, amit eddig csak a kétharmados kormánytöbbség kritikusai állítottak. Orbán Viktormár nem tekinti mércének és hivatkozási alapnak a rendszerváltást és annak intézményi vízióját, az alkotmányos, liberális demokráciát – írja elemzésében az Eötvös Károly Intézet.

Huszonötmilliárd euró a kkv-k finanszírozására

Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap (EBA) által ma aláírt megállapodás alapján az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) hamarosan mintegy 25 milliárd euró összegű további finanszírozáshoz juthatnak hozzá. A megállapodás 2014 végére megteremti a lehetőséget arra, hogy a kkv-k saját és idegen tőkével történő finanszírozási lehetőségekhez jussanak.

Gyenesdiás akadálytalan: új szolgáltatás mozgássérülteknek

Szerencsés adottságú település Gyenesdiás. Gyönyörű környezetben, a Balaton nyugati partján, a Keszthelyi-hegység lankáira épült. Július 24-től a Diási Játékstrand még ismertebb lesz akadálytalan mobilstégével és vízi lejárójával. A létesítmény támogatója elsősorban az Európai Unió és az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap, másodsorban a Darányi Ignác Terv a helyi Tourinform szervezettel együtt.

Saxo Bank: tovább csökkenhet az alapkamat –  veszteséges hitelfelvétel

Gyülekeznek a felhők a német gazdaság felett: a múlt pár hónapban a növekedéssel kapcsolatos előrejelzések negatív fordulatot vettek, és ez a legfrissebb ipari termelési és beszerzési mutatókban is tükröződik. A magyar gazdaság, bár az ipari termelési index alapján a növekedés lendülete júliusban mérséklődött, a makroadatok szintjén továbbra is erős.

A Microsoft bezárja az 1800 munkavállalót foglalkoztató komáromi Nokia-gyárát

A Microsoft bezárja a Nokia komáromi gyárát, amely mintegy 1800 munkavállalót foglalkoztat jelenleg, és amelynek kapacitása egy ideje kihasználatlan – közölte a cég csütörtökön az MTI-vel. A Nokia mobil üzletágát megvásárló cég világszerte racionalizálja működését, a következő egy évben 18 ezer munkahelyet szüntet meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >