ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Facebook

A Facebook lesz az új internet?

Van-e jövője a weboldalaknak és a mobil alkalmazásoknak a közösségi hálózatok mellett? – Ma a weboldalak és a webáruházak különféle változatai a legtöbb cég esetében a digitális jelenlét alapköveinek számítanak. Sokan el sem tudják képzelni az üzleti életet a webes megjelenésük nélkül, miközben a közösségi platformokra csak mint kiegészítőre, jobb esetben forgalomterelőre gondolnak – állítja az Infovilágnak írt eszmefuttatásában Lévai Richárd közösségimédia-specialista, az RG Stúdió munkatársa.

Vigyázat, bárki után kémkedhetnek!

A Google friss szolgáltatása elérhetővé teszi használójának valamennyi, eddigi keresését. Ez azért nagy változás, mert nyilvánosságra kerülhet az is, amiről azt gondolhatnók, hogy örökre a négy fal között marad. A keresési előzmények nyilvánossága mellett a közösségi oldalak is könnyű célponttá tesznek bárkit.

Népszabadság – van-e tovább?

„Orbán Viktor gátlástalan megalomániájának újabb példája a Népszabadság totális ellehetetlenítése. Mindenki számára világos, hogy a napilap bedöntését nem a piaci logika diktálta, hanem Orbán Viktor parancsa és gazdasági holdudvarának aknamunkája. A Fidesz egyetlen célja, hogy vagy saját uralma alá hajtsa a hazai sajtóorgánumok száz százalékát, vagy ellehetetlenítse őket.

 

Háromezermilliárd dolláros veszteség a Brexit után

A brit népszavazást követő két napban  a tőzsdei cégek értéke világszerte 3 ezer milliárd dollárral (860 ezer milliárd forint) csökkent – írja a Financial Times üzleti napilap. A piaci szereplők ugyanis hittek azoknak a közvéleménykutatásoknak, amelyek szoros eredményt, de a szigetország EU tagságának megőrzését jósolták. 

Facebook: félnek és bíznak is a cégek

Tízből kilenc cég a kelleténél gyengébbnek ítéli érzékeny üzleti adatainak védelmét, leginkább a hatékony információ-biztonsági beruházások elmaradása miatt – derül ki az EY/Ernst & Young nemzetközi felméréséből. A beosztottak közösségimédia-használata egyelőre nem szerepel a legfontosabbnak ítélt biztonsági kockázatok között.

Hogyan vitázz a szélsőségesekkel?

A közbeszédben a szélsőséges érvelés passzív kritizálása és elítélése helyett eljött a „csendes többség” aktív fellépésének ideje – adja tudtul a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében a Political Capital. «Kutatásunk szerint a kirekesztő véleményekkel szembeni érvelés célja az alternatív vélemény felmutatása, a passzív „hallgatóság” megszólítása.»


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >