ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Fujitsu

Lifebook P727: ha akarom, notesz-, ha akarom: táblagép

Üzleti használóknak szánt három „2 in 1” táblagéppel lép piacra a Fujitsu. A Lifebook P727 az első, 360 fokban átfordítható „2 in 1” eszköz, amely a rugalmasság új szintjét kínálja a mobil üzleti működésben. A táblagép vagy pc kétséget feloldva, mindkét formátum legjavát kínálja, és minden területen megteremti a tér- és időkorlátok nélküli digitális munkavégzés lehetőségét.

Megelőzéssel válaszol a Fujitsu a kibertámadásokra

A kibertámadások által veszélyeztetett ügyfeleinek védelmére a Fujitsu új kiber-biztonsági üzletágat hoz létre az európai, közel-keleti és afrikai országokat és Indiát átfogó EMEIA-térségben. A szervezet világméretű, integrált biztonsági kínálattal segít a vállalatoknak hatásos védekezésben az online támadások ellen.

Negyedik éve az élmezőnyben

A Fujitsu immár a negyedik éve a vezető cégek csoportjában szerepel az adatközponti erőforrás-kihelyezés és a közmű-jellegű infrastruktúra-szolgáltatások európai piacáról készített Gartner Magic Quadrant összesítésben. Az idén a japán vezető infokommunikációs technológiai vállalat a céges digitalizációt segítő platformja, a MetaArc hozta meg a Fujitsu számára az előkelő helyezést.

Szuper ez a számítógép: Primergy CX600 M1

A Fujitsu a napokban bemutatta Primergy CX600 M1 rendszert, amely azzal a céllal készült, hogy napjaink párhuzamos számítási teljesítményt kívánó, nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) alkalmazásai által támasztott követelményeket – a tudományos kutatás, termékfejlesztés és üzleti információelemzés… – kiszolgálja.

Mesterséges intelligencia a biztonságos vezetés szolgálatában

A Fujitsu Laboratories bemutatta következő nemzedékű mesterségesintelligencia-megoldását, amely különféle közösségi jelzések alapján kínál valós idejű információkat. Az alkalmazás az eddiginél biztonságosabbá teszi a vezetést, és követhetővé teszi a biztosítótársaságok és flottaüzemeltetők számára a sofőr viselkedését.

Vállalati bástyák az x86-os Primequest szerverek

Minden eddiginél nagyobb teljesítményt és stabilitást kínál a Fujitsu legújabb nemzedékű szervercsaládja a szabványos szerverek ágazatásban. Olyan fejlett nagyvállalati rendszerekhez alkották meg őket, amelyek esetében megengedhetetlen a váratlan leállás.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >