ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Fujitsu Siemens Computers

Termékstratégia-váltás a Fujitsu Technology Solutions Kft. létrejöttével Fontos bejelentés hangzott el ma délelőtt: április 1-jével megalakult a Fujitsu Technology Solutions Kft., a Fujitsu Siemens Computers Kft. jogutóda. A budapesti székhelyű társaság továbbra is a magyar informatikai piac meghatározó és hagyományosan növekvő szereplője kíván lenni – szögezte le az új IT infrastruktúra- és megoldásszállító vállalat ügyvezetője.
Fujitsu Siemens Computers: a világ első 0 wattos pc-je A hannoveri CeBIT 2009 szakkiállításon mutatta be a Fujitsu Siemens Computers a világ első „0 wattos” pc-jét. Zöld termékújdonságával a vállalat ismét élre tör a „Green IT” piacán. A 0 wattos pc egyáltalán nem fogyaszt energiát kikapcsolt, illetve hibernált állapotban, viszont olyankor is zavartalanul végezhetők rajta rendszergazdai teendők. A 0 wattos funkció a nyáron jelenik meg az Esprimo E7935 0-Watt és Esprimo P7935 0-Watt modellek formájában.
Úr az űrben az FSC egérújdonsága Bemutatta a Fujitsu Siemens Computers a legújabb háromdimenziós navigációs eszközét, a SpaceExplorer 3D egeret. Használatával a háromdimenziós térben  navigálásra és a háromdimenziós objektumok kezelésére szakosodott használók egyaránt minden eddiginél kényelmesebben és hatékonyabban dolgozhatnak.
Az új WI600 noteszgép egér a legújabb 2,4-es vezeték nélküli technológiával csatlakozik a számítógéphez. 1600 dpi felbontású lézeres érzékelőjének köszönhetően a WI600 vezeték nélküli egér a pontos és hatékony munkához elengedhetetlen precizitást biztosítja.
Primergy RX600: a világ leggyorsabb szervere Hivatalosan a Primergy RX600 a világ leggyorsabb webszervere. Benchmark*-teszteredmények is bizonyítják, hogy a rack-szerver teljesítménye minden eddigi rekordot megdöntött. A Fujitsu Siemens Computers az Intel új Dunnington többmagos processzorcsaládját használva állított be új SPECweb2005 benchmark-rekordot az optimalizált helykihasználású, 4U magas rack-modulban a robusztus teljesítményt és nagyfokú redundanciát nyújtó Primergy RX600 S4 adatközpont-szerverrel.
Fehér zongoralakk a hangszórón A Fujitsu Siemens Computers bemutatta multimédia-termékválasztákának újdonságát, a Soundsystem DS2000V USB-hangszóróját. A plug&play USB-tápcsatlakozós és 3,5 mm-es audiocsatlakozós hangszóró bármilyen asztali és noteszgéphez, vagy MP3 lejátszóhoz kényelmesen csatlakoztatható és tiszta hangzással kínál további élményt a játékokhoz, zenékhez, filmekhez. Az Amilo noteszgépeknél bevezetett új, fekete–fehér dizájndivatot követő 2.0 hangszóró ajánlott bruttó fogyasztói ára nem egészen négyezer-ötszáz forint.

1 2 3 4 5 6 7 8   >