ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Go-Bosch!

Önjáró gokartok cirkáltak Budapesten – a miskolci ME-KART csapat a király

Kiélezett küzdelemmel zárult a Bosch által három évvel ezelőtt meghirdetett „Go-Kart, Go-Bosch!” verseny: nyolc felsőoktatási intézmény tíz csapata épített a Bosch termékeinek és újító technológiáinak felhasználásával intelligens gokartokat. Az önjáró gokartok királykategóriáját a miskolci ME-KART csapat nyerte meg. A csapatok ötletesen és professzionálisan valósították meg gokartjaikban a modern autók jövőbe mutató funkcionalitását. A Bosch rendezvénysorozata elérte a fő célját: felhívta a figyelmet a mérnökszakma és a gyakorlatra irányuló képzés fontosságára, arra, hogy miért jó mérnöknek lenni.

Go-Kart, Go-Bosch! – az intelligencia és a bátorság találkozása – nyílt nap a Boschnál

Élmény és innováció, intelligencia és bátorság találkoznak tíz elszánt csapat küzdelmében a Bosch campuson április 23-án. Ahogy a jó gokart-versenyzőkből felnőtt korukban kiváló pilóták lesznek, úgy a ma önjáró gokartot fejlesztő tehetségek egyszer igazi önvezető járműveket fejleszthetnek majd.

Rajtol a Go-Kart, Go-Bosch! – cél a mérnöki hivatás népszerűsítése

Indul a Go-Kart, Go-Bosch! harmadik, egyben utolsó évada: novemberben startolt a féléves projektidőszak; a csapatoknak újabb próbatételeket kell teljesíteniük, míg eljutnak a hőn áhított végcélhoz, az önjáró gokart megalkotásához. Az aktuális évadban részt vevő nyolc felsőoktatási intézmény tíz csapata ezen a tavaszon, egy nem mindennapi versenyen mutathatja majd meg, mire képes. A csapatoknak a modern autók jövőbe mutató funkcionalitását a lehető legötletesebben és legprofibb módon kell megvalósítaniuk a gokartjukban.

Fesztivál-hangulatú mérnökviadal – okos gokartok az arénában

Go-kart, Go-Bosch! címmel a Papp László Budapest Sportarénában rendezett versenyt a Bosch; a hazai műszaki képzés legjobb diákjai mérték össze tudásukat. A fesztivál-hangulatú rendezvényen nyolc magyar felsőoktatási intézmény tíz mérnökcsapata versenyzett: önjáró gokartokat kellett építeniük, amelyek „saját eszük szerint” parkolnak, emellett fúrógépből kellett önindítót, fűnyíróból pedig hibridhajtást készíteniük.

Go-Kart, Go-Bosch! – szupermodern járműveken versenyeznek mérnökjelöltek

Nyolc magyar felsőoktatási intézmény tíz fiatal mérnökcsapata csap össze a Bosch által az idén is megrendezendő látványos fejlesztési versenyen, a Go-Kart, Go-Bosch! már hagyományosnak tekinthető megmérettetésén április 18-án, szombaton, a Papp László Budapest Sportarénában. A jövő mérnökeinek az amerikai egyetemek robotháborúinak hangulatát idéző, ám azoknál jóval magasabb szintű éles versenyhelyzetben kell bizonyítaniuk tudásukat. A megmérkőző csapatok feladata, hogy egy gokartot egy általuk tervezett és kivitelezett rendszerrel felszereljenek Bosch-komponensek beépítésével.