16. AV Trend & Hifi Show

Címke: Google

Hatalmas pályázati lehetőség: 150 millió € a digitális újságírás támogatására

A Google 150 millió eurós – kb. 46,7 milliárd forintos – innovációs alapot nyit a digitális újságírás támogatására. A Digital News Initiative kezdeményezés részeként meghirdetett pályázatra magyar sajtótermékek jelentkezését is várják. A Google reméli, hogy sokan jelentkeznek, a támogatások első köre 2016 elején válik elérhetővé.

Új képek, ajánlatok a Google Street View kínálatában

Hazai városok színházai, nevezetességei, budapesti és környékbeli parkok, kirándulóhelyek is várják mostantól a nyaralást, vagy hétvégi túrázást, napozást, pihenést tervezőket a Google Street View-n. A nevezetességeket sorrendező tízes listát az Országháza vezeti, és megtalálható rajta a Budapesti Állat- és Növénykert is.

Gyors és egyszerű: új biztonsági és adatvédelmi központ

A Google fiókkal rendelkezők mostantól egy helyen gyorsan és egyszerűen nézhetik át fiókjukhoz tartozó biztonsági beállításaikat, meggyőződhetnek adataik védelméről, valamint dönthetnek az általuk megadott adatok felhasználásáról. Emellett egy külön erre a célra létrehozott oldalon az adat-felhasználási kérdésekre is gyorsan választ kaphatnak.

Mit keresett Magyarország és a világ idén?

A Való Világ 6, a vb, a választások, Schumacher, Conchita Wurst és Aleska Diamond vezeti a Google idei magyar keresési toplistáit. Az évente nyilvánosságra hozott, népszerű kereséseket összesítő listákból kiderül, hogy kik és mik keltették fel leginkább az ország érdeklődését, hogy milyen ügyek, botrányok, és mindennapi problémák foglalkoztatták leginkább Magyarországot 2014-ben.

A Lenovo a világ 3. okostelefon-gyártója

A Lenovo és a Google ma bejelentette: lezárult a Motorola Mobility felvásárlása. A Motorola márka, a Moto X, Moto G, Moto E és DROID sorozat, valamint a tervezett Motorola-termékek akvizíciója a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává lépteti elő a Lenovo-t.

A Holdra léphet a Puli – versenyben a magyar űrkutatók

Mától péntekig a magyar főváros látja vendégül a Google Lunar XPRIZE éves nemzetközi konferenciáját. A holdjárók fejlesztésében részt vevő csapatok a tanácskozáson beszámolnak arról, hogy hol tartanak elképzeléseik megvalósításában. Az esemény házigazdája a magyar versenyző, a Puli Space Technologies, szakmai partnere a budapest-belvárosi Erzsébet téren álló Design Terminál.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >