Címke: HP

Szupergépek és szuperszolgáltatások bemutatója

A HP ma olyan új nagyvállalati termékeket és szolgáltatásokat mutatott be, amelyek használatával egész adatközpontot átfogó műveleteket végezhetők a növekedés élénkítése, a nyereségesség növelése és a cég reagáló készségének javítása céljából. Az infrastruktúra a big data, a felhőszolgáltatások, a mobil- és a biztonságtechnika új eredményei által lehetővé tett, sokrétű, nagy hatású, közvetkező generációs alkalmazások, webes szolgáltatások és használói élmények alapjai.

Milliárdokat takaríthatnak meg a kkv-k a nyomtatáson

Évente jó néhány milliárd forinttal csökkenthetnék  költségeiket a hazai kis- és közepes vállalatok, ha a  működésüknek megfelelő nyomtatási technológiára váltanának – hangzott el ma a magyar HP szakmai sajtóbeszélgetésén. Somossy Krisztián és Perjési Zoltán, a a Hewlett-Packard Informatikai Kft. két vezető szakembere a tintasugaras és a lézernyomtatók helyes (tehát: hol, melyiket célszerű működtetni) használatának szakmai rejtélyeibe igyekezett beavatni a szakújságírókat.

Varga Krisztina a HP regionális üzleti operációs igazgatója

A HP Magyarország eddigi pénzügyi igazgatója, Varga Krisztina 2014 februárjától regionális üzleti operációs igazgatóként folytatja pályafutását: a dél- és kelet-európai térség tíz országa, hazánkon kívül Bulgária, Horvátország, Macedónia, Málta. Moldávia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovénia tartozik a hatáskörébe.

Digitális közösség program: 17 ezer HP-laptopot kapnak a pályázó rászorulók

Az Európai Unióban is egyedülálló kezdeményezést jelentett be ma a nemzeti fejlesztési miniszter Miskolcon, a digitális közösség programot bemutató sajtóeseményen. Az állam és a versenyszféra által közösen finanszírozott programban 17 ezer laptopot osztanak ki a pályázók között, ingyenes képzéseket szerveznek, és térségi informatikai beruházásokat valósítanak meg a borsodi megyeszékhelyen és vonzáskörzetében.

Kiberbűnözés: egyre több a kár és drágább a helyreállítás

A HP nyilvánosságra hozta a Ponemon Institute által végzett vizsgálat eredményeit, amelyek tanúsága szerint negyedik éve töretlenül növekszik az internetes támadások gyakorisága, időtartama és az általuk okozott költségek szintje. Kiderült: 78 százalékkal emelkedtek a kiberbűnözés okozta költségek és több mint duplájára nőtt a helyreállításhoz szükséges idő.

A legújabb ultrabook-termékcsalád: könnyű, nagy teljesítményű tagokkal

Üzleti noteszgép-választékát mutatta be HP Genfben. Elegancia, teljesítmény, biztonság jellemzi az EliteBook és ProBook sorozatot. Az előbbi 400-as 800-as típusa már a boltokban van, a HP ProBook-széria decemberben jön. A szintén most debütált HP Spectre X2 Pro novemberben jelenik meg a kínálatban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >