ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: HP

Kicsi a HP Z2 Mini, de erős

A HP az Autodesk University mérnöki és tervezői konferencián mutatta be a világ első, CAD és más nagy teljesítményigényű szoftverek használóinak tervezett kisméretű munkaállomását[1]. A HP Z2 Mini hardver nem csupán teljesítményében és sokoldalúságában korszakalkotó: a készülék magassága mindössze 5,8 cm, gyakorlatilag a tizede a hagyományos munkaállomásoknak[2].

Egy óriás törpéi – megérkezett a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója

Mostantól itthon is elérhető a világ legkisebb otthoni multifunkciós nyomtatója. A HP DeskJet 3785 fele akkora, mint a kategória más készülékei, a kiváló nyomtatási, beolvasási és másolási képessége mellett a nyomtató mobileszközökhöz is könnyen csatlakoztatható.

Bővíti A3 formátumú, multifunkciós nyomtató-termékcsaládját és szolgáltatásait;  nyomtatók és multifunkciós eszközök percenként 40–60 oldal előállításra képesek. A HP egyúttal bejelentette: a világcég történetének legnagyobb fölvásárlásával egymilliárd dollárért megveszi a Samsung Electronics nyomtató-üzletágát.

Nevében a lényege: brutális teljesítményű játékgépek

Bár eredetileg "nomen est omen" formájában használták/használják a latinos műveltségű embertársaink, amikor arra utalnak, hogy a név beszédes, árulkodó jel, bárki nevébe sorsa a végzetét is beleszőhette, az számítógépgyártó világcég, a HP játékosoknak szánt újdonságai - az Omen pc-család tagjai - aligha a római színműíró, Plautus által megfogalmazott értelemben kívánják népszerűsíteni masináikat. Vagy mégis?

Omen: a játékosok erőgépe

A HP bemutatta a játékosoknak szánt újdonságait, az Omen termékkínálatát. Stratégiájának megfelelően a gyártó újratervezte a személyi számítógépes választákát. Az Omen sorozat tagjai között a kezdő és a profi játékos egyaránt megtalálja az árban és teljesítményben legjobban hozzá illő modellt a lehető legélvezetesebb játékélmény eléréséhez. 

Csodanyomtatók és pillekönnyű, tündérkarcsú noteszgépek

Dalolva szép az élet – énekelték a bármilyen film mesteri megalkotására képes Keleti Márton 1950-ben készült, később a sematizmus iskolapéldájaként emlegetett mozijában, amikor a magyar színjátszás krémjét kényszerítették egy rettenetes forgatókönyv szerint gyártott mozira.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >