Címke: HP

Nevében a lényege: brutális teljesítményű játékgépek

Bár eredetileg "nomen est omen" formájában használták/használják a latinos műveltségű embertársaink, amikor arra utalnak, hogy a név beszédes, árulkodó jel, bárki nevébe sorsa a végzetét is beleszőhette, az számítógépgyártó világcég, a HP játékosoknak szánt újdonságai - az Omen pc-család tagjai - aligha a római színműíró, Plautus által megfogalmazott értelemben kívánják népszerűsíteni masináikat. Vagy mégis?

Omen: a játékosok erőgépe

A HP bemutatta a játékosoknak szánt újdonságait, az Omen termékkínálatát. Stratégiájának megfelelően a gyártó újratervezte a személyi számítógépes választákát. Az Omen sorozat tagjai között a kezdő és a profi játékos egyaránt megtalálja az árban és teljesítményben legjobban hozzá illő modellt a lehető legélvezetesebb játékélmény eléréséhez. 

Csodanyomtatók és pillekönnyű, tündérkarcsú noteszgépek

Dalolva szép az élet – énekelték a bármilyen film mesteri megalkotására képes Keleti Márton 1950-ben készült, később a sematizmus iskolapéldájaként emlegetett mozijában, amikor a magyar színjátszás krémjét kényszerítették egy rettenetes forgatókönyv szerint gyártott mozira.

HP PhotoPass: az élményszolgáltatás

A Hewlett-Packard fejlesztésének köszönhetően a Disneylandbe látogatóknak egyáltalán nem kell foglalkozniuk emlékeik megörökítésével, ugyanis egy csúcstechnológiás rendszer automatikusan elvégzi helyettük. A park területén dolgozó jó néhány száz profi fotós által készített kép a HP által a Disney számára fejlesztett PhotoPass szolgáltatáson keresztül azonnal hozzáférhető, és megosztható a képeken szereplő látogatókkal.

Szupergépek és szuperszolgáltatások bemutatója

A HP ma olyan új nagyvállalati termékeket és szolgáltatásokat mutatott be, amelyek használatával egész adatközpontot átfogó műveleteket végezhetők a növekedés élénkítése, a nyereségesség növelése és a cég reagáló készségének javítása céljából. Az infrastruktúra a big data, a felhőszolgáltatások, a mobil- és a biztonságtechnika új eredményei által lehetővé tett, sokrétű, nagy hatású, közvetkező generációs alkalmazások, webes szolgáltatások és használói élmények alapjai.

Milliárdokat takaríthatnak meg a kkv-k a nyomtatáson

Évente jó néhány milliárd forinttal csökkenthetnék  költségeiket a hazai kis- és közepes vállalatok, ha a  működésüknek megfelelő nyomtatási technológiára váltanának – hangzott el ma a magyar HP szakmai sajtóbeszélgetésén. Somossy Krisztián és Perjési Zoltán, a a Hewlett-Packard Informatikai Kft. két vezető szakembere a tintasugaras és a lézernyomtatók helyes (tehát: hol, melyiket célszerű működtetni) használatának szakmai rejtélyeibe igyekezett beavatni a szakújságírókat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >