ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Hungaroring

A Bosch a Hungaroringre megy

Nem szokatlan a Boschtól, hogy évről évre izgalmas kihívásokkal és nagyszabású kezdeményezésekkel áll elő, melyeknek főszereplői természetesen a mérnökjelöltek. A tavalyi, miniatűrben gondolkodást követelő Goldberg-szerkezetépítő verseny után a terep újra az autómániásoké.

Chevrolet és Marilyn Monroe a Hungaroringen

Páratlan programlehetőség várja június 3–5. között az autósport szerelmeseit, akik ingyen vehetnek részt a hazánkba látogató Túraautó-világbajnokság (WTCC) első, magyarországi versenyhétvégéjén. A világbajnoki pontversenyt vezető Chevrolet csapata az izgalmasnak ígérkező futamok között színes programokkal szórakoztatja majd a Hungaroringre kilátogatókat.

Túraautók világbajnoksága – új utakon a Hungaroring

Augusztusban a mogyoródi pályán immár 25. éve rendezik meg – „zsinórban” – a Formula 1-et. Ezzel a teljesítményével a Hungaroring a harmadik a világon. Igaz, a pálya már nem tartozik a korszerűek közé, a sportolók és a vendégek azonban változatlanul szeretik a magyarországi futamot. A szurkolást sok külföldi összekapcsolja a turistáskodással.

A Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója A Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be a Konica Minolta, a világ egyik vezető irodatechnikai vállalata a júliusi németországi hockenheimi futamon. Ezentúl mind a versenyautókon mind a pilóták öltözékén ott lesz a Konica Minolta vállalat logója.
Sztársportolók a Hungaroringen Peking-klubos sportolók is megjelentek a szombati SEAT Leon Szuperkupán. A Hungaroringen rendezett verseny megtekintését követően részt vettek a díjátadásban, majd szlalomoztak a ring melletti egyik pályán, illetve tettek egy tiszteletkört a nagy pályán is.