Címke: IVSZ

Az informatika a magyar gazdaság nagy reménysége

A magas, egy személyre jutó hozzáadott értéket termelő ágazatok, közöttük az info-kommunikáció tudatos fejlesztése olyan kitörési lehetőség lehet, ami a térség legfejlettebb digitális gazdaságává teheti Magyarországot – derül ki az informatikai szövetség (IVSZ) tanulmányából, amelyet ma mutattak be.

Appra, magyar! – kitüntették a legjobb alkalmazás-készítőket

Ma este ünnepi külsőségek között átadták az Appra, magyar! mobilalkalmazás-pályázat díjait a nyerteseknek. A versenyt hagyományteremtő szándékkal hirdette  meg az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. A szellemes és találó nevű kezdeményezés a magyar Microsoftot dicséri, és sorra csatlakozott hozzá az Apcom, az eNET, a Telekom, a T-Systems Magyarország és a Telenor.

Infotér-konferencia a infokommunikációs feladatokról

A központi infokommunikációs fejlesztési tervek és az ágazati informatikai feladatok megvalósításának és összehangolásának kérdéseivel, a gazdasági szektorok közötti informatikai együttműködés segítésének lehetőségeivel, valamint az információs társadalom építésének kihívásaival foglalkozik majd az idei Infotér-konferencia, amelyet november 7–8-án tartanak Balatonfüreden.

Appra, magyar! – okostelefonra hasznos alkalmazást

Appra, magyar! címen, hagyományteremtő szándékkal hirdetett meg okostelefonokra alkalmazásfejlesztő versenyt az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. A szellemes és találó nevű kezdeményezés a magyar Microsoftot dicséri, és sorra csatlakozott hozzá az Apcom, az eNET, a Telekom, a T-Systems Magyarország és a Telenor.

Major Gábor az IVSZ főtitkára

Szeptember 16-tól Major Gábor tölti be a hazai GDP nyolcadát reprezentáló információs és kommunikáció-technológiai (IKT) cégek érdekképviseleti szervezete, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) főtitkári posztját. Az IVSZ májusban megújult elnöksége egyöntetű szavazással támogatta a szakember kinevezését.

A távközlési szektor valós párbeszédet sürget

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségét (IVSZ) és tagvállalatait váratlanul érte a nemzetgazdasági miniszter tegnapi bejelentése, mely szerint a kormány számottevően növelné a távközlési különadó mértékét. Az IVSZ párbeszédet, kiszámíthatóságot, valamint fenntartható versenyképességet és a lakossági igények magas szintű kielégítését támogató adópolitikát sürget, és ezúton kéri a törvényjavaslat visszavonását.


1 2 3 4 5 6 7 8 9   >