ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: IVSZ

Észtésszel: szubjektív beszámoló egy IVSZ-konferenciáról

Vicces volt ez a mai IVSZ (=Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége)-konferencia a digitális gazdaságról. Azaz nem a konferencia jelzője a „vicces”, mert az eszmecsere komoly volt és jól megszervezték. Az volt a vicces, hogy pont ugyanakkor tartottak egy nagyon hasonló témájú másikat is – Budaörsön. De hát jó cél szolgálatában akár versenyezni is.

Klotz Tamás az SAP-hoz igazolt

Kormányzati üzletfejlesztési pozíciót hozott létre az SAP, amelyre Klotz Tamást, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) volt főtitkárát nevezte ki – adta hírül az SAP Hungary Kft. Az új pozíciót a szoftvercég növekvő kormányzati szerepvállalása indokolja. Tavaly óta (a KEF (Kormányzati és Ellátási Főigazgatóság) -listára feliratkozással) átlagosan havonta szerződtek, indítottak el közbeszerzésre kötelezett intézmények technológiai megújítást az SAP megoldásaival.

EU-pénzből innovációs forrás informatikai vállalkozásoknak

Európai uniós pályázati forrásból egymilliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre 2015-re informatikai témájú kutatási, fejlesztési és innovációs kezdeményezésekben érdekelt vállalkozásoknak a GOP pályázati felhíváson keresztül – írja közleményében az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ).

Megnyílt az „internetkon”

Karácsony előtt néhány nappal azt irtuk, hogy jön az „internetkon”, most pedig már bejelenthető: itt van. Ma délután megnyílt az „internetről szóló nemzeti konzultáció” weboldala, azaz az internet internetoldala. Legyünk ünnepélyesek és nagyvonalúak: portálja.

Jön az „internetkon”, kezdődik a társadalmi párbeszéd – a netadó örökre halott

„Az internetadó bevezetésére vonatkozó elképzelés hál’ istennek halott, erről az elképzelésről jót nem tudnék mondani…” – szögezte le egy ma déli sajtóeseményen a tavasszal kezdődő digitális konzultáció előkészítésével megbízott...

Az informatikai-távközlési iparág  a magyar gazdasági fejlődés motorja

Az informatikai-távközlési szektor (IKT) hazánkban arányaiban erősebb, mint az EU-átlag. Ez lehetne a gazdaság egyik kitörési pontja. A szoftverexport-piac méretének további növelésével a magyar gazdaság egészének külpiaci mutatóit lehetne javítani – hangzott el az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) mai, budapesti konferenciáján.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >