ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Intel Core i5

Aspire S3-951-2464G24iss: az Acer első ultrabookja

Kezdjük a bemutatást az "igazoltatással", azaz a személyi adatokkal. Az Acer Aspire S3-sorozatába tartozó masina ultrabook, ami már nem noteszgép, de még nem is tábla-pc. Szembetűnően szép, példásan formatervezett, olyan, mint a mindjárt nővé érő kamaszlány, kerekded idomokkal, még sem hivalkodóan...

Iskolai használatra tervezett noteszgépet a Fujitsu: a 33,8 cm (13,3”) képernyő-átlójú személyi számítógép súlya 1900 gramm, és a gyártó szerint különösen jól hasznosítja az akkumulátor energiáját, miközben teljesítménye vetekszik a mindenekelőtt professzionális használatra készített társaival.

Acer Iconia: két képernyő, sokszoros élmény

Nem is olyan régen az érintőképernyős mobil számítástechnikai eszközök csak a tudományos fantasztikus irodalomban szerepeltek. Most az Acer megjelent az Iconia-val, azzal az új koncepcióval, mely egy teljesen új táblaszámítógép-élményt kínál, magában egyesítve a hagyományos 14 hüvelykes képernyő sokoldalúságát és az egyedülálló két képernyős elrendezést, az all-point multi-touch funkcionalitást, ami azt jelenti, hogy a használó minden ujjával navigálhat az Iconián.