ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: LAN

Egyedülálló D-Link kommunikációs hálózat Budafok-Tétényben A próbaidőszakot követően használatba vette Budafok-Tétény Polgármesteri Hivatala a legújabb technológiai újdonságokat integráló vezeték nélküli hálózatát. Az önkormányzat a D-Link kínálatában szereplő megoldást választott: a vezetékes hálózaton megszokott szolgáltatásokat ötvözi a mobil rendszer minden kényelmével. A fejlesztés nagy előrelépés a tisztségviselők és hivatali dolgozók hatékony és mobil munkavégzésének segítésében, kommunikációjuk korszerűsítésében.
A LAN lovagja: a HP ProCurve Csaknem négyszeresen haladta meg a HP ProCurve növekedése a hálózati iparágét az első negyedévben az értékesített portszám alapján az előző év azonos időszakához képest – adta tudtul a Dell’Oro Group piackutató. A dokumentum szerint a ProCurve, amely a világ második legnagyobb vállalati LAN-hálózati gyártója, 28,4 százalékkal növelte az értékesített portszámot 2008. első negyedévében az egy esztendővel ezelőttihez képest. Az iparág növekedése ugyanebben az időszakban ennek alig a negyede volt. 
címkék:  HP ProCurveLAN
A SMC Networks – saját meghatározása szerint – vezető a LAN hardver és a szélessávú kapcsolódást megteremtő készülékek piacán, nyilvánosságra hozott néhány részletet a cég "zöld IT-stratégiájával" kapcsolatban. Bemutatta a folyamatban lévő fejlesztéseit, amelyek arra irányulnak, hogy érezhetően csökkentsék az energiafogyasztást a termék teljes életciklusában, a tervezéstől és gyártástól kezdve a használaton át egészen a végső újrahasznosításig.
Az SMC elkötelezett a 10G Ethernet iránt A LAN hardver és a szélessávú kapcsolódást szolgáló készülékek gyártójának, az SMC Networksnek a terveiben az szerepel, hogy még szélesebb körben tegye elérhetővé a 10G Ethernet-et a hamarosan bevezetésre kerülő termékei révén. Ily módon szeretné kielégíteni a 10G sebessége és sávszélessége iránti növekő keresletet.
címkék:  10G EthernetCeBITLANSMCswich
A Fujitsu Siemens Computers legújabb otthoni noteszgépeivel a használók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben. Szabadon dönthetnek a munkavégzés vagy a játékfuttatás helyszínéről: otthon, munkába menet, akár egy kávézóban ülve, vagy a strandon is nézhetnek DVD-filmeket, cseveghetnek barátaikkal az azonnali üzenetküldő programon (instant messenger) keresztül, vagy éppen megtekinthetik a legújabb videókat az interneten.