ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: LG

A világ első 21–9-es AMD FreeSync monitora

A világ első olyan UltraWide 21–9-es monitorát mutatta be az LG a Las Vegas-i nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállításon, amely a gyors játékok folyamatos megjelenítése céljából kompatibilis az AMD FreeSync technológiával. A szaksajtó egyöntetű megállapítása: az LG piacvezető a 21–9-es képarányú monitorok eladásában; piaci részesedése 77,3 százalék.

G2 mini: a kompakt okostelefon

Első, kompakt kialakítású okostelefonját, a G2 minit a barcelonai mobil-világkongresszuson mutatta be az LG. A már díjnyertes G2 kisebb változata, a G2 mini a nagy testvér számos, csak a drága mobiltelefonokra jellemző funkcióját ezzel a legszélesebb közönség számára is elérhetővé teszi.

Magyar cégek is részt vesznek a barcelonai mobil-világkiállításon

Megkezdődik Barcelonában hétfőn a mobil iparág legrangosabb eseménye, a Mobile World Congress (MWC). A mobil-világkiállításon a legnagyobb készülékgyártók és szolgáltatók mutatják be legújabb eszközeiket és fejlesztéseiket a szakmai közönségnek. Jön a Samsung Galaxy S5 és az LG "phablet".

LG Chromebase: All-in-One-PC bringt Chrome OS auf den Desktop

LG hat als erster Hersteller einen All-in-One-PC auf Basis von Googles Chrome OS vorgestellt. Die Hardware im LG Chromebase gleicht aktuellen Chromebooks. Der Chromebase-Rechner lässt sich aber auch als herkömmlicher Monitor verwenden.

Filmek tetszés szerint

Ma megkezdte a Fuso Ecosystems Nyrt. a fuso® Premium nevű független, havi díjas streaming video szolgáltatását. Havonta alig két mozijegy áráért olyan stúdiók gazdag kínálatából válogathatnak az érdeklődők, mint a Disney és a Miramax. A fuso® Free ingyenes szolgáltatás videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és internetre kapcsolódó egyéb eszközökön.

Bátor LG: öt év garancia a Personal tévékre

Az LG Electronics Personal TV* néven ismert, tévé tunerrel felszerelt monitorjai mostantól egy hónapig meghosszabbított garanciaidőben részesülnek. A gyártó az általános három év helyett Personal TV-ihez öt év garanciát nyújt. A kampány november 24-ig tart. A jótállás a teljes idő alatt ingyenes javítást és alkatrészellátást is magában foglal.

címkék:  LGPersonal TVgarancia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >