Címke: LG

G2 mini: a kompakt okostelefon

Első, kompakt kialakítású okostelefonját, a G2 minit a barcelonai mobil-világkongresszuson mutatta be az LG. A már díjnyertes G2 kisebb változata, a G2 mini a nagy testvér számos, csak a drága mobiltelefonokra jellemző funkcióját ezzel a legszélesebb közönség számára is elérhetővé teszi.

Magyar cégek is részt vesznek a barcelonai mobil-világkiállításon

Megkezdődik Barcelonában hétfőn a mobil iparág legrangosabb eseménye, a Mobile World Congress (MWC). A mobil-világkiállításon a legnagyobb készülékgyártók és szolgáltatók mutatják be legújabb eszközeiket és fejlesztéseiket a szakmai közönségnek. Jön a Samsung Galaxy S5 és az LG "phablet".

LG Chromebase: All-in-One-PC bringt Chrome OS auf den Desktop

LG hat als erster Hersteller einen All-in-One-PC auf Basis von Googles Chrome OS vorgestellt. Die Hardware im LG Chromebase gleicht aktuellen Chromebooks. Der Chromebase-Rechner lässt sich aber auch als herkömmlicher Monitor verwenden.

Filmek tetszés szerint

Ma megkezdte a Fuso Ecosystems Nyrt. a fuso® Premium nevű független, havi díjas streaming video szolgáltatását. Havonta alig két mozijegy áráért olyan stúdiók gazdag kínálatából válogathatnak az érdeklődők, mint a Disney és a Miramax. A fuso® Free ingyenes szolgáltatás videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és internetre kapcsolódó egyéb eszközökön.

Bátor LG: öt év garancia a Personal tévékre

Az LG Electronics Personal TV* néven ismert, tévé tunerrel felszerelt monitorjai mostantól egy hónapig meghosszabbított garanciaidőben részesülnek. A gyártó az általános három év helyett Personal TV-ihez öt év garanciát nyújt. A kampány november 24-ig tart. A jótállás a teljes idő alatt ingyenes javítást és alkatrészellátást is magában foglal.

címkék:  LGPersonal TVgarancia
G2: az LG (leg)okosabb telefonja

Az LG Electronics leleplezte a csúcskategóriás LG G2 okostelefonját, amely a vállalat kiemelkedő minőségű mobilkészülékeit felvonultató G-termékcsaládjának első tagja. A készülék világpremierjén 700 meghívott vendég vett részt 30-nál több országból. Az eseményt a New York-i Lincoln Center dzsesszelőadásokról ismert termében, a Frederick P. Rose Hallban rendezték meg.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >