ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: LTE

FRITZ!Box für europäisches Breitbandinternet

Unter dem Motto „Schnell. Intelligent. Überall.“ präsentiert AVM auf der Cebit 2016 neue FRITZ!Box-Modelle für alle Breitbandtechnologien. DSL, Kabel, Glasfaser und LTE – FRITZ!Box gibt es für jeden Internetzugang. FRITZ!-Neuheiten und -Themen AVM (AudioVisuelles Marketing und Computersysteme GmbH) auf der Cebit in Hannover (14.3. bis 18.3.2016, Halle 13, Stand C48) vor.

4G az M4-ben is – szuperinternettel robog a metró

„A Vodafone budapesti 4G-hálózatának 99 százalékosra fejlesztése után mától teljes a budapesti metróvonalak 4G lefedettsége is” - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója ma kora délelőtt az M4 Szent Gellért téri állomásán. 

Öt éven belül a világ népességének 70%-a okostelefont használ

Az Ericsson ma megjelent legújabb Mobilitási Jelentése megállapítja, hogy 2020-ra a fejlett mobiltechnológia általánossá válik az egész világon: az okostelefon-előfizetések száma több mint kétszeresére növekszik, és eléri a 6,1 milliárdot, továbbá a világ népességének 70%-a használ majd okostelefont, és 90%-a él majd mobil szélessávú hálózattal lefedett otthonban.

Összekapcsolható a Magyar Telekom és a Telenor hálózata – a Versenyhivatal máris közbeszólt

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jóváhagyta a Magyar Telekom Nyrt. és a Telenor Magyarország Zrt. megállapodását, amelyben a szolgáltatók megegyeztek a 2014-ben sikeresen lezárult szélessávú frekvenciapályázaton megszerzett 800 MHz-es frekvenciasáv másodlagos kereskedelméről (haszonbérlet).

Liquid-okosok: Z410  és Jade S – teljesítmény és szépség

Megjelent az Acer legújabb két okostelefonja, a Liquid Z410 4G és a Liquid Jade S. Az első valóságos erőmű: LTE 4G kompatibilitással, 64 bit-es, szupergyors processzorokkal. A második mindenekelőtt eleganciájával kelt figyelmet az öt hüvelyk képátlójú készülékek sorában.

IBM–Ericsson-együttműködés az 5G fejlesztésében

A a bejelentette, hogy Közös kutatási programba kezd a két informatikai óriás, az Ericsson és az IBM az 5G-s fázisvezérelt antenna-technológiák területén, azzal a céllal, hogy a jelenleginél nagyságrendekkel gyorsuljanak a hálózati adatsebességek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9   >