Címke: Magyar Telekom

Kódolatlan hónapok a Telekomnál – 37 tévécsatorna ingyen

Mától november 30-ig kódolatlanul kínál mini csomagos csatornákat a Magyar Telekom:  csak mini csomagban megvásárolható 37 csatorna műsora válik elérhetővé külön előfizetés megvásárlása nélkül is. A csatornanyitás a tv-képernyőn kizárólag a Telekom tv-előfizetők számára érhető el IPTV-n, SAT tv-n, digitális kábeltévén, Alap, Családi és Családi+HD díjcsomaggal rendelkezőknek.

Európai uniós támogatással jó ütemben épül a gyorsinternet hazánkban

A Magyar Telekom és leányvállalatai a digitális hálózatok országos fejlesztésére kiírt pályázat első és második (Magyarország nyugati és keleti részét érintő) körének eredményeként 46 járásra vonatkozóan 12,2 milliárd forint európai uniós forrást nyertek el legalább 30 Mb/mp sebességű vezetékes hálózat fejlesztésére. Emellett a vállalat folytatja tavaly megkezdett, önerős fejlesztéseit is, az idén további félmillió háztartás szélessávú lefedése a cél.

Segíti a paralimpikonokat a Telekom – küzdelem az egyenlő eredményességi jutalomért

Újra beszállt a magyar paralimpiai csapat támogatásába a Magyar Telekom – jelentette be ma délelőtt újságírók előtt Christopher Mattheisen, a távközlési világcég magyar leányvállalatának elnök-vezérigazgatója. Az elhatározásról nyomban szándéknyilatkozatot írt alá Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével.

Negyedik sebességbe kapcsolt a lila óriás a Balatonnál

A Telekom nyolc, Balaton-parti település sokak által látogatott részein megkettőzte, 300 Mbit/mp-re* növelte 4G-mobilinternet hálózatának elméleti legnagyobb sebességét. A fejlesztésben érintett települések Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszabadi, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely és Siófok. 

Eljött a routerszabadság perce – Németországban

Nagy az öröm a németországi routergyártók és -forgalmazók körében. Augusztus 1-jével ugyanis megszűnik a routerkényszer. Az internet-előfizetőket napokon belül már senki sem kötelezheti arra, hogy a szolgáltató rájuk erőszakolja az akaratát, nevezetesen: csak azt a routert használják, amelyiket ő szállít az ügyfelének, még akkor is, ha az előfizető éppenséggel jobbat, szebbet, nagyobb tudásút szeretne. Mostanáig, ha észlelte a szolgáltató a változtatást, akár megbüntethette vagy kizárhatta az előfizetőt a világháló áldásaiból.

Habkönnyű, csábító ajánlat: ingyen weboldal kisvállalkozásoknak

Az egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadás alkalmával a Telekom szakmai partnere a cégek weboldalának elkészítésében segít; miután feliratkoztak a Webkönnyen próbaváltozatára, külön kell kérniük az extra szolgáltatást, tehát a segítségnyújtás a regisztrációval nem válik automatikussá.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >