Címke: Magyar Telekom

Digitális Magyarország-rajt: Nyíregyháza

A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a Digitális Magyarország megvalósításának első állomása Nyíregyháza. A fejlesztési program pillérei: a digitális infrastruktúra, a digitális szolgáltatások és a digitális kompetenciák fejlesztése. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a ma Budapesten, a T-Systems rendezvényén bejelentette: az általa vezetett társaság nagy léptékű fejlesztésekbe kezdett a Digitális Magyarország megvalósítása végett; az első állomás: Nyíregyháza.

Felsővezetőket bocsátott el a Telekom – kezdődik a nagy létszámcsökkentés

Azonnali hatállyal megszűnt a munkaviszonya több telekomos felsővezetőnek a hét második felében, így a többi  közt távozott a társaság egyik vezérigazgató-helyettese, Pataki Róbert és Pukler Gábor, innovációs és üzletfejlesztési igazgató. A Magyar Telekom a nyáron jelentette be, hogy dolgozóinak több mint 10 százalékától, összesen 1700 munkavállalótól válna meg az idén, illetve jövőre. Ez eddig a cég fennállásának legnagyobb elbocsátási hulláma.

Megtévesztő tévéreklámok miatt 90 millió forintra bírságolta a GVH a Magyar Telekomot

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 90 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Telekom Távközlési Nyrt.-re, mert a cég az ügyfelek megtévesztésére alkalmas tájékoztatást adott a Next Business XL, illetve a Next Business M üzleti díjcsomagok áráról 2013 őszén.

Keszég Attila Európába tart

A Magyar Telekom bejelentette: Keszég Attila, a társaság lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese december 31-i hatállyal távozik pozíciójából, és másnaptól a Deutsche Telekom Csoport európai központjában fog betölteni európai hatáskörű vezetői pozíciót. Keszég 2010. szeptember 1-jén lett a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese és a lakossági szolgáltatások üzletág vezetője. – Utódlásáról később döntenek.

Szép új 4G-korszak – elképesztő sebességgel száguldhatnak a Telekom-előfizetők

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Magyar Telekom Nyrt. bejelentette: aláírta a frekvenciák használatba vételéhez szükséges hatósági szerződést, amely szerint hazánkban tovább növekedhet az adat- és távközlési szolgáltatások hozzáférhetősége. A legnagyobb hazai távközlési szolgáltató a frekvenciakijelölés és a rádióengedély birtokában már holnaptól, október 18-tól a technológia nyújtotta legnagyobb sebességet kínálja ügyfeleinek teljes hálózatában, és azonnal újabb 450 4G-állomást kapcsol be hazánk digitális vérkeringésébe. A Telekom tervei szerint 2015 végére országos, lakossági szinten pedig 93 százalékos kültéri lefedettséget és kiváló szolgáltatásminőséget nyújtó 4G hálózattal szolgálja ki ügyfeleit.

Új korszak nyitánya – új frekvenciák mobilinternetre – új mobilszolgáltató: DIGI

Sikeresen lezárult a mobiladat- és hangforgalomra eddig meg nem nyitott frekvenciák értékesítése – jelentette be ma újságírók előtt az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Mihelyt a szolgáltatók elfoglalják az új frekvenciákat és antennáik az éternek mostanáig fekete lyuknak számító sávjait is elérik sugárzásukkal, gyakorlatilag az egész országban egyenletes erősségűvé és az eddiginél sokkal gyorsabbá válik az internet-elérés mobil eszközökkel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >