15. AV Trend & Hifi Show

Címke: Magyar Telekom

Új korszak nyitánya – új frekvenciák mobilinternetre – új mobilszolgáltató: DIGI

Sikeresen lezárult a mobiladat- és hangforgalomra eddig meg nem nyitott frekvenciák értékesítése – jelentette be ma újságírók előtt az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Mihelyt a szolgáltatók elfoglalják az új frekvenciákat és antennáik az éternek mostanáig fekete lyuknak számító sávjait is elérik sugárzásukkal, gyakorlatilag az egész országban egyenletes erősségűvé és az eddiginél sokkal gyorsabbá válik az internet-elérés mobil eszközökkel.

Nem blabla a BlaBlaCar – közösségi gazdaság digitálisan

Alaposan átalakítják mindennapjainkat a technikai újdonságok, főként az okostelefon. A világ „globális faluvá” lett, ami szokásainkra, életvitelünkre meghatározó módon gyakorol befolyást. Ennek a szép, új világnak egyik hozadéka a közösségi megosztáson alapuló gazdaság, amellyel hamarosan nálunk is találkozhatunk.

Kábeltévé helyett IPTV

Szeptembertől a Magyar Telekom digitális kábeltévé helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a kábeltévés ügyfelek részére. A kábeltévés szerződésekkel rendelkezők továbbra is igénybe vehetik az előfizetett kábeltévé-szolgáltatást, de át is válthatnak a fejlettebb, több élményt kínáló interaktív tévére.  

Legalább a vizes sportokban jók vagyunk

Akikre Hajós Alfréd óta számíthatunk olimpiákon, nemzetközi megmérettetéseken: ők a magyar úszók és vízilabdázóink. Sikereiknek is köszönhető, hogy két éve Debrecen rendezhette meg az úszók legutóbbi Európa-bajnokságát, az idén Budapesten tartották a vízilabdás EB-t, szeptember elején pedig Balatonfüreden lesz a 2. nyílt vízi ifjúsági világbajnokság.

Elbocsátja 1700 munkavállalóját a Magyar Telekom – az érdekképviselők kényszerű kompromisszuma

A külső környezet, a nemzetközi és a hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében versenyképességének javítása végett a Magyar Telekom további radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek részeként a társaság a következő két évben mintegy 1700 munkavállalójától válik meg –adta tudtul ma a német tulajdonú vállalat magyarországi vezetősége.

Debrecenben elhallgattatták a Klubrádiót – Origo-ügy: felmondások, tüntetés lesz

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteken lekapcsoltatta a Klubrádió debreceni hálózatos partnere, a Lokomotív Rádió kft. adását. A Klubrádió ezzel elvesztette utolsó vidéki frekvenciáját is. A történteket követően a Lokomotív Rádió kft. az alábbi közleményt adta ki: „A Lokomotív Rádió kft. tájékoztatja a közvéleményt, hogy lett volna törvényes megoldás a Klubrádió debreceni adásának folytatására. A Médiatanács azonban élt végtelen hatalmával, és lekapcsoltatta alárendeltjeivel a debreceni adót. Ezzel a lépésével súlyosan megsértette a sajtószabadságot és indokolatlanul fosztott meg a rádióhallgatás lehetőségétől több ezer debreceni hallgatót.”


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >