Címke: Magyar Telekom

Bővítette nagysebességű internet-lefedettségét a Telekom

Az idén is folytatta kábelpiaci akvizíciós tevékenységét a Magyar Telekom a nagysebességű internet-lefedettség további bővítése végett. A 2014-i akvizíciók eredményeként összesen 30 ezerrel több háztartást ér el a társaság nagy sebességű internet-szolgáltatása. A megvásárolt kábelhálózatokon a vezetékes szélessáv mellett tv- és hangszolgáltatásokat is igénybe vehetnek az ügyfelek.

MT-IX: internetes forgalomkicserélő központ – olcsóbb lesz a világháló használata?

A Magyar Telekom internetes forgalomkicserélő központot létesített MT-IX néven, és elindítja a belföldi internet-forgalom kicserélésére alkalmas új nagykereskedelmi szolgáltatását. A Telekom minden internet-szolgáltató részére kedvező feltételekkel biztosítja a csatlakozás lehetőségét az új központhoz, amelynek köszönhetően optimalizálhatják a belföldi internet-forgalom kicserélését.

Egyszerűsített irányítási struktúra

A Magyar Telekom Igazgatósága az üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíció 2015. január 1-i hatályú megszüntetéséről döntött. Ezt követően az üzletfejlesztési terület a társaság vezérigazgatójának közvetlenül tartozik majd beszámolási kötelezettséggel. A lépés célja a Magyar Telekom irányítási struktúrájának egyszerűsítése, és a 2013. szeptemberben bejelentett vállalati stratégiában nem okoz változást.

Fájdalomcsillapító sütemények

December 8-án ismét süti-vásártérré alakul a Telekom budai székházának előcsarnoka. Az önkéntesség világnapjához csatlakozva, a társaság és a Fenntarthatósági Média Klub munkatársai egy gyermek-hospice ház munkájának támogatására továbbítják a saját készítésű süteményeik eladásából származó bevételt.

Itt a digitális borlap – de nemsokára lesz étlap is

Elsőként egy belvárosi borharapóban próbálják ki, de nem kétséges: hamarosan másutt is találkozhatunk majd a nyomtatott verziót helyettesítő vagy kiegészítő megoldással. A budapesti Innio borbárban iPad segíti az ínyenceket a tájékozódásban, a megfelelő nedűk és a hozzájuk illő falatok kiválasztásában.

Digitális Magyarország-rajt: Nyíregyháza

A Telekom fejlesztéseinek köszönhetően a Digitális Magyarország megvalósításának első állomása Nyíregyháza. A fejlesztési program pillérei: a digitális infrastruktúra, a digitális szolgáltatások és a digitális kompetenciák fejlesztése. Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a ma Budapesten, a T-Systems rendezvényén bejelentette: az általa vezetett társaság nagy léptékű fejlesztésekbe kezdett a Digitális Magyarország megvalósítása végett; az első állomás: Nyíregyháza.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >