Címke: Magyar Telekom

Negyedik sebességbe kapcsolt a lila óriás a Balatonnál

A Telekom nyolc, Balaton-parti település sokak által látogatott részein megkettőzte, 300 Mbit/mp-re* növelte 4G-mobilinternet hálózatának elméleti legnagyobb sebességét. A fejlesztésben érintett települések Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszabadi, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely és Siófok. 

Eljött a routerszabadság perce – Németországban

Nagy az öröm a németországi routergyártók és -forgalmazók körében. Augusztus 1-jével ugyanis megszűnik a routerkényszer. Az internet-előfizetőket napokon belül már senki sem kötelezheti arra, hogy a szolgáltató rájuk erőszakolja az akaratát, nevezetesen: csak azt a routert használják, amelyiket ő szállít az ügyfelének, még akkor is, ha az előfizető éppenséggel jobbat, szebbet, nagyobb tudásút szeretne. Mostanáig, ha észlelte a szolgáltató a változtatást, akár megbüntethette vagy kizárhatta az előfizetőt a világháló áldásaiból.

Habkönnyű, csábító ajánlat: ingyen weboldal kisvállalkozásoknak

Az egy alkalomra szóló ingyenes tanácsadás alkalmával a Telekom szakmai partnere a cégek weboldalának elkészítésében segít; miután feliratkoztak a Webkönnyen próbaváltozatára, külön kell kérniük az extra szolgáltatást, tehát a segítségnyújtás a regisztrációval nem válik automatikussá.

Látványos fejlesztések a budapesti vezetékes hálózaton is

A Magyar Telekom országos vezetékes hálózat-korszerűsítési programja részeként fővárosi kerületekben és a budapesti agglomerációban is jó néhány milliárd forint értékű fejlesztést valósít meg. Ennek megfelelően Angyalföldön (XIII. kerület) 68 ezer, Csepelen (XXI. kerület) 8700 háztartásban vált, illetve válik elérhetővé a Telekom nagysebességű, szélessávú internet-szolgáltatása.

Az Y-generácónak is fontos a beszélgetés – meg a „jó fej” főnök

A legfontosabb az önmegvalósítás lehetősége, azután a jó közösség, a „jó fej főnök”, és csak ezt követi a jó fizetés annak a felmérésnek az adatai szerint, amelyről a „Szexi munkahely vs. versenyistálló?” című kerekasztal-beszélgetésen volt szó a Vialto Consulting, a Magyar Telekom és a Case Solvers közös szervezésében rendezett, „az év esetoldója” verseny döntőjéhez kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésen.

Mától: Telekom Wi-Fi Fon – ingyen

Ingyenes, szélessávú WiFi-internetelérést biztosító szolgáltatást vezetett be a Magyar Telekom. A Wi-Fi Fon használói otthonuktól távol is adatkorlátok és többlet díj nélkül, biztonságosan internetezhetnek: itthon csakem 2000 településen, továbbá a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >