17. AV Trend & Hifi Show

Címke: Magyar Telekom

Dr. Larsen műszaki vezérigazgató-helyettes

Dr. Kim Kyllesbech Larsent (52) nevezték ki a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettesének április 1-jei hatállyal. Dr. Larsen a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. A szakember a Deutsche Telekomtól érkezik a magyar leányvállalathoz, ahol legutóbb a technológiai gazdálkodásért és transzformációért, valamint a technológiai architektúráért és innovációért felelős elnökhelyettesi pozíciót is betöltötte.

Személyi változások a Magyar Telekom Csoport csúcsain

Gyenes András vezérigazgató-helyettes a mai nappal távozik a társaságtól. A Magyar Telekom új lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese holnaptól Rékasi Tibor, aki egyúttal a T-Systems Magyarország Zrt. újonnan létrehozott igazgatóságának elnöke lesz. A T-Systems ideiglenesen megbízott vezérigazgatója január 11-től Kaszás Zoltán.

Somorjai Éva Németországban folytatja

Somorjai Évát, a Magyar Telekom humán erőforrás vezérigazgató-helyettesét kinevezték a Deutsche Telekom Csoport európai központjának humán erőforrás vezérigazgató-helyettesévé 2017. január 1-től. Somorjai Éva 2016. december 31-éig a jelenlegi pozíciójában marad. Utódlásáról később döntenek.

Gigás letöltési sebesség 4G+ technológián

A Magyar Telekom az Ericsson Magyarországgal közösen tesztelte az 1200 Mb/mp letöltési sebességet kínáló mobiltechnológiát a Budapesten megrendezett regionális digitális csúcstalálkozón. A ma még csak laboratóriumi körülmények között bemutatható, továbbfejlesztett 4G+ technológia radikális – körülbelül háromszoros – teljesítménynövekedésre képes a jelenleg publikusan elérhető leggyorsabb mobilinternetes lehetőségekhez képest.

Hírközlési bírság a telekomos eszközök jogsértő és kényelmetlen visszavétele miatt

Nem csupán pénzt, időt, fáradságot is megtakaríthatnak a Telekom előfizetői a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tizenötmillió forintos pénzbírsággal járó eljárásának eredményeként. A fogyasztók az eddigiekkel ellentétben ezután már a Telekom minden ügyfélszolgálatán leadhatják a szolgáltatáshoz szükséges, ám feleslegessé vált eszközöket: a set top boxokat, routereket és tartozékaikat. A vizsgálat szerint a szolgáltató több esetben jogsértően fizettetett az ügyfelekkel kártérítést is. A hatóság a bírság kiszabása mellett a jogsértések megszüntetésére kötelezte a szolgáltatót, amely együttműködően és konstruktívan változtatott eddigi gyakorlatán.

Épül a jövő munkahelye – 2018-ban költözik a lila óriás

Emberarcú belső terek, energiatakarékosság, fitness-terem és futópálya a tetőn – egyebek mellett ez jellemzi majd a Magyar Telekom épülő új székházát, amelynek alapkövét ma tették le a budapest-ferencvárosi Fradi pálya mellett. Ikonikus épületről van szó: a 21. századi hangulatot, dinamizmust és erőt sugárzó külső mellett a belsőépítészeti kialakítás a legmodernebb irányzatokat tükrözi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >