Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Magyar Telekom

Nem blabla a BlaBlaCar – közösségi gazdaság digitálisan

Alaposan átalakítják mindennapjainkat a technikai újdonságok, főként az okostelefon. A világ „globális faluvá” lett, ami szokásainkra, életvitelünkre meghatározó módon gyakorol befolyást. Ennek a szép, új világnak egyik hozadéka a közösségi megosztáson alapuló gazdaság, amellyel hamarosan nálunk is találkozhatunk.

Kábeltévé helyett IPTV

Szeptembertől a Magyar Telekom digitális kábeltévé helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a kábeltévés ügyfelek részére. A kábeltévés szerződésekkel rendelkezők továbbra is igénybe vehetik az előfizetett kábeltévé-szolgáltatást, de át is válthatnak a fejlettebb, több élményt kínáló interaktív tévére.  

Legalább a vizes sportokban jók vagyunk

Akikre Hajós Alfréd óta számíthatunk olimpiákon, nemzetközi megmérettetéseken: ők a magyar úszók és vízilabdázóink. Sikereiknek is köszönhető, hogy két éve Debrecen rendezhette meg az úszók legutóbbi Európa-bajnokságát, az idén Budapesten tartották a vízilabdás EB-t, szeptember elején pedig Balatonfüreden lesz a 2. nyílt vízi ifjúsági világbajnokság.

Elbocsátja 1700 munkavállalóját a Magyar Telekom – az érdekképviselők kényszerű kompromisszuma

A külső környezet, a nemzetközi és a hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében versenyképességének javítása végett a Magyar Telekom további radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek részeként a társaság a következő két évben mintegy 1700 munkavállalójától válik meg –adta tudtul ma a német tulajdonú vállalat magyarországi vezetősége.

Debrecenben elhallgattatták a Klubrádiót – Origo-ügy: felmondások, tüntetés lesz

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteken lekapcsoltatta a Klubrádió debreceni hálózatos partnere, a Lokomotív Rádió kft. adását. A Klubrádió ezzel elvesztette utolsó vidéki frekvenciáját is. A történteket követően a Lokomotív Rádió kft. az alábbi közleményt adta ki: „A Lokomotív Rádió kft. tájékoztatja a közvéleményt, hogy lett volna törvényes megoldás a Klubrádió debreceni adásának folytatására. A Médiatanács azonban élt végtelen hatalmával, és lekapcsoltatta alárendeltjeivel a debreceni adót. Ezzel a lépésével súlyosan megsértette a sajtószabadságot és indokolatlanul fosztott meg a rádióhallgatás lehetőségétől több ezer debreceni hallgatót.”

Az Origo-ügy: "a Magyar Telekom elkötelezett a sajtószabadság mellett"  –  a MÚOSZ tiltakozik

A Magyar Telekom az Origo Zrt. 100 százalékos tulajdonosaként kiemelten fontosnak tartja az Origo.hu szerkesztőségének teljes függetlenségét. Nem szólt és a jövőben sem szól bele az Origo szerkesztőségének munkájába, nem dönt a szerkesztőséget érintő személyi kérdésekről. A médiában vitatott személyi döntés az Origo Zrt. vezetőségének a döntése. A Magyar Telekom nem gyakorolt nyomást és nem kérte az Origo Zrt. vezetőségét a portál főszerkesztőjének leváltására. A Magyar Telekom határozottan cáfolja a sajtóban megjelent azon találgatásokat, amelyek az Origo.hu főszerkesztőjének távozását a Magyar Telekom és a Magyar Kormány közötti megállapodással hozzák összefüggésbe. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >