Címke: Magyar Telekom

A Magyar Telekom 2013. negyedik negyedévi eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2013. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A társaság tavaly a várakozásokkal összhangban ötszázalékos bevételnövekedést ért el.

Eszmecsere a jövő munkahelyéről, a jövő munkavállalójáról

Alapvetően megváltoznak a következő nemzedékek munkavégzésének körülményei – hangzott el egy mai sajtóbeszélgetésen. Az eszmecserét a Magyar Telekom szervezésének köszönhetően az Ustream élő adásán keresztül is nyomon követhették a HR-portálon az érdeklődők.

Fogyasztói jogok: Budapesti Békéltető Testület kontra Magyar Telekom

A Budapesti Békéltető Testület (BBT) szerint a Magyar Telekom és egyes vállalkozások a Fővárosi Ítélőtábla egyértelmű ítélete ellenére továbbra is tisztességtelenül korlátozzák a fogyasztói jogokat a jótállási feltételekben – közölte a testület az MTI-vel szombaton. A Magyar Telekom hangsúlyozza, hogy az ítéletet követően pontosította a jótállási jegyek szövegében a kifogásolt mondatot.

Kilenc kis kábelhálózatot fölvásárolt a Telekom

Az idén kilenc kábelhálózatot vett meg a Magyar Telekom, miáltal további 33 ezer háztartás részesülhet a tv-, szélessávú internet- és hangszolgáltatásokban. A tranzakciók tovább növelik a Telekom nagy sebességű internetének az elérhetőségét, egyben erősítik a vállalatcsoport piaci pozícióit. A kilenc társaságért 850 millió forintot fizetett a lila óriás. 

Telekom-egészségbiztosítás – ingyenes orvosi tanácsadás

Új szolgáltatással bővült a Magyar Telekom biztonság-programja. A Telekom Egészségbiztosítás ingyenes orvosi tanácsadás mellett kritikus egészségügyi helyzetekben nyújt biztos és gyors anyagi segítséget. A biztosított akár egymillió forintnál többre is számíthat akkor, amikor a legnagyobb szüksége lehet rá.

Pénztárgépek: szolgáltatási havidíj-csökkentés

A Magyar Telekom a már meghirdetett árnál is alacsonyabb havidíjat kínál az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kialakított speciális szolgáltatáscsomagjára. Jelezve elkötelezettségét, a társaság nettó 1990 Ft-ra csökkenti a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalatoknak a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt is lehetővé tevő szolgáltatáscsomagjának havi díját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >