Címke: Magyar Telekom

Vezet a Telekom 4G mobilinternet-hálózata

Az ország első 4G mobilinternet-hálózatának országos lakossági kültéri lefedettsége már 95%-os. „Best in Test”: a független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján a Telekom 4G mobilinternet-hálózata a hazai mobilszolgáltatók közül és nemzetközi viszonylatban is a legjobb összesített eredményt érte el a hang- és az adatszolgáltatásokban.

Új székházba költözik a lila óriás

A Magyar Telekom ma átfogó megállapodást írt alá a WING Csoporttal, az ország egyik nagy ingatlanfejlesztőjével a társaság új székházának megépítéséről és hosszú távú bérletéről, illetve budapesti iroda-ingatlanjainak eladásáról. A tervek szerint a vállalat 2018 második félévében fog beköltözni a teljes mértékben az ország vezető távközlési szolgáltatójának igényeire szabott, 21. századi követelményeknek megfelelő új működési központjába.

Jó 600 ezren használják a 4G-t

Lendületesen növekszik a Telekom 4G mobilinternet-szolgáltatását használók köre, napjainkban már jó 600 ezren vannak. Az előfizetők – és egy idő óta a feltöltő kártyások – egyre többféle eszközön élvezhetik a gyors mobilnetet; az ügyfelek több mint négyötöde okostelefonon 4G-zik, a többi laptopon vagy más, 4G-re alkalmas, sim-kártyával ellátott eszközön  használja a szolgáltatást.

Gyenes András vezérigazgató-helyettes

A Magyar Telekom Igazgatósága 2015. július 3-ai hatállyal kinevezte Gyenes Andrást a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettesévé. Tevékenysége kiterjed a Telekom ügyfélszolgálati, helyszíni szolgáltatások, lakossági marketing, csatorna-menedzsment, e-business, valamint üzlethálózat menedzsment tevékenységek irányítására.  

Változó szokások: a fiatalok egyre kevesebbet tévéznek

Összességében nem csökkent az az időmennyiség, amit a hazai lakosság tévézéssel tölt, ám a felületek (platformok) száma kibővült. A fiatalabbak előnyben részesítik az okostelefont és a táblagépet – hangzott el a Magyar Telekom által rendezett kerekasztal-beszélgetésen, amelyet Rényi Ádám vezetett.

Nyíregyházán megkezdődött a "Digitális Magyarország"-program

Magyarország csak úgy maradhat meg a kemény munkával kivívott, fenntartható növekedési pályán, ha képes megvetni a lábát a digitális korban. Ezért a kormány piaci szereplők és intézmények bevonásával a Digitális Magyarország programmal eddig nem tapasztalt léptékű, az egész országra kiterjedő infokommunikációs fejlesztéseket hajt végre – hangzott el ma a kezdeményezés első állomásán, Nyíregyházán.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >