Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Magyar Telekom

Debrecenben elhallgattatták a Klubrádiót – Origo-ügy: felmondások, tüntetés lesz

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteken lekapcsoltatta a Klubrádió debreceni hálózatos partnere, a Lokomotív Rádió kft. adását. A Klubrádió ezzel elvesztette utolsó vidéki frekvenciáját is. A történteket követően a Lokomotív Rádió kft. az alábbi közleményt adta ki: „A Lokomotív Rádió kft. tájékoztatja a közvéleményt, hogy lett volna törvényes megoldás a Klubrádió debreceni adásának folytatására. A Médiatanács azonban élt végtelen hatalmával, és lekapcsoltatta alárendeltjeivel a debreceni adót. Ezzel a lépésével súlyosan megsértette a sajtószabadságot és indokolatlanul fosztott meg a rádióhallgatás lehetőségétől több ezer debreceni hallgatót.”

Az Origo-ügy: "a Magyar Telekom elkötelezett a sajtószabadság mellett"  –  a MÚOSZ tiltakozik

A Magyar Telekom az Origo Zrt. 100 százalékos tulajdonosaként kiemelten fontosnak tartja az Origo.hu szerkesztőségének teljes függetlenségét. Nem szólt és a jövőben sem szól bele az Origo szerkesztőségének munkájába, nem dönt a szerkesztőséget érintő személyi kérdésekről. A médiában vitatott személyi döntés az Origo Zrt. vezetőségének a döntése. A Magyar Telekom nem gyakorolt nyomást és nem kérte az Origo Zrt. vezetőségét a portál főszerkesztőjének leváltására. A Magyar Telekom határozottan cáfolja a sajtóban megjelent azon találgatásokat, amelyek az Origo.hu főszerkesztőjének távozását a Magyar Telekom és a Magyar Kormány közötti megállapodással hozzák összefüggésbe. 

Az Origo főszerkesztőjének leváltása miatt, a sajtószabadságért tüntettek a fővárosban

Az Origo hírportál főszerkesztőjének leváltása miatt tüntettek kedd délután Budapesten. A Kettős Mérce blog által szervezett demonstráció résztvevői az Origo szerkesztősége előtt, a VII. kerületi Dob utcában gyülekeztek, ahol megafonon felolvasták négy hírportálnak, az Indexnek, a 444-nek, az Átlátszónak és az Origónak az állásfoglalását, amelyben kiálltak a sajtószabadságért. A demonstráción többen is azt hangoztatták, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár nyomására távolították el a hírportál éléről Sáling Gergőt, a tüntetők a „szabad ország, szabad média” rigmust skandálták. Képek: MTI Fotó, Szigetváry Zsolt.

TVGO: gólt lőtt a Telekom – négyképernyős tévészolgáltatás

Mesterien időzített a lila óriás: kora délelőtt újságírók előtt jelentette be Christoper Mattheisen, a Telekom vezérigazgatója, hogy a társaság megkezdte televízió-szolgáltatását TVGO néven. Az újdonsággal sikerült gólt lőnie: a szolgáltatás által élőben nézhetők a Bajnokok Ligája, valamint a nyáron a foci-világbajnokság mérkőzései – bárhol, bármikor, nem pusztán televízió-készüléken, hanem további három képernyőn, asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon is.

A Magyar Telekom 2013. negyedik negyedévi eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2013. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A társaság tavaly a várakozásokkal összhangban ötszázalékos bevételnövekedést ért el.

Eszmecsere a jövő munkahelyéről, a jövő munkavállalójáról

Alapvetően megváltoznak a következő nemzedékek munkavégzésének körülményei – hangzott el egy mai sajtóbeszélgetésen. Az eszmecserét a Magyar Telekom szervezésének köszönhetően az Ustream élő adásán keresztül is nyomon követhették a HR-portálon az érdeklődők.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >