Címke: Magyar Telekom

Az Y-generácónak is fontos a beszélgetés – meg a „jó fej” főnök

A legfontosabb az önmegvalósítás lehetősége, azután a jó közösség, a „jó fej főnök”, és csak ezt követi a jó fizetés annak a felmérésnek az adatai szerint, amelyről a „Szexi munkahely vs. versenyistálló?” című kerekasztal-beszélgetésen volt szó a Vialto Consulting, a Magyar Telekom és a Case Solvers közös szervezésében rendezett, „az év esetoldója” verseny döntőjéhez kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésen.

Mától: Telekom Wi-Fi Fon – ingyen

Ingyenes, szélessávú WiFi-internetelérést biztosító szolgáltatást vezetett be a Magyar Telekom. A Wi-Fi Fon használói otthonuktól távol is adatkorlátok és többlet díj nélkül, biztonságosan internetezhetnek: itthon csakem 2000 településen, továbbá a világ 20 országában a Fon Wi-Fi hálózatán.

Minden századik ember érintett – segítség az autistáknak

Az ENSZ kezdeményezésére április 2-án tartják világszerte az autizmus világnapját. A megemlékezés célja, hogy felhívják a figyelmet az autizmussal élők hétköznapjaira, segítve a megértést és az elfogadást. Az autizmus világnapján kék fényben világítják ki a jellegzetes épületeket.

Csak az üzleti előfizetőknél: a Telekom is eltörli roamingfelárat

Holnaptól mindegy hogy itthon vagy külföldön járnak a Telekom üzleti ügyfelei, a Next Business Comfort díjcsomagcsoport előfizetői, mert e díjcsomag révén azonos feltételekkel intézhetik mobil eszközeiken üzleti ügyeiket itthon és külföldön is - az Európai Unión belül. 

Christopher Mattheisen 2019. május végéig

A Magyar Telekom, Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelentette: a társaság igazgatósága mai ülésén Christopher Mattheisen vezérigazgatói megbízatásának 2019. május 31-ig tartó megújításáról határozott. Az 55 esztendős, öt nyelven beszélő, négygyermekes, amerikai-magyar üzletember pályájáról bővebben itt olvashat; tessék kattintani!

 

 

Hazánkban épül az első Pan-Net adatközpont – világpremier: az első teljes 5G rendszer

Nagy teljesítményű infrastruktúrát követel a digitalizáció: a jövő hálózatát, amit azonban ma kell kifejleszteni. Az olyan újítások, mint a holografikus videó-konferencia, az interaktív robotok, a vezető nélküli autók és a legkorszerűbb orvosi alkalmazások hatalmas kihívások az adatokra éhes digitális társadalomban. A kézzelfogható internet például valós időben a használók számára érzékelhetetlen válaszidőket feltételez. A Deutsche Telekom úgy bővíti a hálózatát, hogy eleget tudjon tenni ezeknek a kihívásoknak. A Barcelonában ma kezdődött mobil-világkongresszuson a német társaság körvonalazta azokat a lépéseket, amelyeket megtesz ma, holnap és a jövőben ennek a célnak az eléréséért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >