Címke: Magyar Telekom

Példára serkentő Telekom-kezdeményezés: LTI – jó tízezer informatikus kellene

Azaz: Legyél te is informatikus! Ma délelőtt a budai Móricz Zsigmond Gimnáziumban a Magyar Telekom vezérigazgatója, Christopher Mattheisen tartott rendhagyó tanórát az iskola diákjainak, és ezzel megkezdődött a Telekom-csoport úttörő vállalkozása, a pályaválasztást segítő kezdeményezése.

Elektronikus számlafizetés: a Magyar Telekom csatlakozik a Díjnethez

Számlakibocsátóként csatlakozik a Magyar Telekom a piacvezető Díjnet Zrt. rendszeréhez, ezért április 8-ával megszünteti a Távszámla elektronikus számlabemutatási és -fizetési szolgáltatását. A két szolgáltató megállapodása alapján a Magyar Telekom, valamint a Távszámlán jelenleg elérhető szolgáltatók (E.ON, Tigáz és DRV)  minden érintett Távszámla-felhasználója részére a Díjnet gondoskodik az elektronikus számlabemutatás és -fizetés szolgáltatásról.

Kódolatlan csatornák a telekom tv-n karácsonykor

A Telekom ünnepi meglepetésként három napra kinyitja a Nagyvilág és a Filmvilág minicsomagjait minden Telekom digitális tévé-előfizetőnek. Ugyanekkor a TVGO szolgáltatáson megtalálható minicsomagos csatornák szintén kódolatlanul elérhetők lesznek.

A Magyar Telekom eladta az Origót

A Magyar Telekom ma megállapodást írt alá a New Wave Media Kft.-vel az Origo Zrt.-ben meglevő 100%-os tulajdoni részesedésének eladásáról körülbelül 13,2 millió euró (hozzávetőleg 4,2 milliárd forint) értékben. A tranzakció zárására várhatóan 2016 első negyedévében kerül sor.

Ákosért mindent? Az összes minisztérium felmondja szerződését a Magyar Telekommal

A kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel előfizetői szerződéseiket a Magyar Telekommal - közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel. Kovács Zoltán „az MTI kérdésére” elmondta: a kabinet szerdai ülésén foglalkozott a Magyar Telekom azon lépésével, amelyben felmondta támogatói szerződését Kovács Ákos énekessel.

Ákos-botrány – a Magyar Telekom elkötelezett a nemi egyenjogúság mellett

A Magyar Telekom szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztatta – áll a vállalatcsoport illetékeseinek a szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatásában. A Magyar Telekom elkötelezett amellett, hogy minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >