16. AV Trend & Hifi Show

Címke: Magyar Telekom

Háromtized százalékkal nőttek a bevételek a III. negyedévben

A Magyar Telekom ma közzétette 2015. harmadik negyedévre és az év kilenc hónapjára vonatkozó, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A bevételek 2015 harmadik negyedévében mintegy 0,3%-kal, 157,5 milliárd forintról 158 milliárd forintra nőttek a magyar szegmenseknél elért bevétel növekedésnek köszönhetően, melyet részben ellensúlyozott a macedón és montenegrói leányvállalatoknál tapasztalt bevétel csökkenés.

Lakossági marketing: igazgatóváltás a Telekomnál

November 30-tól Mohamed ElSayad (a képen) tölti be a Magyar Telekom lakosságimarketing-igazgatói pozícióját. A jelenlegi lakossági marketing igazgató, Poós Zsuzsanna távozik a Telekomtól. Mohamed ElSayad jó másfél évtizedes átfogó nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing, a digitális média segítségével végzett...

Az autótelefontól az okostelefonig: negyedszázad a magyar mobil jegyében

Elsőként a kelet-közép és délkelet-európai térségben, éppen negyedszázaddal ezelőtt, 1990. október 15-én kezdődött el a kereskedelmi mobilszolgáltatás hazánkban. Most, 25 évvel később pedig már a kis híján teljes (lakossági) lefedettséget szavatoló, legkorszerűbb 4G mobilinternet-hálózaton érhetők el a legfejlettebb mobilszolgáltatások és eszközök.

Vezet a Telekom 4G mobilinternet-hálózata

Az ország első 4G mobilinternet-hálózatának országos lakossági kültéri lefedettsége már 95%-os. „Best in Test”: a független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján a Telekom 4G mobilinternet-hálózata a hazai mobilszolgáltatók közül és nemzetközi viszonylatban is a legjobb összesített eredményt érte el a hang- és az adatszolgáltatásokban.

Új székházba költözik a lila óriás

A Magyar Telekom ma átfogó megállapodást írt alá a WING Csoporttal, az ország egyik nagy ingatlanfejlesztőjével a társaság új székházának megépítéséről és hosszú távú bérletéről, illetve budapesti iroda-ingatlanjainak eladásáról. A tervek szerint a vállalat 2018 második félévében fog beköltözni a teljes mértékben az ország vezető távközlési szolgáltatójának igényeire szabott, 21. századi követelményeknek megfelelő új működési központjába.

Jó 600 ezren használják a 4G-t

Lendületesen növekszik a Telekom 4G mobilinternet-szolgáltatását használók köre, napjainkban már jó 600 ezren vannak. Az előfizetők – és egy idő óta a feltöltő kártyások – egyre többféle eszközön élvezhetik a gyors mobilnetet; az ügyfelek több mint négyötöde okostelefonon 4G-zik, a többi laptopon vagy más, 4G-re alkalmas, sim-kártyával ellátott eszközön  használja a szolgáltatást.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >