Címke: Magyar Telekom

Változó szokások: a fiatalok egyre kevesebbet tévéznek

Összességében nem csökkent az az időmennyiség, amit a hazai lakosság tévézéssel tölt, ám a felületek (platformok) száma kibővült. A fiatalabbak előnyben részesítik az okostelefont és a táblagépet – hangzott el a Magyar Telekom által rendezett kerekasztal-beszélgetésen, amelyet Rényi Ádám vezetett.

Nyíregyházán megkezdődött a "Digitális Magyarország"-program

Magyarország csak úgy maradhat meg a kemény munkával kivívott, fenntartható növekedési pályán, ha képes megvetni a lábát a digitális korban. Ezért a kormány piaci szereplők és intézmények bevonásával a Digitális Magyarország programmal eddig nem tapasztalt léptékű, az egész országra kiterjedő infokommunikációs fejlesztéseket hajt végre – hangzott el ma a kezdeményezés első állomásán, Nyíregyházán.

Százhatvanmillióra bírságolta az NMHH a kormány stratégiai partnerét, a Magyar Telekomot

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénzbírsággal sújtotta a Magyar Telekomot amiatt, hogy a szolgáltató szolgáltatás korlátozásával kapcsolatos gyakorlata nem felelt meg sem a jogszabályoknak, sem az általános szerződési feltételeknek. A hivatalból indított általános hatósági felügyeleti eljárás 2015. február 5-i lezárásakor az NMHH a szolgáltatót 160 millió forint bírsággal sújtotta az elektronikus hírközlési szolgáltatások korlátozására irányadó elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályok és általános szerződési feltételek megsértése miatt.

Helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása

Vasárnap fél 12-re teljes körűen helyreállt a Magyar Telekom levelezőszolgáltatása, amelynek péntek óta tartó fennakadásai miatt mintegy 300 ezer ügyfél T-Home és T-email postafiókjának használatában voltak problémák – jelentette az MTIA vállalatnál az elmúlt évtizedben nem fordult elő a levelezési szolgáltatást érintő hasonló méretű és jellegű technikai probléma. A beérkezett e-mailek nem vesztek el – közölte a Magyar Telekom. (Illusztráció: Die Zeit)

Bővítette nagysebességű internet-lefedettségét a Telekom

Az idén is folytatta kábelpiaci akvizíciós tevékenységét a Magyar Telekom a nagysebességű internet-lefedettség további bővítése végett. A 2014-i akvizíciók eredményeként összesen 30 ezerrel több háztartást ér el a társaság nagy sebességű internet-szolgáltatása. A megvásárolt kábelhálózatokon a vezetékes szélessáv mellett tv- és hangszolgáltatásokat is igénybe vehetnek az ügyfelek.

MT-IX: internetes forgalomkicserélő központ – olcsóbb lesz a világháló használata?

A Magyar Telekom internetes forgalomkicserélő központot létesített MT-IX néven, és elindítja a belföldi internet-forgalom kicserélésére alkalmas új nagykereskedelmi szolgáltatását. A Telekom minden internet-szolgáltató részére kedvező feltételekkel biztosítja a csatlakozás lehetőségét az új központhoz, amelynek köszönhetően optimalizálhatják a belföldi internet-forgalom kicserélését.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >