ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Magyar Telekom

Szeptember 1-jei hatállyal a Magyar Telekom Igazgatósága ma kinevezte Keszég Attilát a Magyar Telekom értékesítési és szolgáltatási vezérigazgató-helyettesévé, aki a kinevezéssel párhuzamosan a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának tagja lesz.

 A Magyar Telekom újabb intézkedéssel bővítette az észak-magyarországi árvíz károsultjainak megsegítésére létrehozott átfogó támogatási csomagját. A szolgáltató a térség legsúlyosabb árvízkárokat szenvedett tíz településén élő előfizetői részére automatikusan jóváírja a vezetékes T-Home szolgáltatások (tv, internet, telefon) egyhavi díját a júliusban érkező számlák összegéből.

Ma megállapodást írt alá a Magyar Telekom a Modultechnika Kft. megvásárlásáról. A vételár hozzávetőleg 1,5 milliárd forint, feltételezve, hogy a tranzakció zárásakor a társaságnak nem lesz készpénz- és hitelállománya. A szerződés elállási jogokat is megállapít.

Digitális bevásárlókosár a szolnoki T-Cityben

Személyes bevásárlókosár és receptkioszk is segíti a jövő ABC-jének vásárlóját − akár már holnaptól. Az egyedülálló fejlesztésekkel elsőként a szolnoki T-City területén lévő élelmiszerboltban találkozhat a vásárló, és a szélesebb elterjedésre sem kell már sokáig várni.

D-Link internetes kábelmodem: Európában elsőként Magyarországon

A D-Link az integrált kábelmodemek új nemzedékét hozta el az európai piacra. Az új termékekkel a kábelszolgáltatók a ma elérhető legnagyobb sebességet és legszélesebb körű szolgáltatásokat kínálhatják előfizetőiknek. A hang- és HD-videófolyamok, az internetes televíziózás vagy éppen a fájlmegosztás növekvő népszerűségével a kábelszolgáltatóknak is lépést kell tartaniuk az eddiginél átfogóbb, hozzáadott értéket képviselő szolgáltatási csomagokkal. Enélkül  versenyhátrányt szenvedhetnek más internet-hozzáférési technológiákkal – xDSL, 3G, műholdas internet – szemben.

A Magyar Telekom kiiratkozik a New York-i tőzsdéről

A Magyar Telekom Nyrt. úgy döntött, hogy megszünteti a társaság amerikai letéti jegyeinek (ADR-ek) New York-i tőzsdei (NYSE) jegyzését. Az igazgatóság jóváhagyta a döntést a mai ülésén. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >