ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Malév

Concorde és TU-144 – Sinsheim megér egy napot

Hatalmas magángyűjteményen alapuló közlekedési múzeumot (Auto & Technik Museum Sinsheim) csodálhatunk meg Németország legfejlettebb és nagyon szerethető, gazdag térségében, egy baden-württembergi kisvárosban, Sinsheimben. A kerékpároktól az autókon, a régi tankokon át a repülőgépekig minden látható itt, ami közlekedési eszköz.

A Malév-csőd háttere megismerhető, a milliárdos Századvég-tanulmányok viszont nem

Jogerősen pert nyert a Társaság a Szabadságjogokért a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal szemben, így nyilvánossá válik a Malév pénzügyeinek rendezéséről szóló dokumentum. A kétéves jogi procedúra lezárulása részsiker, a 2012 nyarán kezdődött ügyben a minisztériumot többféle közérdekű adat megismerése végett perelte a TASZ.

Mit keres nálunk az északi utazó?

Székely György, a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) észak-európai régióért felelős igazgatója a Magyar Újságírók Országos Szövetsége turisztikai és gasztronómiai szakosztályának vendégeként tartott beszámolót. Kontinensünk északi térségében sok kis, ám példásan magas életszínvonalú ország van, amelynek polgárai szívesen járják a világot, mindenekelőtt Európát. Kedvelt úti céljuk Magyarország: tavaly 800 ezer éjszakát töltöttek el nálunk a földrész északi feléből érkezett vendégek.

György László vezeti a hazai Symantecet

Január 17-től György László irányítja a Symantec hivatalos képviseletét ellátó MiTech Systems magyarországi tevékenységét – jelentette be a társaság. A kinevezés előtérbe állítja a cég elkötelezettségét a hazai piac iránt – Magyarország fontos szerepet játszik a Symantecet képviselő MiTech regionális terveiben. (Kép: it_business)

Civilszervezeteket segítenek az önkéntes coachok

Harmincnyolcmillió forint értékű jószolgálati támogatást nyújtott a múlt két évben a legnagyobb coach szakmai világszervezet, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozata. A jószolgálati program az idén is folytatódik, továbbra is a civil szervezeteket támogatja. 

Megalakult a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége

Kevés szakma van manapság, ahol olyan elemi erejű lenne az aktivitás, mint a viszonylag új coaching világában. A nemzetközi coaching-hét lezáró rendezvényeként jelentették be a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének (MCSZ) a megalakulását. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) önkéntesei pedig 20 szervezet képviselőinek ajánlották fel szakmai segítségüket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >