Címke: Microsoft

Nokia: a szellemi tulajdonban bizakodnak a befektetők

Egy sor technológiai cég – a Nokia, a Microsoft, az IBM, a Texas Instruments, az eBay, a Western Digital, az SAP és a Xerox – hozta nyilvánosságra legfrissebb beszámolóit az utóbbi napokban. Peter Garnry, a Saxo Bank vezető részvénypiaci stratégája szerint a hosszú ideig legfontosabban számított három részvény, az IBM, a Microsoft és a Nokia a patinás múlt ellenére bizonytalan jövő elé néz.

Loncsár Tibor a Microsoft kormányzati technológiai vezetője

Kormányzati technológiai vezetőként a jövőben Loncsár Tibor (a képen) irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét abban a kormányzati programban, amelynek célja a hazai e-kormányzat technikai feltételeinek kialakítása. Loncsár az utóbbi hat évben a dubaji eGovernment-program igazgatójaként irányította az emirátusok e-kormányzati megoldásainak kiépítését.

Appra, magyar! – kitüntették a legjobb alkalmazás-készítőket

Ma este ünnepi külsőségek között átadták az Appra, magyar! mobilalkalmazás-pályázat díjait a nyerteseknek. A versenyt hagyományteremtő szándékkal hirdette  meg az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. A szellemes és találó nevű kezdeményezés a magyar Microsoftot dicséri, és sorra csatlakozott hozzá az Apcom, az eNET, a Telekom, a T-Systems Magyarország és a Telenor.

Petőfi és Arany is az Office 365-öt használta?

Kultúratörténeti küldetéssel népszerűsíti a Microsoft felhő alapú irodai megoldáscsomagját, az Office 365-öt. Az irodalomtörténészek által is méltatott kezdeményezés révén a használók humoros formában ismerkedhetnek meg közelről hazánk két költőfejedelmének, Petőfi Sándornak és Arany Jánosnak az életével, munkásságával.

 

Appra, magyar! – okostelefonra hasznos alkalmazást

Appra, magyar! címen, hagyományteremtő szándékkal hirdetett meg okostelefonokra alkalmazásfejlesztő versenyt az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége. A szellemes és találó nevű kezdeményezés a magyar Microsoftot dicséri, és sorra csatlakozott hozzá az Apcom, az eNET, a Telekom, a T-Systems Magyarország és a Telenor.

Microsoft: felhő alapú szoftver nonprofit szervezeteknek ajándékba

A Microsoft szoftverajándékozási programja világszerte kibővül az „Office365”nonprofit szervezetek részére fejlesztett változatával, amely egyelőre 41 országban – köztük mostantól hazánkban – elérhető, de 2014 júliusára ez a szám akár a 90-et is elérheti – jelentették be ma a Microsoft Magyarország sajtótájékoztatóján.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >