ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Mobile World Congress

Nokia 3310: visszatért a legendás marokfon – internetezésre is alkalmas

Újra megjelent a Nokia a mobiltelefon-piacon; első újdonsága az idők során kultikussá vált 3310 jelű készülékének 2017. évi kiadása napjaink nagy meglepetésének kínálkozik. Jó ideig csak meg nem erősített hír keringett a visszatérésről, aztán a valósággá vált: az Mobile World Congress rendezvény egyik sztárjává lépett elő Nokia 3310.

CarFi: 4G LTE-képes mobil hotspot autókba

A Huawei bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi-készülékét, a CarFi-t. A készülék által lehetővé válik a WiFi-csatlakozás az autókban is. A CarFi akár 150 Mb/mp-es letöltési sebességre is képes, és egyszerre 10 készülék kapcsolódását is támogatja, ráadásul egy másik járműbe áthelyezése sem okoz nehézséget. 

Okostelefon-újdonságok a barcelonai mobilvásáron

Katalónia fővárosára, Barcelonára figyel a világ, ezúttal nem a labdarúgás okán, hanem mert ott nyílik meg hétfőn, március 2-án a Mobile World Congress (MWC), a távközlési szakma talán legnagyobb eseménye. A négynapos rendezvény egyik kiemelkedő látványosságának ígérkezik a Samsung Galaxy S6 és még jó néhány okostelefon-újdonság.

S-sorozatú okosok: szépek és erősek

A kezdettől elsősorban személyiszámítógép-gyártóként ismert Lenovo ma a barcelonai Mobile World Congress kiállításon bemutatta a következő generációs okostelefonjait. Az S860, S850 és S660 jelű készülékek a négymagos processzorok teljesítményével és hosszú akkumulátor-üzemidővel minden bizonnyal elnyerik a reménybeli vásárlók tetszését.

Magyar cégek is részt vesznek a barcelonai mobil-világkiállításon

Megkezdődik Barcelonában hétfőn a mobil iparág legrangosabb eseménye, a Mobile World Congress (MWC). A mobil-világkiállításon a legnagyobb készülékgyártók és szolgáltatók mutatják be legújabb eszközeiket és fejlesztéseiket a szakmai közönségnek. Jön a Samsung Galaxy S5 és az LG "phablet".

2012 Schicksalsjahr für Handy-Hersteller

Kurz vor dem Mobile World Congress in Barcelona kämpfen die Hersteller so stark wie noch nie um die Marktanteile, schreibt die Financial Times Deutschland. Dabei ist die Zukunft von Nokia äußerst unsicher, Blackberry-Hersteller Research In Motion verliert massenhaft Käufer, während Apple und Samsung den Markt kontrollieren. Im Laufe dieses Jahres könnte sich die Situation verschärfen, prognostizieren Experten.


1 2   >