ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: NHH

Márton Gyuri fölállt

Tekintettel a hazai közigazgatásban, mindenekelőtt a kormányhivatalokban végbement/végbemenő, kiemelkedően nagymértékű személyi változásokra, eleve számolni lehetett azzal, hogy az újságíróktól ma elköszönt kollégánk, Márton György is föláll íróasztala mellől és becsukja maga mögött mostanáig munkahelyének ajtaját.

Internet-előfizetés: kedvelt a kábelmodem

Elsősorban a kábelmodemes szélessávú internet-előfizetések számának növekedése következtében kilencezerrel 1,829 millióra nőtt májusban a vezetékes szélessávú internet-előfizetések száma – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

Digitális tévézés: már majdnem a fele

A hazai tizennégy nagy műsorterjesztő hálózatában 15 ezerrel 1,24 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma májusban – írja gyorsjelentésében a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

Májusban 16 ezerrel, ezáltal egymillióra nőtt a mobilinternet-előfizetések száma hazánkban. A teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást a legutóbbi három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma 773 ezerről 786 ezerre emelkedett – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

A számlasokk elkerülésére: kötelező az adatroaming-határérték beállítása

Megújult a szándékolatlan roaming (mobiltelefonos barangolás) veszélyeire figyelmeztető térkép – jelentette be ma kora délelőtti tájékoztatóján a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője (HFJK).

Májusban 17 ezerrel 11,881 millióra csökkent a hazai mobiltelefon-szolgáltatók teljes ügyfélszáma, és az előző hónaphoz képest 27 ezerrel kevesebb, így 10,789 millió volt a forgalmazásban részt vevők, azaz az előfizetéssel rendelkezők és az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma – jelentette be a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >