ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Netrisk.hu

A tévés szolgáltatásformák közül a kábeltévék iránt a legnagyobb az igény, az érdeklődők 41 százaléka sorolta első helyre ezt a műsorszolgáltatási típust. A leggyakrabban az internet- és tévészolgáltatók díjait hasonlítanák össze az ügyfelek, amire bőven van is lehetőségük: a tízezer lakosúnál nagyobb településeken átlagosan 7 tévé- és 13 internetszolgáltató közül választhatnak az érintettek.

Internet: húsz szolgáltató vetélkedik az ügyfelek többségéért

A hűségidő lejártával főként az internetes szolgáltatáscsomag váltására nyitottak a hazai ügyfelek – derül ki a Netrisk.hu távközlési szolgáltatási oldalán, a Telenet.hu-n végzett felmérésből. A mintegy hétezer válaszból az is kiolvasható, hogy az átlagos ügyfél ragaszkodik valamelyik jól ismert szolgáltatóhoz, 72 százalék számára ugyanis fontos a kiválasztott szolgáltató ismertsége.

Átrendeződött az idényre az utazási piac

A múlt évek olcsó, egzotikus célországai, Egyiptom, Tunézia és Törökország gyakorlatilag eltüntetek a nyaralást tervező magyarok kívánságlistájáról - derül Netrisk.hu utazási piactere, az Utazasnet.hu mintegy 8000 aktív internethasználó körében elvégzett kutatásából. A kedvelt célpontok listáján ezzel egyértelműen tovább erősödött Horvát- és Olaszország pozíciója. A válaszadók 40 százaléka egy hónapon belül foglalja le a nyaralását, nem észesíti előnyben az all-inclusive ellátást,  és 70 százalék a tengerpartot mindenképpen belefoglalja az utazásába.

Ügyfélbarát biztosítók – az Aegon és a Mapfre a legjobb

A legjobb, a leginkább ügyfélbarát biztosítókat kereste decemberben három héten át az online biztosításközvetítésben piacvezető Netrisk.hu. A minősítésben részt vevők (52 263-an szavaztak az interneten) a nagy biztosítók között az Aegont, a kis- és közepes társaságok kategóriájában pedig a Mapfre Biztosítót nyilvánították a legjobbnak, ekként ők ketten lettek „A 2015. év ügyfélbarát biztosítója” verseny első helyezettjei.