ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: OLED

Mi szemnek, fülnek ingere – japán tévécsodák Majna-Frankfurtban

 Először érkeznek Európába az új OLED televíziók, a legújabb Technics lemezjátszók, számos új konyhai gép, szépség- és testápolási termékek: ma a majna-frankfurti Panasonic Convention szakkiállításon mutatkozik be a jeles japán gyártó termékeinek széles választéka – az audiovizuális készülékektől, a konyhai kisgépeken keresztül, a szépség- és testápolási termékekig.              

Bécsi fiatalok tévénézési rekordja

Az eseményen jelen volt a Guinness Világrekordok hivatalos ellenőre is, hogy hitelesítse a teljesítményt és átadja az igazolásokat az öt új csúcstartónak, akit több mint 400 érdeklődő közül választott ki az LG ausztriai képviselete. Emellett a márka minden résztvevőt meglepett egy új LG-televízióval, valamint egy egyéves Sky Austria-előfizetéssel.

Továbbfejlesztett okostévé-családot mutat be az LG Las Vegasban

Az LG Electronics (LG) új CINEMA 3D okostévé-termékcsaládját a Las Vegas-i Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatja be. Az újdonságok jellemzője, hogy általuk az eddiginél egyszerűbb a tartalmak elérése és megosztása; megújult az LG Magic Remote távirányítója is. A világcég standjára látogatók találkozhatnak a 213 centiméter (84 hüvelyk) képátlójú Ultra HD és a 140 centiméteres (55 hüvelykes) OLED tévékészülékkel is.

Emporia-údonságok Barcelonában: Elegance és Solid Az osztrák családi vállalkozásként működő emporia Telecom tovább erősíti vezető pozícióját az egyszerű távközlésben. Az emporia két új mobiltelefon-készüléket mutat be Barcelonában, a ma megnyílt GSM Mobile World Congress-en. Az egyik az emporiaElegance, a másik az emporiaSolid.
Négy világelső Sony-újítás a tv-kategóriában Hatezer négyzetméteres standon mutatta be a Sony a legújabb fejlesztéseit, a többi között a világ legvékonyabb 9,9 mm-es LCD-tv-jét a világ legnagyobb háztartási és szórakoztatóelektronikai vásárán, a berlini IFA-n.
Samsung MP3-lejátszók: hang, fény, szín Új nemzedékű zenelejátszó-sorozatot készített a Samsung az idei IFA-ra, amelynek tagjai a már bemutatott S2 és S3 modell mellé csatlakoznak. Az U4 és Q1 zenelejátszók hasonlóan színes egyéniségek, formatervezésben, hangzásban egyaránt.

1 2   >