ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Panasonic

Mi szemnek, fülnek ingere – japán tévécsodák Majna-Frankfurtban

 Először érkeznek Európába az új OLED televíziók, a legújabb Technics lemezjátszók, számos új konyhai gép, szépség- és testápolási termékek: ma a majna-frankfurti Panasonic Convention szakkiállításon mutatkozik be a jeles japán gyártó termékeinek széles választéka – az audiovizuális készülékektől, a konyhai kisgépeken keresztül, a szépség- és testápolási termékekig.              

Takashi Furumoto a Panasonic közép- és kelet-európai igazgatója

Augusztus 1-jével Takashi Furumotót nevezték ki a Panasonic Közép- és Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatójának. A 49 éves szakember a japán Sophia Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán szerzett diplomát, majd 1991-ben a Sanyo elektronikai vállalatnál kezdte pályafutását. 2005–12 között a Panasonic központjában dolgozott Japánban, majd 2012-től a vállalat németországi leánycégénél folytatta karrierjét. 2014 novemberétől a Panasonic angol irodájának ügyvezetőigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően a Panasonic fényképezőgépek és videokamerák forgalmazásával foglalkozó üzletágáért volt felelős.

Fedélzeti wifi a KLM Dreamlinerein

Már elérhető a fedélzeti wifi-szolgáltatás a Holland Királyi Légitársaság legújabb Boeing 787-es repülőgépein. A KLM bejelentette: a jövő évtől a hosszú távú flotta összes járatán kiépítik a vezeték nélküli internetkapcsolatot. A felhők feletti internetezésért természetesen fizetni kell.

A legújabb vezeték nélküli asztali telefon: TGD310

Okos funkciókkal – egyebek között új éjszakai üzemmóddal és hívástiltással is – ellátott vezeték nélküli (DECT) telefonkészüléket mutatott be az iparági vezetőnek számító Panasonic. A japán gyártó KX-TGD310 modellje már itthon is megjelent a kínálatban.

Gördülő újdonságok – a jelszó: 4K

Nem látszik meg a kor a centenáriumához közeledő japán óriás vállalaton: az 1918-ban (tehát 97 esztendővel ezelőtt) Matsushita Electric Industrial Co. néven alapított, és éppen 60 éve Panasonic néven meghatározó márkává előlépett, 334 ezer alkalmazottat foglalkoztató elektronikai világcég folyamatosan az innováció élvonalában jár – erősíttetett meg ma délelőtt is, amikor termékújdonságai európai bemutatójának részeként a budapesti Vasúttörténeti Parkban vonultatta föl a magyar cégeknek szánt újdonságait.

Föléled a Technics márka – Panasonic-pénzek a 4K technológiára

Tavaly a Panasonic a televíziókat és fényképezőket a 4K technológia jegyében fejlesztette, a videót tekintve a blu-ray lejátszók álltak a középpontban. A legutóbbi hónapokban bemutatott legfontosabb termékek között említendő a TV Anywhere funkciójú AX900 tévékészülék, továbbá a 4K felbontású videofelvétel rögzítésére is alkalmas Lumix LX100 kompakt fényképezőgép. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >