Címke: Pannon

Áprilisban 70 ezerrel 11,823 millióra csökkent a hazai mobiltelefon-szolgáltatók teljes előfizető-száma; a forgalmat gerjesztő ügyfeleké az előző hónaphoz képest 24 ezerrel lett kevesebb – adta tudtul  a hírközlési hatóság. A hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján áprilisban 100 személyre 118,4 sim-kártya jutott. Márciusban ez az érték 119,1 volt. Április végére a teljes ügyfélszám alapján számolva a T-Mobile részesedése a márciusi 43,81 százalékról 44,08, a Vodafoné 22,52-ről 22,54-re nőtt, a Telenoré 33,67 százalékról 33,38 százalékra csökkent. 

Webern, Mahler, Dohnányi – a Pannon Filharmonikusok Budapesten

Folytatódik a pécsi muzsikusok vendégszereplése a Művészetek Palotájában. A bérletsorozat részeként a Pannon 
Filharmonikusokat március 4-én Bogányi Tibor vezényli. A koncert első felében két, egymáshoz közeli időben született, nem hivatalosan tanítvány és mester viszonyban álló zeneszerzőtől való művet hallhat a közönség. (A képen: Komlósi Ildikó.)

Mosolyogj, Magyarország! – a Telenor keresi a legszebben mosolygót

A magyar az egyik legpesszimistább nép a világon? Keveset mosolygunk, sokat aggódunk? A tapasztalatok és a felmérések szerint sajnos, ez így van. Pedig a boldogság és a mosoly adja testi és lelki egyensúlyt. Ezért a Telenor dolgozói országosan 70 helyszínen keresik Magyarország legszebb mosolyát, aminek a tulajdonosa egész életére szóló ingyenes mobiltelefon- és mobilinternet-csomagot nyer. A képen: az Infovilág már meg is találta a (szerkesztőség szerint) legszebben mosolygó magyar állampolgárt.

Május elsejétől Atali Krisztina felügyeli az okostelefonra írt operációs rendszerek területét a Microsoft Magyarországnál. Az új termékspecialista feladata az USA-ban várhatóan karácsony előtt debütáló Windows Phone 7 sikeres hazai bevezetése és a Windows Mobile aktuális verziói népszerűségének növelése lesz.

Áprilisban napi négyszázzal, azaz 12 ezerrel nőtt és 984 ezerre emelkedett a mobilinternet-előfizetések száma. A teljes előfizetői táboron belül az aktív – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – ügyfelek száma 760 ezerről 773 ezerre növekedett – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

Telenor lett a Pannonból – mobilról hívd a vezetékest!

A Pannon vezére megfúrta a Pannont. Anders Jensen, aki ezekben a percekben még a Pannon vezérigazgatója, holnaptól már ugyanezen társaság első első embereként a Telenor vezérigazgatója lesz, fölmászott a budapesti, Károly körúti Pannon-szalon előtt egy állványra, hogy fúrógéppel a kezében előkészítse az új cégér betűit fölerősítő csavarok helyét. Folytatódik ugyanis a most még Pannon életében a legnagyobb átalakulás, ami leglátványosabban a névváltásban mutatkozik meg, és ami már akkor elkezdődött, amikor a mobiltelefon- és internetszolgáltató társaság elkezdte építeni a jövő irodaházát és vele együtt a saját jövőjének szerfölött látványos és rokonszenvesnek tetsző új korszakát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >