ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Papp László Budapest Sportaréna

Gloria Gaynor: jön a nagy túlélő diszkókirálynő

Valahányszor egy élő legenda színpadra lép, általában arról szól a fáma, ki volt ő – Gloria Gaynor azonban volt, van és lesz. Ő a nagy túlélő: I will survive – éneklik együtt vele tízezrek a koncertjein leghíresebb dalát. 10 éve énekelhettük vele legutóbb, és hamarosan ismét Budapesten lép fel a diszkókirálynő: Gloria Gaynor december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Slash az Arénában – minden idők egyik legjobb gitárosa

Az idén ötvenesztendős Saul Hudson, azaz művésznevén Slash és bandája, továbbá a Myles Kennedy & The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportaréna koncertvendége lesz. Slash nem egyszer lépett föl már Budapesten, a Velvet Revolverrel, az idén Sopronban, a VOLT fesztiválon koncertezett. 

Beach Boys: minden daluk mestermunka

A november 26-án a Papp László Budapest Sportarénában fellépő amerikai Beach Boys együttes szinte minden daláról elmondható, hogy mestermunka,  a poptörténelem része és kincse. Az együttes volt Amerika válasza a Beatlesre, a brit csapat európai és amerikai inváziójára.

Jön a Beach Boys – őszi koncert Budapesten

Igazi legenda, a Beach Boys együttes a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik november 26-án. A poptörténet amerikai úttörőinek koncertjét a Live Nation Hungar ügynökség szervezi. A fiúkat a műfaj történetének egyik legszebb vokális hangzást produkáló csapataként tartották számon, rendkívül színvonalasan készítették lemezeiket. 

VIVA Comet: elképesztő show, a legnagyobb sztárok a Budapest Sportarénában

Néhány órávsl ezelőtt a VIVA zenecsatorna a múlt 12 hónap legkiemelkedőbb magyar előadóit díjazta, akik nemcsak hangjukkal, hanem rajongói táboruk aktivitásával is kiemelkedtek vetélytársaik közül. A 13. alkalommal megrendezett VIVA Cometen élőben lépett fel Wiley angol sztárrapper, és különleges produkcióval állt színpadra Majka, szerepelt a friss Magyar Könnyűzenéért-díjas Tankcsapda, a Children of Distance, a szokásosnál is szexibb Hien, valamint a nagydumás Fluor és a szemtelenül fiatal Radics Gigi is. A díjakat a Papp László Budapest Sportarénában adták át. (A képen: Radics Gigi.) 

Koncz Zsuzsa 2014 – újra a Sportarénában

Jövő március 14-én tízedszer lép fel Koncz Zsuzsa a Papp László Budapest Sportarénában, az egykori Budapest Sportcsarnokban. A szervezők ismerős dalokat ígérnek a megakoncertre, ám – mint közleményük fogalmaz – mindenkit érhetnek meglepetések. 


1 2 3 4 5 6   >