Címke: Samsung

Versenykorlátozó megállapodás 303 milliós bírság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Samsung SDI (a Samsung SDI Co. Ltd. a Samsung SDI Germany GmbH-val és a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt.-vel egyetemlegesen), az LG Philips Displays Holding B.V., valamint a Technicolor SA jogsértést követtek el, amikor a színes televízió-képcsövek árát közvetlenül és közvetetten rögzítették, a vevőket és piacokat felosztották, a kapacitásokat korlátozták, valamint az árakra, termelésre, értékesítésre vonatkozó nem nyilvános stratégiai információkat megosztották. A hivatal a jogsértés elkövetéséért 303 millió Ft bírságot szabott ki.

Enorme Wachstumsraten für Ultra-HD-TV

Das neue Ultra-HD-Fernsehen wird von 2013 bis 2017 eine durchschnittliche Wachstumsrate von 160 Prozent pro Jahr haben, wie in einer Studie der Digitimes Research berichtet wird. Weltweit wird sich der Verkauf von Ultra-HD-Geräten von 1,5 Mio. Stück auf etwa 68 Mio. Stück im Jahr steigern. Damit wird ein Drittel aller gekauften Fernsehgeräte mindestens in Ultra-HD-Qualität sein - oder in einer höheren Auflösung.

Honfitársaink csak 57 éves korukig dolgoznának

A magyar munkavállalók átlagosan 57 éves korukig szeretnének dolgozni, ennek ellenére azt gondolják, hogy 66 évesen is kénytelenek lesznek munkába járni – derült ki a Randstad Awardhoz kapcsolódó kutatásból. Világméretekben az IT a legvonzóbb munkaadó ágazat.

címkék:  BMWIT-iparRandstadSamsungSonymunkaéletkor
Europas erster Live-Test von LTE-Broadcast

Vodafone testet als europaweit erster Netzbetreiber gemeinsam mit dem Netzwerk- und Rundfunk-Ausrüster Ericsson sowie mit Samsung und Qualcomm Technologies, Inc. LTE-Broadcast im Live-Betrieb. Das Stadion des Bundesligisten Borussia Mönchengladbach wurde dafür mit der Streamingtechnologie der Zukunft ausgerüstet. 

Magyar cégek is részt vesznek a barcelonai mobil-világkiállításon

Megkezdődik Barcelonában hétfőn a mobil iparág legrangosabb eseménye, a Mobile World Congress (MWC). A mobil-világkiállításon a legnagyobb készülékgyártók és szolgáltatók mutatják be legújabb eszközeiket és fejlesztéseiket a szakmai közönségnek. Jön a Samsung Galaxy S5 és az LG "phablet".

Filmek tetszés szerint

Ma megkezdte a Fuso Ecosystems Nyrt. a fuso® Premium nevű független, havi díjas streaming video szolgáltatását. Havonta alig két mozijegy áráért olyan stúdiók gazdag kínálatából válogathatnak az érdeklődők, mint a Disney és a Miramax. A fuso® Free ingyenes szolgáltatás videók millióit, friss híreket, cikkeket, több millió zenét és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken, táblagépeken és internetre kapcsolódó egyéb eszközökön.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >