Címke: Samsung

Samsung-újdonság: Galaxy S6 edge+

A Samsung Electronics ma New Yorkban bemutatta a Galaxy S6 edge+ készülékét. Az5,7 hüvelykképátlójú okostelefon elődje újszerű formáját követi. A fém–üveg-kombinációra alapozó „edge+” is bizobyítja, hogy a tovább erősíti a a dél-koreai cégóriás elkötelezettségét a nagy kijelzőjű telefonok iránt.

Samsung chipen 32 gigabájt adat

A Samsung Electronics elkezdte az iparág első, 256 gigabites, háromdimenziós vertikális NAND/V-NAND [soros adathozzáférésű, nem futtatható benne közvetlenül program, olcsó] nagy kapacitású flash-memóriájának a tömegtermelését. A 48 rétegnyi 3 bites MLC (mulit-level-cell) tömbökből felépülő memóriát SSD-meghajtókhoz használják majd.

Megjelentek a két terabájtos SSD-k

A Samsung Electronics bemutatta a 2 terabájtos 850 PRO és 850 EVO szilárdtest-meghajtóit (SSD). A dél-koreai gyártó vertikális 3D NAND (V-NAND) technológiára épülő SSD-családja mostantól húsz különféle tagot foglal magába, amelynek kapacitása a 120 gigabájttól (GB) egészen a 2 terabájtig (TB) terjed. Rövidesen a magyarországi kínálatban is megjelennek a 2 TB-s meghajtók.

Elektronika és fogyasztói szokások a magyar otthonokban

A Samsung nyilvánosságra hozta a Techonomic Index 2015 kutatásának legfrissebb eredményeit, amelyek bemutatják a magyarok kapcsolatát a modern technológiához, és azt is, hogy miként használják az ilyen eszközöket. A Samsung eddigi legnagyobb európai fogyasztó kutatása 18 ország 18 ezer lakójának a megkérdezésével készült azzal a céllal, hogy megismerje a fogyasztói szokásokat, vásárlási szándékokat az elektronikus eszközök és háztartási gépek piacán.

Versenykorlátozó megállapodás 303 milliós bírság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Samsung SDI (a Samsung SDI Co. Ltd. a Samsung SDI Germany GmbH-val és a Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zrt.-vel egyetemlegesen), az LG Philips Displays Holding B.V., valamint a Technicolor SA jogsértést követtek el, amikor a színes televízió-képcsövek árát közvetlenül és közvetetten rögzítették, a vevőket és piacokat felosztották, a kapacitásokat korlátozták, valamint az árakra, termelésre, értékesítésre vonatkozó nem nyilvános stratégiai információkat megosztották. A hivatal a jogsértés elkövetéséért 303 millió Ft bírságot szabott ki.

Enorme Wachstumsraten für Ultra-HD-TV

Das neue Ultra-HD-Fernsehen wird von 2013 bis 2017 eine durchschnittliche Wachstumsrate von 160 Prozent pro Jahr haben, wie in einer Studie der Digitimes Research berichtet wird. Weltweit wird sich der Verkauf von Ultra-HD-Geräten von 1,5 Mio. Stück auf etwa 68 Mio. Stück im Jahr steigern. Damit wird ein Drittel aller gekauften Fernsehgeräte mindestens in Ultra-HD-Qualität sein - oder in einer höheren Auflösung.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >