ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: T-Home

MINI-sorsolás maxi öröm

Lezárult a Samsung és a Magyar Telekom tavaly november közepén kezdődött közös nyereményjátéka, és gazdára talált az értékes fődíj: egy MINI személyautó. A nyertes: Horváth Attila budapesti játékos lett, ő vehette át a finn ralilegendáról, Rauno Aaltonenről elnevezett, csak kevés példányban gyártott MINI-k közül az egyiket.

Internet: a T-Home mániája

Megújult internet-díjcsomagokat, korlátlan adatforgalom mellett gyorsabb letöltési sebességet, és a szolgáltatáshoz tartozó extrákat kínál ügyfeleinek a T-Home. A NetMánia-csomagok legalább 10 és akár 120 Mbit/mp letöltési sebességet kínálnak előfizetéstől függően.

 

Moziaréna: csábító tévézési élmény

Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home interaktív tv-videotékájában található tartalmakat: a Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással mától több száz film a számítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik.

T-Home: az igazi rajongók szívük dobbanásával szurkolnak olimpikonjainknak

Tizenötszörösére növekedett Peking és London, a két olimpia között a T-Home interaktív tévészolgáltatására előfizetők száma – derült ki ma a Magyar Telekom sajtóeseményén, amelyen bejelentették: a hétvégén kezdődő nyári olimpiai játékokra országos interaktív tévészolgáltatással örvendezteti meg nem csupán az saját előfizetőit a lila óriás.

Archív TV: "Nézd újra, Sanyi!"

Az elmúlt időszak fejlesztésének valamint a televíziós csatornákkal történt megállapodásoknak köszönhetően már az Archív TV kínálatából is válogathatnak a T-Home által nyújtott összes interaktív tévészolgáltatás előfizetői. Az Archív TV meglehetősen csekély előfizetési díjáért korlátlan számú archív tartalom tekinthető meg egy hónapon keresztül a folyamatosan bővülő kínálatból. 

T-ajánlat: Paletta-kínálat

A T-Home és a T-Mobile a vezetékes és mobilszolgáltatásokat együtt igénybe vevő egyéni előfizetői számára új Paletta csomagkedvezményt kínál. A Magyar Telekom szolgáltatási területén a Paletta csomagkedvezmények négy változatban érhetők el, és kedvezőnek minősített havi díj ellenében tartalmazzák a távközlési szolgáltatások széles skáláját (családi tévézést, vezetékes és mobiltelefonálást, otthoni és mobilinternet-hozzáférést), amely a hazai távközlési piacon különlegességnek számít.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >