ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: TED

Magyar IT-szakember a TED-en: Kocsis Tamás webfejlesztő milliókhoz szól

Európai idő szerint csütörtök este tette közzé a TED New-York-i központja az áprilisi 24-én kezdődő, „TED2017-The future you” című ötnapos vancouveri rendezvény előadói névsorát. A 40 fős listában Garri Kaszparov sakknagymester és Elon Musk amerikai üzletember mellett egy magyar fiatalember, Kocsis Tamás webfejlesztő neve is szerepel.

A mackógyártók is hozzászólnak a Tedhez

Folytatja diadalmenetét a Ted című vígjáték, amelyben Mark Wahlbergnek valahogy le kell vakarnia magáról Tedet, az életre kelt plüssmackót, ha végre felnőtt ember szeretne lenni. Mivel Ted többször önironikusan említi a filmben, hogy őt az amerikai Hasbro játékgyár állította elő, a klasszikus plüssmackók gyártója, a brit Merrythought kötelességének érezte megszólalni.

TED – tanmese 16 éven felüli infantilis felnőtteknek

Bizonyára lesz olyan közönségréteg, amelynek körében sikert fog aratni Seth MacFarlane (képünkön) első nagyjátékfilmje, a Ted, de én nem ebbe tartozom. A Magyarországon augusztus 23-tól látható, élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző, színes szinkronizált amerikai vígjáték leginkább annak az éretlen és felnőtté lenni képtelen rétegnek fog tetszeni, amelyik kizárólag szesz-, drog-, szexbulikon, és mai stand up komédiások humornak hitt altesti poénjain szocializálódott.

November 18-án már másodszor rendezik meg a budapesti TEDxYouth konferenciát, a témája a kreativitás. (TED: Technology, Entertainment, Design). A Corvin Budapest Filmpalotában az érdeklődők hallhatnak majd előadást bűvész-világbajnoktól, álom-megvalósítótól, paralimpikontól és építészektől egyaránt.