ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Tanács

Növekvő uniós szerepvállalás Szíriában

Az Európai Bizottság és az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, Federica Mogherini ma közös közleményt fogadott el, mely Szíriára vonatkozóan előre tekintő uniós stratégiát javasol. A közös közlemény ismerteti a jelenlegi szíriai politikai, biztonsági és humanitárius hátteret, valamint a szíriai válság kezelésére szolgáló uniós segítségnyújtás helyzetét.

Megállapodás az Európai Határ- és Parti Őrség létrehozásáról

Az Európai Parlament, a Tanács és a Bizottság ma megállapodott az Európai Határ- és Parti Őrség létrehozásáról. A Bizottság javaslata alapján létrehozandó ügynökség a Frontex (EU Tagállamai Külső Határain Való Operatív Együttműködési Igazgatásért Felelős Európai Ügynökség) alapjaira építkezve már a nyáron megkezdi működését. 

Megszólalt a Rádió Bézs

Rádió Bézs néven új internet rádió kezdte meg adását ma. A Bézs elsősorban a Nőknek szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatni fogják. Munkatársai, szerkesztői a felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőket szeretnék elsősorban megszólítani, és ígérik: aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.

Költségtakarékossági tippek az IBM-től – magyar pénzügyi vezetőknek szóló portál Pénzügyi döntéshozók részére hozott létre internetes portált az IBM Magyarország. A portál kifejezetten kis- és középvállalatoknak is ajánl gyakorlati tanácsokat költségeik csökkentésére. Az IBM meggyőződése ugyanis, hogy a válságból való sikeres kilábaláshoz új üzleti modellre van szüksége a gazdaság szereplőinek. Nem elég túlélni a nehéz időszakot, gondolni kell az utána következő, újra kiéleződő versenyre is.