Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Telenor

Negyedmillió új Hipernet-előfizető

Növekvő árbevétel, bővülő okostelefon-eladások és a mobilinternet töretlen növekedése jellemezte a Telenor Magyarország teljesítményét 2014 második negyedévében. A mobilinternet-ügyfelek száma 253 ezerrel gyarapodott az előző év azonos időszakához mérten, a telefonon mobilinternet-előfizetők köre, pedig több mint kétötödével bővült. Sok ügyfél váltotta előfizetését magasabb díjú korlátlan csomagra és vásárolt mobilinternet-előfizetést, kihasználandó a Telenor-próba ajánlatot.

HelpAPP: UNICEF–Telenor okostelefon-alkalmazás

Az UNICEF, az ENSZ Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja és a Telenor együttműködésének köszönhetően mostantól Firefox operációs rendszerű okostelefonokon is elérhető a HelpAPP alkalmazás, amely az erőszakos helyzetek felismerésében, elkerülésében és kezelésében segíti a gyerekeket.

Nem volt korlátlan a korlátlan beszélgetés

Megtévesztő reklámozásért 10 000 000 forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Telenor Magyarország Zrt.-t (Telenor), mivel 2013. május 9–június 19. között úgy hirdette „korlátlan beszélgetés” szlogennel Családi Csomag szolgáltatását, hogy a szolgáltatás általános szerződési feltételei között 1000 perces időbeli korlát szerepelt.

Barangolás: mobilinternet túlforgalmazás nélkül

A Telenor ma az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang- és mobilinternet-roaming szolgáltatásajánlatokat tett ügyfelei számára, akik ráadásul az eddiginél jval olcsóbban mobilnetezhetnek. A hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon – a MyTelenor alkalmazás segítségével mindig pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

Fogyatékosság-barát díjcsomag – Dolgozz otthonról!-napra korlátlan adatforgalom

A Magyar Telekom fogyatékossággal élők számára kialakított díjcsomagja volt az európai esélyegyenlőségi nap kerekasztal-beszélgetésének témája. A díjcsomag speciális kedvezményt és élethelyzethez igazítható felhasználási opciókat kínál a különböző fogyatékossággal élőknek. – A Telenor és a Microsoft a május 10-i munkanapra hirdette meg a „Dolgozz otthonról!”-napot. Ez alkalomból a kék szolgáltató valamennyi előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést kínál, segítendő a gondtalan és mobil munkavégzést.

UNICEF–Telenor: mobillal a gyermekek védelmében

Nemzetközi partnerségi megállapodást kötött a Telenor Csoport és az UNICEF. Az öt évre szóló együttműködés alapján a mobiltársaság elsősorban mobiltechnológiai megoldásokkal segít a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezetének a gyermekjogok érvényesítésében.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >