16. AV Trend & Hifi Show

Címke: Telenor

Okosmobil-akció: keresett nagyképűség

A legtöbben 4,5–5,5 hüvelyk átlójú kijelzővel szerelt okostelefont keresnek, vásárolnak a Telenornál. Az igényt kielégítendő, a szolgáltató szeptember 22-től egy héten át különleges akcióval reagál a vásárlói igényekre. Szeptember utolsó napjáig a ötféle nagyképernyős mobilt kínál kellemes kedvezménnyel a "kék" szolgáltató.

A Vodafone, az asszony, meg a befőttes gumi

A székesfővárostól 59 kilométerre van egy falu, annak egy kis háza, éppen a nagy mobilszolgáltatók tornyaitól valahogy úgy elhelyezkedve, hogy a mobil internet-eszközök ötletszerűen tudnak működni. A telenoros kütyü néha-néha, lassacskán, vagy sehogy.

Drága, egyetlen Telenorom!

Kedves Telenor, először is engedd meg, hogy ne kérjem az elnézésedet. Már csak azért sem, mert valamit nagyon elnéztél, leginkább a naptárat. Bár az utolsó pillanatokban mindenféle csatornán megpróbáltad elérni magyarországi ügyfeleid millióit, ez aligha sikeredett. Ha meg igen, akkor ők, akikből (meglehetősen jól) élni méltóztatol, nos, ők nem érnek el Tégedet. Mert ügyfélszolgálati telefonvonalait bedugultak, szalonjaid, boltjaid előtt hosszú sorok kígyóznak.

Ole Bjørn Sjulstad a Telenor vállalatfejlesztési vezetője

Június 1-je óta Ole Bjørn Sjulstad (54) vezeti a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési ágazatát. A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezett Törökbálintra. Eddigi pályafutásán több iparágban szerzett tapasztalatokat az USA-tól Szingapúrig. Elődje, Klausz Ferenc áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki pozícióban a Telenor norvégiai központjában. Sjulstad mérnöki és üzleti diplomával rendelkezik, legutóbb 2008-ban szerzett PDA-oklevelet az International Institute for Management Development-en. Nős, három gyereke már felnőtt. 

Hoppon maradt mobiltársaságok – a hatóság az ügyfelek oldalán

Nagy tanulsággal zárult a lila óriás és a kék mobilszolgáltató számára az áremelési igyekezet – derül ki abból a közleményből, amelyet ma délelőtt tett közzé a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Ebből egyértelműen kiolvasható, hogy az NMHH és a két mobiltársaság hatósági szerződésének lényege: minden marad a régiben.

 

A hírközlési hatóság átmenetileg megtiltotta a Telekomnak és a Telenornak a díjemelést

Az NMHH hivatalból általános hatósági felügyeleti eljárást indított a Magyar Telekom Nyrt. és a Telenor Zrt. ellen. Több ponton felvetődött ugyanis a jogszabályok megsértésének gyanúja a két mobilszolgáltatónál megkötött előfizetői szerződések július 1-jétől tervezett, számos díjemelést tartalmazó módosításával és annak közlési módjával kapcsolatban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >