Címke: Telenor

Aggódnak a cégek a diplomás szakemberek hiánya miatt – csábító külföldi ajánlatok

Számos területen maradandó a diplomás szakemberek hiánya; fenntartások tapasztalhatók a frissen végzettekkel szemben; hiányos vállalati tervezés. Ezek a megállapítások is szerepelnek abban a kutatásban, amelyet a HVG HR Center megbízásából végzett a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (GVI) és az Aon Hewitt. 

Kommunikáció katasztrófahelyzetben is

A katasztrófahelyzetben ideiglenes befogadó helyre kényszerülő emberek a kritikus időszakban gyakran nem férnek hozzá vagyontárgyaikhoz vagy véglegesen elveszítik őket. A kiszolgáltatottságot az elszigeteltség érzése ronthatja. Ezt enyhítendő a Magyar Vöröskereszt és a Telenor együttműködésével jött létre a befogadó helyi távközlési hálózat.

Három napig korlátlan Hipernet

December 24–25–26-án korlátlan Hipernet-hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

Okosmobil módra: kártya és tárca keddtől

Saját márkás hitelkártyájával mobil alapú (okostelefonos) banki és pénzügyi fizetési szolgáltatás megkezdését jelentette be ma délben az alapításának 20. évfordulóját ünneplő Telenor Magyarország. A mobil-alkalmazással párosuló újdonság működtetésében a „kék óriás” partnere az egyik kereskedelmi bank, amelyet éppen a minap vásárolt föl az állam.

AZ UNICEF és a Telenor közös felmérése – 25 éves az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye

Tisztában vannak e gyermekeink az őket megillető jogokkal? Találkoznak-e és milyen gyakran olyan („felnőtt”) tartalmakkal a világhálón, amelyeket nem nekik szántak?  Mernek-e szólni erről és az őket érő más zaklatásokról a szülőknek? Egyebek mellett erről készített felmérést az UNICEF Magyar Bizottsága a Telenor támogatásával. A kutatás eredményeiről ma kaptak tájékoztatást az érdeklődők.

Havasi-szupershow a Telenor 20 születésnapján

A Telenor Magyarország az idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ennek örömére nemzetközi sikereket is elért sztárral, a zongoraművész-zeneszerző Havasi Balázzsal és legújabb szuperprodukciójával örvendezteti meg ügyfeleit és partnereit.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >