17. AV Trend & Hifi Show

Címke: Telenor

A hírközlési hatóság az előfizetők mellé állt – a Telenor beadta a derekát

Ez év szeptember közepéig jelezhetik kompenzációs igényüket a Telenor-előfizetők a szolgáltatónál a cég elavult tarifacsomagjainak tavaly szeptemberben végrehajtott kivezetései kapcsán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Telenor között megkötött hatósági vizsgálatot lezáró szerződésnek köszönhetően. A mobilszolgáltató önkéntes vállalásokkal kárpótolja az érdeksérelmet szenvedett előfizetőket. A tarifakivezetésben érintett előfizetőket augusztus 29. és szeptember 2. között SMS-ben fogja megkeresni. 

VoIP-szabadság a Telenornál

Mostantól nemcsak a Hipernet leggyorsabb változata érhető el felár nélkül a mobilinternetre előfizető telenorosok számára, hanem akár a legolcsóbb mobilinternetes díjcsomaggal is szabadon használhatják az internet alapú telefonszolgáltatásokat. A Telenor eltörölte a VoIP-szolgáltatások használatának korlátozását. A szolgáltató Hipernet előfizetést is tartalmazó díjcsomagjainak többségében eddig is lehetett használni a Skype-ot, a Vibert, a Google Hangouts és a Facebook Messenger beépített hanghívási funkcióit, vagy más VoIP-technológián alapuló megoldást, mostantól viszont az összes telenoros díjcsomaggal szabadon használhatók az internet alapú telefonszolgáltatások.

Takács Zoltán innovációért felelős alelnök

Az innovációért felelős alelnökként folytatja munkáját Takács Zoltán a Telenornál. Az új pozíció létrehozása azt is jelenti, hogy a Telenor a jövőben minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít az együttműködésre az újszerű megoldásokat fejlesztő partnerekkel, továbbá új szolgáltatások bevezetésére, melyekkel a társaság bővíteni kívánja a hagyományos kommunikációs szolgáltatások körét. Takács 2011 óta dolgozik a Telenornál, kezdetben a termék és innovációs igazgatóságot vezette, majd 2013-ban vezérigazgató-helyettesként a digitális szolgáltatásokért felelős ágazat élére lépett. 

Eltörölte a sebességkorlátozást a Telenor

Mostantól minden lakossági és vállalati ügyfél az éppen elérhető legnagyobb sávszélességet kapja a Telenor 4G-s mobilnet-hálózatán, miután a cég eltörölte az eddigi, díjcsomag-függő sebességkorlátozásokat. A 4G-s hozzáférésnek természetesen továbbra is előfeltétele, hogy az ügyél 4G-képes eszközt használjon, a Telenor választékában található terminálok 96 százaléka azonban már ilyen. 

Fejeket követel a Telenor korrupciós botránya – magyarországi vezető is érintett

A Telenor Magyarország egyik felsővezetője is érintett a norvég anyavállalat eddigi talán legnagyobb korrupciós botrányában, melyben eddig négy vezetőt függesztett fel a cég. Eddig a pénzügyi vezető, valamint további három felsővezető felfüggesztésével járt a norvég Telenor Csoport eddigi egyik legnagyobb, közvetett korrupciós botránya. A felfüggesztett cégvezetők egyike Ole Bjørn Sjulstad, aki idén július 1-jétől töltötte be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezető posztját. Sjulstad korábban a cégcsoport oroszországi irodájának volt a vezetője - a botrány éppen itt, a Telenor résztulajdonában álló VimpelCom üzbegisztáni gyanús ügyletei miatt robbant ki.

Reklám helyett ügyfélszolgálatot!

Harmincnyolc percig vártam ma délben – korántsem önszántamból – a Telenor budapesti, az Astóriáról ismert bemutatótermében, mobiltelefon-számlát befizetendő. Nem önszántamból, ezt mindenképpen hangsúlyozni kell, hanem…


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >