Címke: Telenor

Eltörölte a sebességkorlátozást a Telenor

Mostantól minden lakossági és vállalati ügyfél az éppen elérhető legnagyobb sávszélességet kapja a Telenor 4G-s mobilnet-hálózatán, miután a cég eltörölte az eddigi, díjcsomag-függő sebességkorlátozásokat. A 4G-s hozzáférésnek természetesen továbbra is előfeltétele, hogy az ügyél 4G-képes eszközt használjon, a Telenor választékában található terminálok 96 százaléka azonban már ilyen. 

Fejeket követel a Telenor korrupciós botránya – magyarországi vezető is érintett

A Telenor Magyarország egyik felsővezetője is érintett a norvég anyavállalat eddigi talán legnagyobb korrupciós botrányában, melyben eddig négy vezetőt függesztett fel a cég. Eddig a pénzügyi vezető, valamint további három felsővezető felfüggesztésével járt a norvég Telenor Csoport eddigi egyik legnagyobb, közvetett korrupciós botránya. A felfüggesztett cégvezetők egyike Ole Bjørn Sjulstad, aki idén július 1-jétől töltötte be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezető posztját. Sjulstad korábban a cégcsoport oroszországi irodájának volt a vezetője - a botrány éppen itt, a Telenor résztulajdonában álló VimpelCom üzbegisztáni gyanús ügyletei miatt robbant ki.

Reklám helyett ügyfélszolgálatot!

Harmincnyolc percig vártam ma délben – korántsem önszántamból – a Telenor budapesti, az Astóriáról ismert bemutatótermében, mobiltelefon-számlát befizetendő. Nem önszántamból, ezt mindenképpen hangsúlyozni kell, hanem…

Bátor Tábor ingyen tarifa – fizet a szolgáltató

Mostantól a támogatók benevezhetnek a Bátor Tábor Alapítvány mobilflottájába. A telefoncsomag különlegessége, hogy a tarifa használói egymás között ingyen beszélhetnek, ráadásul a Telenor minden előfizető után havonta 900 Ft-tal támogatja Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

Okosmobil-akció: keresett nagyképűség

A legtöbben 4,5–5,5 hüvelyk átlójú kijelzővel szerelt okostelefont keresnek, vásárolnak a Telenornál. Az igényt kielégítendő, a szolgáltató szeptember 22-től egy héten át különleges akcióval reagál a vásárlói igényekre. Szeptember utolsó napjáig a ötféle nagyképernyős mobilt kínál kellemes kedvezménnyel a "kék" szolgáltató.

A Vodafone, az asszony, meg a befőttes gumi

A székesfővárostól 59 kilométerre van egy falu, annak egy kis háza, éppen a nagy mobilszolgáltatók tornyaitól valahogy úgy elhelyezkedve, hogy a mobil internet-eszközök ötletszerűen tudnak működni. A telenoros kütyü néha-néha, lassacskán, vagy sehogy.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >