Címke: Telenor

AZ UNICEF és a Telenor közös felmérése – 25 éves az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye

Tisztában vannak e gyermekeink az őket megillető jogokkal? Találkoznak-e és milyen gyakran olyan („felnőtt”) tartalmakkal a világhálón, amelyeket nem nekik szántak?  Mernek-e szólni erről és az őket érő más zaklatásokról a szülőknek? Egyebek mellett erről készített felmérést az UNICEF Magyar Bizottsága a Telenor támogatásával. A kutatás eredményeiről ma kaptak tájékoztatást az érdeklődők.

Havasi-szupershow a Telenor 20 születésnapján

A Telenor Magyarország az idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Ennek örömére nemzetközi sikereket is elért sztárral, a zongoraművész-zeneszerző Havasi Balázzsal és legújabb szuperprodukciójával örvendezteti meg ügyfeleit és partnereit.

A húszéves Telenor karácsonyi ajándékai hangversennyel

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet-csomagokkal, okostelefon-ajánlatokkal, valamint az iPhone 6-tal készül.

A TASZ bepereli a Telenort és a Vodafone-t az adatmegőrzés megszüntetéséért

Ez év áprilisában az Európai Unió Bírósága érvénytelennek nyilvánította az adatmegőrzési irányelvet, ami azt egységesítette, hogy a tagállamokban az internet- és telefonszolgáltatók az ügyfelek milyen adatait és mennyi ideig tárolhatják, továbbá hogyan férhetnek hozzájuk a hatóságok. Az irányelv érvénytelensége ellenére Magyarországon továbbra is hatályban maradt a mindezt lehetővé tevő törvény. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) két nagy szolgáltatót perel be avégett, hogy az Alkotmánybíróság (AB) semmisítse mega jogellenes törvényt. – Szerkesztőségünk a "hallgattassék meg a másik fél is" elve és gyakorlata alapján följánlotta a két alperesnek, a Telenornak és a Vodafone-nak, hogy fejtse ki véleményét a TASZ szándékáról, ám egyik társaság sem kívánt élni a lehetőséggel.

Új korszak nyitánya – új frekvenciák mobilinternetre – új mobilszolgáltató: DIGI

Sikeresen lezárult a mobiladat- és hangforgalomra eddig meg nem nyitott frekvenciák értékesítése – jelentette be ma újságírók előtt az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Mihelyt a szolgáltatók elfoglalják az új frekvenciákat és antennáik az éternek mostanáig fekete lyuknak számító sávjait is elérik sugárzásukkal, gyakorlatilag az egész országban egyenletes erősségűvé és az eddiginél sokkal gyorsabbá válik az internet-elérés mobil eszközökkel.

Tolmácskesztyűvel és okostelefonnal szót érthetnek a siketek

A siketek és a hallók közti gördülékeny kommunikációhoz hamarosan elegendő lehet egy kesztyű és egy okostelefonos alkalmazás. A MTA SZTAKI kutatói és az Euronet Zrt. által fejlesztett Tolmácskesztyű prototípusát a Telenor okostelefon-akadémiáján bárki kipróbálhatta számos más innováció mellett.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >