Címke: Telenor

Veletech veletek: nagyszombaton nagyszabású technológiai show a budai Millennárison

Az ötödik alkalommal az idén, április 19-én rendezik meg az eredetileg Mobile Meetingnek nevezett, de a témakör és a kínálat bővülése miatt két év óta már Veletech néven ismert szemlét, az ország legnagyobb technológiai kiállítását, ahol a mobilkommunikáció, a hardver és az IT-iparág legfontosabb, itthon is jelen levő gyártói és forgalmazói mutatják meg legújabb termékeiket a látogatóknak.

Kezünkben a jövő: okoseszközök a szórakoztatóiparban

A mobilunkon nézünk tévét, hallgatjuk kedvenc zenéinket, online olvasunk kedvenc sorozatainkról. A mobilinternet megváltoztatta a médiafogyasztási szokásokat. De látjuk-e, hogy milyen irányban halad a média- és a szórakoztatóipar a jövőben? Milyen tartalmak lesznek a mobilunkon néhány év múlva?

Telemedicina: sim-kártyával működő orvosi eszközök

Képzeletet felülmúló mértékben változhat meg a jövőben az egészségügyi ellátás gyakorlata a mobiltechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően. Ma már számos, egyszerű vizsgálat okostelefon segítségével is elvégezhető. A budapesti, Uzsoki Utcai Kórház januártól októberig tartó kísérleti kezdeményzése is az információ-technológiai fejlődésnek köszönhetően valósul meg: a távgyógyászati eszközökkel mért eredményeket a Telenor sim-kártyái továbbítják.

Az ügyfél dönt a részletekről

A hazai mobilpiacon egyedülálló módon, a Telenor ügyfelei mostantól maguk dönthetik el, hogy a választott tarifa mellett milyen futamidővel vásárolják meg a kiszemelt mobilkészüléket.Ezzel egy időben a Samsung vadonatúj csúcskészüléke, a Galaxy S5 már előrendelhető a Telenor honlapján, amely mellé most ajándék okosóra jár. 

4G a negyediken – behálózta a Hipernet az új metrót

A Telenor a 4-es metró átadásával egy időben, március 28-tól az új metró teljes vonalán elérhetővé teszi Hipernet 4G mobilinternet-hálózatát, így ügyfeleinek Budapest legújabb tömegközlekedési útvonalán sem kell lemondaniuk a gyors mobilnetezésről.

címkék:  4-es metró4GHipernetTelenor
Az én tévém a te tévéd – a taxikban

A Telenor és a Budapest Taxi együttműködés részeként a főváros legmodernebb környezetkímélő autóiban a szórakozás új, kötetlen formája élhető át a mobiltelefon- és internetszolgáltató újszerű tv-szolgáltatása, a MyTV révén. A megjelenítőket, táblagépeket a Telenor bocsátotta a taxivállalat rendelkezésére.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >