ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Thaiföld

Leleplezte Orbán azeri elnökbarátja korrupciós ügyeit, bebörtönözték

A sajtószabadság nemzetközi napján az Amnesty International kilenc olyan esetet emel ki, amelyben azért zaklattak, fenyegettek meg, zártak el és kínoztak meg újságírókat, hogy brutális eszközökkel hallgattassák el a szólásszabadságot. Az újságírás nem bűn, a szólás- és sajtószabadság mégis veszélyben van a világ számos táján.

Thaiföld, a mosoly országa

A mesés Kelet varázslatos világát idézte meg néhány óra erejéig a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) péntek délutáni rendezvénye. A budapesti, Vörösmarty utcai székház Balogh András történészt, volt bangkoki nagykövetet és Kiss Erzsébet sportújságírót látta vendégül Szalontai Éva szakosztályelnök invitálására.

HIV-vakcina: a Sanofi Pasteur reményre jogosító kutatásai A múlt hat évben Thaiföldön végzett HIV-vakcina körvizsgálat eredményeit ismertette a Sanofi Pasteur, a sanofi-aventis Csoport vakcinaágazata. A több mint 16 ewer felnőtt önkéntes részvételével végzett III. fázisú klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a vizsgálati HIV-vakcina biztonságosnak és mérsékelten hatékonynak bizonyul a HIV-fertőzés megelőzésében.