ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: UPC Magyarország

Euró milliókat költött hálózatbővítésre a magyar UPC

Új épületbe költözött az UPC Magyarország hálózatának irányító központja. A hazai szélessávú optikai hálózat főhadiszállását több mint másfél éves előkészítés után mozgatták át az új telephelyre. Az új fejállomással látványosan növekszik a szélessávú UPC-hálózat adatforgalmi kapacitása és biztonsága.

Egymillió-nyolcszázezerre nőtt az előfizetések száma

Tizenötezermillió forintot fordított hálózatának fejlesztésére, 60 ezer új háztartást ért el, megkezdte a korlátlan adatforgalmú mobilszolgáltatását, és tovább növelte ingyenes WiFi-hotspot-jainak számát az UPC Magyarország – derül ki a műsortovábbító, távközlési és internetszolgáltató világcég magyarországi leányvállalatának 2015-ről szóló, most közzétett üzleti jelentéséből.

Fogyasztói érdekeket sértő magatartás miatt az Invitelt 80, az UPC-t 10 millióra büntette az NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) általános hatósági felügyeleti eljárás részeként 80 millió forint pénzbírságot szabott ki az Invitel Zrt.-re amiatt, hogy a szolgáltató jogsértő módon, az elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályoktól eltérően, megfelelő jogalap hiányában, egyoldalúan módosította az egyéni előfizetői szerződéseket. Az UPC Magyarország Kft. 10 millió forint büntetést kapott, mert a hatóság kötelező döntése ellenére több mint egy évig nem módosította jogsértő általános szerződési feltételeit (ÁSZF), és ezzel súlyos érdeksérelmet okozott valamennyi előfizetőjének.

Legyen minden nap biztonságos az internet!

Jó évtizede az internetnek is van napja a világnaptárban. Pontosan: a biztonságos internetnek, amelyről az év második hónapjának második keddjén emlékeznek meg. Miként ma is tették az Európai Unió Safer Internet Programja részeként, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felkérésére a legilletékesebbek, a világháló biztonságában különösen érdekeltek az adatvédelmi és információszabadság hatóság első emberével az élen.

Severina Pascu az UPC Magyarország új ügyvezetője

A legnagyobb nemzetközi kábeles szolgáltató, a Liberty Global ma a közép- és kelet-európai régiót érintő szervezeti változásokat jelentett. Augusztus 15-ével Betzalel Kenigszteint, az UPC Magyarország jelenlegi vezérigazgatóját a kelet-közép-európai térség ügyvezető igazgatójává nevezték ki. Egyidejűleg, szintén augusztus 15-i hatállyal Severina Pascu (a képen), az UPC Románia jelenlegi ügyvezető igazgatója kapott megbízatást az UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségének ellátására.

Záprel Zsolt az UPC marketingigazgatója

Június 4-étől Záprel Zsolt marketing-szakember, a T-Online egykorii marketing vezérigazgató-helyettese, a McCann Erickson reklámügynökség eddigi ügyvezetője tölti be az UPC Magyarország marketing- és tartalomfejlesztési igazgatói tisztségét.