Címke: UPC

Ezüstháló: tízezer szépkorú tanult meg netezni

Tízezer időskorút tanított meg internetezni eddig az UPC Magyarország és a Budapesti Művelődési Központ által szervezett országos Kattints rá, Nagyi!-tanfolyam. A tízezredik szépkorú diákot, Kerékgyártó Miklósnét (a képen) Egerszóláton köszöntötték és ajándékozták meg egy tablettel a szervezők.

Ingyenes internet-sebességnövelés

Előfizetőinek százezrei számára gyorsítja meg kábelinternet-szolgáltatásának sebességét változatlan havidíjon, kötelezettségek nélkül az UPC Magyarország. A régebben előfizetett internetcsomagokat a néhány héttel ezelőtt megújított Fiber Power internet-csomagkínálatához igazítja a társaság, így a régi ügyfelek is akár másfélszeres sebességnövekedést érzékelhetnek, legkésőbb október végéig.

Kiakadt a sebességmérő a Bocskaiban

A jövő héten beköszöntő tanévtől kezdve az országban elsőként az újbudai Bocskai István Általános Iskola oktatói és a diákjai használhatják a szupergyors, 250 Mbit-es internetet a kerületi önkormányzat és a UPC jóvoltából. Az iskolába bekötött 250 Mbit/mp sebességű internet mellé az UPC felajánlott további öt, lakossági (240 Mbit/mp) internet-szolgáltatást egyéves, ingyenes használatra, amelyet a kerület oszt majd szét a családok között.

UPC-számmisztika: 24-én 2 óra 40-kor 240 Mbit/mp

Magyarra fordítva: holnap, azaz augusztus 24-én délután 2 óra 40-perckor az UPC Magyarország berjelenti: 240 Mbit/mp-re növeli sávszélességét a nemzetközi internet-, telefon- és tévészolgáltató társaság. A hírt viszonylag könnyen kódolhatta bárki, tekintettel arra, hogy az UPC hetek óta jelzi: nagy dobásra készül. Ennek pedig most látta az idejét: a most még 120-ról éppen a duplájára, 240 Mbit/mp-re gyorsítja a világháló általa szolgáltatott adagját. A technika, a szolgáltató berendezései már jó ideje képesek erre a sebességre, és az előfizető is élvezhetné – mindenekelőtt a FiberPower-csomagok révén az optikai szálas hálózattal lefedett területeken.

Kábelszolgáltatóból lett a második legnagyobb telefoncég

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb gyorsjelentése alapján immár egy kábelszolgáltató került a második helyre a vezetékestelefon-szolgálgatások piacán. Az idén februári adatok szerint ugyanis helyet cserélt a telefonszolgáltatói rangsorban az Invitel és az UPC. Az UPC feljött a második helyre 13,2 százalékkal és az eddigi ezüst érmes, a klasszikus telefonszolgáltató Invitel a harmadik helyre szorult vissza 13 százalékos részesedésével. 

UPC-szerződésmegújítás ingyen telefonon

A média- és hírközlési biztos, valamint az UPC vezetői személyes egyeztetések után megállapodást írtak alá, amely szerint az UPC az ediginél pontosabb, részletes tájékoztatást nyújt előfizetőinek az általa ajánlott szerződésmegújításról, és meghosszabbítja a határidőt az elfogadására vagy visszautasítására. A kábelszolgáltató 30 napos határidőt ad előfizetőinek arra, hogy jelezhessék, ha nem kívánják elfogadni a feltételek módosítását. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >