ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: Utazás-kiállítás

Győr és Pannonhalma különösen értékes programokkal várja vendégeit – megnyílt az Utazás 2017 kiállítás

Kettős jubileum jegyében nyílt meg ma nem sokkal dél előtt a Budapesti Vásárközpontban az idei Utazás-kiállítás Ötvenéves a Hungexpo, amelyet sokáig Budapesti Nemzetközi Vásárként ismert a nagyközönség, és negyven az Utazás, az ország legnagyobb, a térség egyik kiemelkedően rangos turisztikai seregszemléje. A vasárnap estig látogatható rendezvénnyel egyidejűleg tartják a beszédes nevű Bringaexpót is.

Utazás-kiállítás vasárnapig a kőbányai vásárvárosban – zsebbe vágó tanácsok

Az immár hagyományos tavaszi turisztikai szakkiállítás és vásár február 26. és március 1. között várja az érdeklődőket: 258 kiállító ajánlatai közül válogathatunk a Hungexpo területén, húszezer négyzetméteren. Az idei külföldi díszvendég Románia, a belföldi pedig a Fejér megyei székhely, Székesfehérvár. A seregszemléhez két szakkiállítás is kapcsolódik: az Afrika Expo és a Bringaexpo. – A kiállításon rengeteg utazásszervező ajánlja a legkülönfélébb lehetőségeket. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság néhány hasznos információt szeretne adni a szerződésekkel kapcsolatban. A legalapvetőbb tanács: mindenki olvassa el az általános szerződési feltételeket, és ne olvasás nélkül írja alá.

Utazás-kiállítás: Békéscsaba standján a kerítés is kolbászból van

A legjobb helyet és alkalmat választották ki Békéscsaba városvezetői és az idegenforgalmáért felelősök, hogy bemutassák a dél-alföldi város korszakos megújulásának terveit. A kőbányai vásárvárosban ma megnyílt Utazás kiállításon számoltak be nagyra törő terveikről, a belváros megújításáról, az Agóra közösségi központ és a CsabaPark megépítéséről. A gazdag történelmi múltú körös–maros-közi város vonzerejét kívánják növelni.

Utazás-kiállítás, 2011 – Győr és India a díszvendég

Akár tavaszcsalogató rendezvénynek is nevezhetnénk a március 3–6. között látogatható Utazás-kiállítást. A Hungexpo Vásárközpontban hatszáz kiállító várja a vendégeket. Aki máris kedvet kap a nyaralás szervezéséhez, utazási kedvezmények között válogathat. (Képek: Kulcsár László / Infovilág)