16. AV Trend & Hifi Show

Címke: Vodafone

Zöldül a „nagy piros”: elektronikus szerződéskötés

A Vodafone Magyarország teljes egészében átáll az elektronikus szerződéskötésre, így az eddiginél sokkal gyorsabban és környezetkímélőbb módon kerülhet sor az új szerződések megkötésére, valamint a régiek meghosszabbítására, módosítására.

Velotrack M2M-kerékpár: kezdődik a sorozatgyártás

Hamarosan megkezdődik a Vodafone M2M technológiájára épülő Velotrack biztonsági rendszerrel szerelt kerékpárok sorozatgyártása – jelentette be Antal Csaba, a Velotrack-kezdeményezés tulajdonosának, a kaposvári Hargamon Kft.-nek az üzletfejlesztési vezetője.

4G az M4-ben is – szuperinternettel robog a metró

„A Vodafone budapesti 4G-hálózatának 99 százalékosra fejlesztése után mától teljes a budapesti metróvonalak 4G lefedettsége is” - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója ma kora délelőtt az M4 Szent Gellért téri állomásán. 

Tévé mellé internet és mobiltelefon

Három a magyar igazság: mától már nem csupán tévé- és rádióműsort sugároz, továbbít a tavaly tavasz óta állami vállalattá „előlépett” Antenna Hungária, hanem igény szerint internetet és mobiltelefont is kínál az előfizetőinek, akik ily módon egy kézből választhatnak háromból, vagy a szolgáltató reményei szerint éppen mind a hármat.

Call+: világelső üzenetküldő és tárcsázó alkalmazás

Megjelent a Vodafone saját fejlesztésű, ingyenes alkalmazása, a kommunikációt megkönnyítő Call+, amely a népszerű üzenetküldő és VoIP-szolgáltatásokkal ellentétben a GSM-technológiára épül, tökéletes hangminőségével kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül. A Vodafone az első olyan mobiltelefon-szolgáltató, amelyik a hanghívást különféle funkciókkal gazdagító alkalmazást vezet be.

Már 35 országban netezhetnek 4G-n a magyar vodások

A legfrissebb adatok szerint a Vodafone Magyarország külföldre látogató ügyfeleinek harmada használ 4G roamingot is – jelentette be ma a szolgáltató. Egyre több a 4G-s partner ország: a magyar Vodafone ügyfelei már 35 országban élvezhetik a legkorszerűbb mobilinternetes szolgáltatást. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >