Címke: Vodafone

Digitálisskola-program: fogynak a táblagépek

A Vodafone digitálisiskola-programja részeként ma összesen 229 Vodafone Tab Speed LTE táblagépet kapott a nagykátai, a tápióbicskei, a szentmártonkátai és a galgamácsai általános iskola. A következő néhány hétben a vállalat országszerte húsz iskolába juttat el 1200 tábla-számítógépet...

Táblagépek ajándékba a digitálisiskola-programhoz

Hátrányos körülmények között élő diákok ezreinek élete változhat meg a Vodafone-nak köszönhetően. Az ország 20 iskolájában 1200 tábla-számítógépet oszt ki a cég, és az oktatási célú használatukhoz ingyen adatforgalmi keretet is ad – hangzott el ma a mobiltársaság tájékoztatóján. A szolgáltató a nagyvonalú ajándékozásról együttműködési szerződést kötött az illetékes minisztériummal (EMMI), a Klebelsberg-központtal, illetve a Hejőkeresztúri Iskolásokért Alapítvánnyal.

Zöldül a „nagy piros”: elektronikus szerződéskötés

A Vodafone Magyarország teljes egészében átáll az elektronikus szerződéskötésre, így az eddiginél sokkal gyorsabban és környezetkímélőbb módon kerülhet sor az új szerződések megkötésére, valamint a régiek meghosszabbítására, módosítására.

Velotrack M2M-kerékpár: kezdődik a sorozatgyártás

Hamarosan megkezdődik a Vodafone M2M technológiájára épülő Velotrack biztonsági rendszerrel szerelt kerékpárok sorozatgyártása – jelentette be Antal Csaba, a Velotrack-kezdeményezés tulajdonosának, a kaposvári Hargamon Kft.-nek az üzletfejlesztési vezetője.

4G az M4-ben is – szuperinternettel robog a metró

„A Vodafone budapesti 4G-hálózatának 99 százalékosra fejlesztése után mától teljes a budapesti metróvonalak 4G lefedettsége is” - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója ma kora délelőtt az M4 Szent Gellért téri állomásán. 

Tévé mellé internet és mobiltelefon

Három a magyar igazság: mától már nem csupán tévé- és rádióműsort sugároz, továbbít a tavaly tavasz óta állami vállalattá „előlépett” Antenna Hungária, hanem igény szerint internetet és mobiltelefont is kínál az előfizetőinek, akik ily módon egy kézből választhatnak háromból, vagy a szolgáltató reményei szerint éppen mind a hármat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >