Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Vodafone

Jeles: jelnyelvi oktató alkalmazás gyerekeknek – bemutató a Szigeten

Holnap a Sziget Fesztiválon próbálhatják ki első alkalommal az érdeklődők a főképp halló gyermekek számára készült jelnyelvi oktató alkalmazást, a „Jeles”-t. A Hallatlan Alapítvány és a Vodafone Magyarország Alapítvány által kifejlesztett „Jeles” hivatalosan szeptembertől lesz elérhető és ingyenesen letölthető iOS és Android eszközökre.

Vízilabda-aréna az Erzsébet híd tövében

Drávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán ésSzécsi Zoltánvilág-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások nyitották a meg ma a budapesti Belvárosban, a Március 15. téren felépült látványmedencét, a Vodafone vízilabda-arénáját. Az arénában a budapesti vízilabda Európa-bajnokság utolsó négy napján 290 néző szurkolhat, nézheti közösen a meccseket és – remény szerint – ünnepelheti majd a hazai sikereket.

Festők a tükörben – hangos tárlatvezetés a Budapesti Történeti Múzeumban

A Budapesti Történeti Múzeumban nyílt meg a „Festők a tükörben – Magyar önarcképek az Uffizi Képtárból” kiállítás. A tárlatot Boskovits Miklós (1935–2011) művészettörténész, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja emlékének ajánlják. „A kiállításon ezúttal nem tilos, hanem ajánlott az okostelefonok használata”, mondta a kiállítást támogató Vodafone vezérigazgatója, Diego Massidda. Ő mutatta be a mobiltársaság közreműködésével, az MTA SZTAKI által fejlesztett Budapest GUIDE@HAND hangos idegenvezető alkalmazás „Festők a Tükörben” című, több nyelven elérhető hangos tárlatvezetőt.

Az internet-előfizetők negyedét korlátozzák a szolgáltatók

Az Európai Bizottság által közreadott jelentés szerint az európai internet-előfizetők csaknem negyedének netes médiafogyasztását, sávszélesség-kihasználását korlátozzák a szolgáltatók. A válaszok alapján a legtöbb probléma a videók megtekintésével (41%), a zenelejátszással (23%) és a közösségi médiaoldalak betöltésével (23%) tapasztalható. Az internetet.hu távközlési összehasonlító portál szerint a használók mintegy ötöde volt elégedetlen a hozzáféréssel az online kapcsolattal működő játékokhoz is. Az interneten keresztül kezdeményezett telefonhívásokra a fogyasztók 9 százaléka panaszkodott.

TecSOS: százezer fenyegetett nőt védhet a Vodafone biztonsági programja

A budapesti VII., IX. és XII. kerületieket követve, a VIII. és a XIV. kerület rendőrkapitányság is csatlakozott a Vodafone a nők biztonságáért programhoz. Mostantól a bántalmazott nők számára immár öt kerületben megoldható a rendkívül gyors rendőri beavatkozás egy kisméretű mobil vészhívó segítségével. A Vodafone Magyarország Alapítvány a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel összefogva, 2010-ben átfogó biztonsági programot kezdett a párkapcsolati erőszak áldozatainak megsegítésére. Az Európai Parlament Daphne-programja tavaly pályázatot hirdetett olyan új nemzetközi módszertanok kidolgozására, amelyeknek célja a gyermekek, fiatalok és nők védelme a családon belüli erőszak minden formájától. 

Europas erster Live-Test von LTE-Broadcast

Vodafone testet als europaweit erster Netzbetreiber gemeinsam mit dem Netzwerk- und Rundfunk-Ausrüster Ericsson sowie mit Samsung und Qualcomm Technologies, Inc. LTE-Broadcast im Live-Betrieb. Das Stadion des Bundesligisten Borussia Mönchengladbach wurde dafür mit der Streamingtechnologie der Zukunft ausgerüstet. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >