Címke: Vodafone

Április 1-jétől: korlátlan VoIP-szolgáltatások

Április 1-jétől a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet-hozzáférést is tartalmazó lakossági előfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni VoIP, azaz internet protokoll alapú hang- és üzenetküldő alkalmazásokat a Vodafone kis híján teljes lefedettségű mobil szélessávú hálózatán – jelentette be a társaság.

A Vodafone cáfolja kivonulását Magyarországról

Kivonulhat hazánkból a Vodafone. Erről Vittorio Colao, a brit Vodafone vezérigazgatója a Morgan Stanley Barcelonában rendezett konferenciáján beszélt – adta tudtul az atv.hu hírére hivatkozással a klubradio.hu ma reggel. – Cáfolat: a Vodafone Group nem tervezi a magyarországi érdekeltség eladását.

Minden egyben: Vodafone–Externet céges telekom-megoldás

Európa működőbb felében már sikeresen bevezetett, mobil és vezetékes lehetőségeket integráló szolgáltatást honosít meg Magyarországon a Vodafone az Externettel együttműködve. A kis- és középvállalati kör távközlési igényeire szabott szolgáltatások, a vezetékes és mobiltelefon, valamint internet egyaránt egy szolgáltatótól vehetők igénybe.

Rájár a rúd a Vodafone-ra: újabb versenyhivatali gigabírság

Egy hónappal ezelőtt (2014. október 6-án) adta tudtul az Infovilág, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t (Vodafone) a fogyasztók megtévesztéséért 110 000 000 forint bírsággal sújtotta. A GVH most közzétett döntése szerint a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. (Vodafone) 2013 második felében jogsértő összehasonlító reklámokat tett közzé, egyúttal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a „Legek Hálózata” kampánya folyamán. A jogsértés elkövetéséért 125 000 000 forint bírságot szabott ki a GVH.

Törekvés a távközlés teljességére

Még ha van is olyan szolgáltató, amely a távközlés ma létező minden valamennyi elemét képes nyújtani, abban – legalább rövidtávon – biztosan egyedülálló a Netfone, hogy saját, valós hálózati infrastruktúra nélkül kínál vezetékes telefont, internetet, kábeltévét, mobil széles sávot és hangalapú szolgáltatást egyaránt.

A TASZ bepereli a Telenort és a Vodafone-t az adatmegőrzés megszüntetéséért

Ez év áprilisában az Európai Unió Bírósága érvénytelennek nyilvánította az adatmegőrzési irányelvet, ami azt egységesítette, hogy a tagállamokban az internet- és telefonszolgáltatók az ügyfelek milyen adatait és mennyi ideig tárolhatják, továbbá hogyan férhetnek hozzájuk a hatóságok. Az irányelv érvénytelensége ellenére Magyarországon továbbra is hatályban maradt a mindezt lehetővé tevő törvény. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) két nagy szolgáltatót perel be avégett, hogy az Alkotmánybíróság (AB) semmisítse mega jogellenes törvényt. – Szerkesztőségünk a "hallgattassék meg a másik fél is" elve és gyakorlata alapján följánlotta a két alperesnek, a Telenornak és a Vodafone-nak, hogy fejtse ki véleményét a TASZ szándékáról, ám egyik társaság sem kívánt élni a lehetőséggel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >