Címke: Vodafone

Balatoni szörfözés 4G-hullámok hátán

A nyári idény kezdetére és a tanév végére a Vodafone csaknem teljes kültéri 4G-lefedettséggel várja a Balatonon nyaralókat – jelentette be Diego Massida vezérigazgató ma a Vodafone legújabb, siófoki üzletének a megnyitóján, ahol arra is fölhívta a figyelmet, hogy a társaság európai szolgáltatáscsomagja belfölddé változtatja a földrészt. (Képek: Szabó Gergely.)

Feltöltő kártyával is hazai áron Európában

A Vodafone folytatja a roaming-díjak megszüntetését: május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai perc- és sms-alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU-tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Az opcióval természetesen a hívásfogadás ingyenes ezekben az országokban. (További részletek itt: http://infovilag.hu/hir-32141-eltorolte_roamingot_magyar_vodafone_euro.html)

A Vodafone Magyarország felfüggeszti hirdetéseit a TV2-n

A Vodafone Magyarország, amely a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel karöltve, a „Vodafone a nők biztonságáért” programban tevékenyen részt vesz a női jogok védelmezésében, nyilvánosan tiltakozik a TV2 valóságshow-ja, az Éden Hotel április 24-i adásában látott jelenetek, illetve a csatorna hozzáállása ellen a történtekhez.

Április 1-jétől: korlátlan VoIP-szolgáltatások

Április 1-jétől a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet-hozzáférést is tartalmazó lakossági előfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni VoIP, azaz internet protokoll alapú hang- és üzenetküldő alkalmazásokat a Vodafone kis híján teljes lefedettségű mobil szélessávú hálózatán – jelentette be a társaság.

A Vodafone cáfolja kivonulását Magyarországról

Kivonulhat hazánkból a Vodafone. Erről Vittorio Colao, a brit Vodafone vezérigazgatója a Morgan Stanley Barcelonában rendezett konferenciáján beszélt – adta tudtul az atv.hu hírére hivatkozással a klubradio.hu ma reggel. – Cáfolat: a Vodafone Group nem tervezi a magyarországi érdekeltség eladását.

Minden egyben: Vodafone–Externet céges telekom-megoldás

Európa működőbb felében már sikeresen bevezetett, mobil és vezetékes lehetőségeket integráló szolgáltatást honosít meg Magyarországon a Vodafone az Externettel együttműködve. A kis- és középvállalati kör távközlési igényeire szabott szolgáltatások, a vezetékes és mobiltelefon, valamint internet egyaránt egy szolgáltatótól vehetők igénybe.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >