Könnyen átalakítható, kettő az egyben eszköz. Lenyűgöző 10,1 hüvelykes kijelző. Megnövekedett teljesítmény.

Címke: Vodafone

Festők a tükörben – hangos tárlatvezetés a Budapesti Történeti Múzeumban

A Budapesti Történeti Múzeumban nyílt meg a „Festők a tükörben – Magyar önarcképek az Uffizi Képtárból” kiállítás. A tárlatot Boskovits Miklós (1935–2011) művészettörténész, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja emlékének ajánlják. „A kiállításon ezúttal nem tilos, hanem ajánlott az okostelefonok használata”, mondta a kiállítást támogató Vodafone vezérigazgatója, Diego Massidda. Ő mutatta be a mobiltársaság közreműködésével, az MTA SZTAKI által fejlesztett Budapest GUIDE@HAND hangos idegenvezető alkalmazás „Festők a Tükörben” című, több nyelven elérhető hangos tárlatvezetőt.

Az internet-előfizetők negyedét korlátozzák a szolgáltatók

Az Európai Bizottság által közreadott jelentés szerint az európai internet-előfizetők csaknem negyedének netes médiafogyasztását, sávszélesség-kihasználását korlátozzák a szolgáltatók. A válaszok alapján a legtöbb probléma a videók megtekintésével (41%), a zenelejátszással (23%) és a közösségi médiaoldalak betöltésével (23%) tapasztalható. Az internetet.hu távközlési összehasonlító portál szerint a használók mintegy ötöde volt elégedetlen a hozzáféréssel az online kapcsolattal működő játékokhoz is. Az interneten keresztül kezdeményezett telefonhívásokra a fogyasztók 9 százaléka panaszkodott.

TecSOS: százezer fenyegetett nőt védhet a Vodafone biztonsági programja

A budapesti VII., IX. és XII. kerületieket követve, a VIII. és a XIV. kerület rendőrkapitányság is csatlakozott a Vodafone a nők biztonságáért programhoz. Mostantól a bántalmazott nők számára immár öt kerületben megoldható a rendkívül gyors rendőri beavatkozás egy kisméretű mobil vészhívó segítségével. A Vodafone Magyarország Alapítvány a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel összefogva, 2010-ben átfogó biztonsági programot kezdett a párkapcsolati erőszak áldozatainak megsegítésére. Az Európai Parlament Daphne-programja tavaly pályázatot hirdetett olyan új nemzetközi módszertanok kidolgozására, amelyeknek célja a gyermekek, fiatalok és nők védelme a családon belüli erőszak minden formájától. 

Europas erster Live-Test von LTE-Broadcast

Vodafone testet als europaweit erster Netzbetreiber gemeinsam mit dem Netzwerk- und Rundfunk-Ausrüster Ericsson sowie mit Samsung und Qualcomm Technologies, Inc. LTE-Broadcast im Live-Betrieb. Das Stadion des Bundesligisten Borussia Mönchengladbach wurde dafür mit der Streamingtechnologie der Zukunft ausgerüstet. 

GSM-telefonközpont hátizsákban

Barcelonában, a mobil-világkongresszuson mutatta be a nemzetközi Vodafone Alapítvány a katasztrófa sújtotta övezetekben már többször bevetett, hordozható bázisállomás, az Instant Network „mini” változatát, amely mindössze11 kilogrammsúlyú, hátizsákban szállítható és akár 10 perc alatt üzembe helyezhető.

Vodafone 98,3

Már csak 1,7 százalék hiányzik ahhoz, hogy teljes, azaz 100 százalékos legyen a Vodafone 3G mobilinternet-lefedettsége hazánkban – derült ki a társaság ma déli sajtótájékoztatóján. Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója természetesen a jelenlegi pontos arányt közölte: 98,3 százalék.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >