Címke: Vodafone

Vodafone-kezdeményezés: digitális család, Budapest szava

Kiss Miklós Emoji Ballroom című kiállításának megnyitójával és a családi internet-használatról szóló kerekasztal beszélgetéssel nyitotta ki ma késő délután a Vodafone Magyarország a www.digitaliscsalad.hu online magazint azzal a céllal, hogy az internetezés közben fölvetődő kérdésekre közérthető válaszokat adjon, hasznos tanácsokkal és megoldási javaslatokkal segítse elő a szülők és a gyermekek közös internetezését.

Shakespeare-évforduló: digitális könyvtár

William Shakespeare halálának 400. évfordulóján, 2016. április 23-án a Vodafone és a British Library jóvoltából bárki számára elérhetővé válnak a legelső és egyben az eddig legkevésbé hozzáférhető Shakespeare-darabok egy virtuális könyvespolcokat tartalmazó felületen, a Vodafone Digitális Könyvtárban. A Vodafone holnap mutatja be a bibliotékát a londoni Trafalgar téren rendezendő ünnepségen.

Roaming-díjak nélkül az EU-ban

Mától a Vodafone minden új számlás előfizetője számára eltörölte az európai uniós roaming díjakat, azaz az előfizetők ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat az EU területén, mintha itthon lennének – jelentette be a Vodafone Magyarország. Az új lakossági és üzleti csomagokban a szolgáltató számottevően növelte az adatkeretet.

Vidd magaddal a netet: ADSL helyett 4G

HomeNet néven új internetes szolgáltatásba kezd itthon a Vodafone – elsősorban annak a több mint fél millió háztartásban élőnek, aki olyan helyen él, ahol a vezetékes szolgáltatások közül csak az ADSL technológiájú érhető el. A Vodafone célja, hogy mindenkinek korszerű, élményt kínáló internet-szolgáltatást nyújtson a 4G mobiltechnológia által.

Naponta átlagosan két menekültgyermek fullad bele a Földközi-tengerbe

Tavaly szeptember óta naponta átlagosan két gyermek fullad meg, amikor a családjaik a Földközi-tenger keleti részén próbálnak átkelni, és a gyermekhalálozások száma folyamatosan növekszik – adta tudtul a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM), az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) és az UNICEF, az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja. A szervezetek a konfliktustól és kétségbeeséstől menekülők biztonságát kérik. Tavaly szeptember óta több mint 340 gyermek, közte sok csecsemő és kisgyerek fulladt bele a Földközi-tengerbe – mondják a szervezetek képviselői.

Otthonról is dolgozhatnak a Vodafone-osok

Munkaidejüknek akár a felét az irodától távol dolgozhatják le a német Vodafone alkalmazottai, ha azt vezetőjükkel előre egyeztetik – nyilatkozta egy lapinterjúban Hannes Ametsreiter vezérigazgató. Hozzátette: megszünteti saját irodai szobáját, mert nincs rá szüksége. Neki elég a telefon és a laptop. Inkább vezetőtársai közé ül az egyterű irodában, bizalmas beszélgetésekre pedig tárgyalót foglal. A vezérigazgató elmondta, hogy az sms halálra van ítélve, már csak a bevétel 10 százalékát hozza és tovább csökken. A 35 évesnél fiatalabbak már inkább üzenetküldőkön kommunikálnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >