Címke: Vodafone

Már 35 országban netezhetnek 4G-n a magyar vodások

A legfrissebb adatok szerint a Vodafone Magyarország külföldre látogató ügyfeleinek harmada használ 4G roamingot is – jelentette be ma a szolgáltató. Egyre több a 4G-s partner ország: a magyar Vodafone ügyfelei már 35 országban élvezhetik a legkorszerűbb mobilinternetes szolgáltatást. 

Vodafone-használók, vigyázat, kíváncsi a titkosszolgálat! – Orbáni út: diktatúra

Lehallgatás, görög válság miatt összeomló Európa és magyar menekültellenesség. Ezekkel a témákkal szereplünk ma a nemzetközi sajtóban. A Financial Times írja: bizonyos kormányok rendszeresen gátolják a mobilszolgáltatóknál az internetes tartalmat, cenzúrát alkalmaznak és korlátozzák a szólásszabadságot – derült ki a Vodafone jelentéséből, amely azt összegzi, hogy a társaság milyen igényeket kapott 28 országban a hatalom részéről – tudósít a nemzetközi tekintélyű brit lap.

Minden eddiginél több az álláshirdetés

A tavalyi második negyedévhez képest mintegy hatodával nőtt az online meghirdetett állásajánlat. Ezzel párhuzamosan a munkavállalók is egyre aktívabbak, és nagyobb számban gondolkodnak a munkahely-váltáson. - A múlt hetekben egyre többet hallani arról, hogy a vendéglátóhelyek nem találnak munkaerőt Nyugat-Magyarországon.

A Vodafone, az asszony, meg a befőttes gumi

A székesfővárostól 59 kilométerre van egy falu, annak egy kis háza, éppen a nagy mobilszolgáltatók tornyaitól valahogy úgy elhelyezkedve, hogy a mobil internet-eszközök ötletszerűen tudnak működni. A telenoros kütyü néha-néha, lassacskán, vagy sehogy.

Balatoni szörfözés 4G-hullámok hátán

A nyári idény kezdetére és a tanév végére a Vodafone csaknem teljes kültéri 4G-lefedettséggel várja a Balatonon nyaralókat – jelentette be Diego Massida vezérigazgató ma a Vodafone legújabb, siófoki üzletének a megnyitóján, ahol arra is fölhívta a figyelmet, hogy a társaság európai szolgáltatáscsomagja belfölddé változtatja a földrészt. (Képek: Szabó Gergely.)

Feltöltő kártyával is hazai áron Európában

A Vodafone folytatja a roaming-díjak megszüntetését: május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai perc- és sms-alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU-tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Az opcióval természetesen a hívásfogadás ingyenes ezekben az országokban. (További részletek itt: http://infovilag.hu/hir-32141-eltorolte_roamingot_magyar_vodafone_euro.html)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >