ÉRDEKEL AZ ÚJ INFOVILÁG
 Infovilág - a hiteles hírportál

Címke: WiFi

Csillagködbe burkolódzó hálózat

Pompás névre keresztelte a Zyxel a felhőből vezérelhető hálózati eszközcsaládját: Nebula (csillagköd). Ez az új technológia a kisvállalatok számára kínál minden eddiginél egyszerűbb hálózatmenedzselési megoldást. Az új Nebula-termékválaszték egy felhőmenedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhőmenedzselt switch-eszközből (NSW) és egy felhőmenedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Újratölthető tintatartállyal kínálja nyomtatóját a Canon

Bemutattta a Canon a legújabb „négy az egyben” típusú (nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol), Pixma G4400 nyomtatóját, amely a vállalat folyamatos tintaellátó rendszerrel (Continuous Ink Supply System, CISS) működő nyomtatócsaládjának legújabb tagja.

Feltörhető a WiFi-k negyede

Világszerte több mint 31 millió WiFi-hotspot elemzése után a Kaspersky Lab kiderítette: minden negyedik (28%!) nem biztonságos, sőt, kockázatos a használók személyes adataira. Mindennemű adatforgalom, amely ezeken a sugárzó pontokon átmegy, beleértve a személyes üzeneteket, jelszavakat, dokumentumokat stb., a hackerek számára könnyen hozzáférhetők és kényük-kedvük szerint felhasználhatók.

WiFi-hálózatkezelés felhő alapon

Hatodával nőtt a felhő-technológia világpiaca tavaly – állapította meg a Gartner Intézet. Minden esélye megvan tehát  arra, hogy a technológia egyik fő irányává, csapásává váljék, kitűnő eszköz a hálózatok kiépítésére és fenntartására. Hasonlóan nagy változás tapasztalható a WiFi-technológiában is. A vezeték nélküli internet, a hatékonyan működő WiFi-hálózat mérettől függetlenül nélkülözhetetlen az élet minden területén.

Minden ficakot besugároz

Otthoni, WiFi-hatósugár növelő eszközt kínál a Netgear. A gyártó állítása szerint a Nighthawk X4 WiFi Range Extender a holt zónákba, a lakásnak azokba a szögleteibe is továbbítja az internetjelet, ahol a WiFi látszólag érthetetlen okból gyengül, netán teljesen megszűnik.

Haza viszi a mozit a K650i LED vetítő

Megjelent az Acer K650i jelű vetítője. Használói különleges élményt kínáló, saját házimozi-rendszert építhetek ki a segítségével. A projektor-újdonság tartalmazza a gyártó saját DynamicBlack, LumiSense+, ColorPurity+, ColorBoost 3D és ColorSafe II technológiáit, valamint a teljesen új TI TRP DMD-t is, miáltal az eredetivel megegyezők a vetített képek, filmek, videók színe – intelligens fényerő-szabályozással gazdagítva.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >